Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση στο #MasterChefGR

 

Η νίκη της Ελπίδας στο Mystery Box, τα νεύρα του Μπόμπαινα και... τα κόλλυβα! - Ο Νικητής του Tεστ Δημιουργικότητας, η πρόταση γάμου και το σετ μαγειρικής 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μετά την αποχώρηση του Μάριου Λιόλιου, εννέα διαγωνιζόμενοι παραμένουν στη διεκδίκηση του τίτλου του MasterChef 2022 και του επάθλου των 50.000 ευρώ!

Η μέρα στην κουζίνα του MasterChef 2022 ξεκινά με την καθιερωμένη δοκιμασία του Mystery Box, με ένα κουτί για τολμηρούς. 

Οι τρεις κριτές υποδέχτηκαν την 9αδα του φετινού MasterChef στην κουζίνα, με τους παίκτες να είναι απόλυτα έτοιμοι. Εκεί ήταν που τους περίμενε και μια μεγάλη έκπληξη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό και αν είναι έκπληξη! Ο Πάνος Ιωαννίδης και η σύντροφός του έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι! 

 

Πολύ πιο συγκεκριμένα, όταν ήρθε η στιγμή να ανοίξουν το κουτί, που θα έκρυβε ουσιαστικά τα υλικά, είδαν ότι έκρυβε ακόμα ένα κουτί, το οποίο και έγραφε πάνω ότι θα υπάρξει μείωση χρόνου από τον αρχικό. Το πρώτο κουτί είχε χρόνο μειον 10 λεπτά, ενώ σε όποιον άνοιγε τα υπόλοιπα, ο χρόνος θα ήταν ακόμα πιο μειωμένος κατά 5 λεπτά ανά κουτί.

Ο Μπόμπαινας ήταν εκείνος που παρέμεινε στο αρχικό κουτί, ενώ ο Γιάννος σήκωσε όλα τα κουτιά, μιας και ήθελε να κάνει ένα challenge δυνατοτήτων.

 

 
 
 
Για κάποιους ο χρόνος είναι σημαντικότερος και από τα ίδια τα υλικά, ενώ άλλοι δεν διστάζουν να ρισκάρουν. Ένα πιάτο όμως θα καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις, δίνοντας στον δημιουργό του σημαντικό πλεονέκτημα στη συνέχεια.

Aπό τις τρεις προσπάθειες, η καλύτερη ήταν εκείνη της Ελπίδας, γεγονός που νευρίασε τον Μπόμπαινα, μιας και μαζί της μπροστά ήταν ο Γιάννος, στον οποίο και θεωρούσε ότι άξιζε περισσότερο η νίκη.

Βέβαια, ο Μπόμπαινας έχει δηλώσει πολλές φορές πως δεν θέλει να ασχολείται με την Ελπίδα, μιας και την θεωρεί διπρόσωπη και ότι χρησιμοποιεί μόνο και μόνο την στρατηγική της, για να καταφέρει το μέγιστο.

Τα πλεονεκτήματα του τεστ δημιουργικότητας, που δόθηκαν στην Ελπίδα ήταν πολλά και σημαντικότατα, μιας και είχε να μοιράσει συνολικά τέσσερα πιάτα, τα οποία και θα λειτουργούσαν σαν πρώτη ύλη. Η Ελπίδα είχε να επιλέξει ανάμεσα σε:

  • Μαγειρίτσα
  • Γαλοπούλα με γέμιση
  • Μπακαλιάρος με σκορδαλιά
  • Κόλλυβα
 

 

Στο Tεστ Δημιουργικότητας οι επίδοξοι μάγειρες καλούνται να εμπνευστούν από πιάτα συνδεδεμένα με έθιμα του τόπου. Πόσο στρατηγικές θα είναι οι επιλογές του νικητή και πόσο κρίσιμες θα αποδειχθούν για το τελικό αποτέλεσμα;

 

 

Οι διαγωνιζόμενοι γνωρίζουν ότι πια έχουν μπει στην τελική ευθεία του διαγωνισμού και κάθε δοκιμασία μπορεί να αποβεί μοιραία για την παραμονή τους. Όσο δύσκολο κι αν είναι το ζητούμενο για κάποιους, όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχουν πια περιθώρια για αστοχίες και όλοι θέλουν να κερδίσουν τόσο τα πλεονεκτήματα, που χαρίζει η νίκη στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, όσο και το σημαντικό δώρο, που τα συνοδεύει.

Τα καλύτερα πιάτα στη δοκιμασία είχαν ο Νίκος ο Ιταλός, ο Πάνος και ο Χριστόφορος. Οι τρεις διαγωνιζόμενοι πέρασαν στους 8 και ανέβηκαν στον εξώστη.

Ωστόσο, ο Χριστόφορος ήταν ο νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας και κέρδισε μαζί με κάποια πλεονεκτήματα και ένα σετ μαγειρικής

Όταν άκουσε το όνομά του γέλασε και τότε οι κριτές τον ρώτησαν τι σκέφτηκε. Με χιούμορ αποκάλυψε ότι έκανε για πλάκα πρόταση γάμου σε μία κοπέλα.

 

 

O Nίκος, ο Δημήτρης (Μπόμπαινας) και η Καλλιόπη είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση στο επεισόδιο του MasterChef.

Οι διαγωνιζόμενοι είχαν τα χειρότερα πιάτα στο Τεστ Δημιουργικότητας. 

Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι έχουν μπει στην τελική ευθεία του διαγωνισμού και κάθε δοκιμασία μπορεί να αποβεί μοιραία για την παραμονή τους. 

 

 

 

Το trailer 76ου επεισοδίου - Τρίτη 10.5.2022

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλούμενoι «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική