Ο σκηνοθέτης του «No Time To Die» κατηγορείται για παρενόχληση & χειριστική συμπεριφορά

 

 

«Aυτό που πραγματικά ήθελε δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μία τριαδική σχέση», υποστηρίζουν, μεταξύ άλλων, δύο από τις ηθοποιούς που τον κατηγορούν

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το 2021 ο Κάρι Φουκουνάγκα ήταν ο σκηνοθέτης που πάντρεψε τον James Bond με το φεμινισμό. Το 2022 ο σκηνοθέτης της ταινίας «No Time To Die» κατηγορείται για παρενόχληση και χειριστική συμπεριφορά.   

 

Tο κουβάρι των αποκαλύψεων άρχισε να ξετυλίγει η Ρέιτσελ Βίνγμπερκ μιλώντας στους διαδικτυακούς της ακολούθους για την ψυχολογική πίεση και εν τέλει τραύμα που της άφησε η σχέση μαζί του. Η 23χρονη ηθοποιός και skater γνωρίστηκε με τον Κάρι Φουκουνάγκα, όταν ένας casting director την πλησίασε σε ένα πάρκο και ο σκηνοθέτης της τελευταίας ταινίας του Τζέιμς Μποντ προσφέρθηκε να την βάλει να παίξει σε μία διαφήμιση. Η Ρέιτσελ πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο σποτ και ο Κάρι άρχισε να τη φλερτάρει. Οι δυο τους συναντήθηκαν μία μέρα μετά τα 18α γενέθλιά της και, όταν βρίσκονταν με κόσμο, τη σύστηνε ως ανιψιά ή ξαδέλφη του. Όπως εκμυστηρεύτηκε και η ίδια, η σχέση αυτή ήταν η βασική αιτία που διαγνώστηκε με μετατραυματικό στρες και ξεκίνησε ψυχοθεραπεία, την οποία ακολουθεί πιστά εδώ και ένα μήνα.

 

 
 

 

«Ναι, όλα ήταν νόμιμα», υπογράμμισε στο Instagram. Η σχέση τους κράτησε από τα 18 της μέχρι τα 21, άλλωστε. «Αλλά ήταν και σωστά; Όχι».

 

 

  

 

Αφορμή για αυτές τις αποκαλύψεις στάθηκε η ανάρτηση του σκηνοθέτη σχετικά με την απαγόρευση των αμβλώσεων στις ΗΠΑ. Τότε, η ηθοποιός σχολίασε ότι «κυριολεκτικά δεν ενδιαφέρεται για τις γυναίκες», καθώς και ότι «μόνο τις τραυματίζει».

Στη συνέχεια, οι δίδυμες Hannah και Cailin Loesch, οι οποίες γνώρισαν τον σκηνοθέτη στα γυρίσματα της σειρά του Netflix, «Maniac» αποκάλυψαν όσα ανατριχιαστικά, για τις ίδιες, ένιωσαν μαζί του. Οι δύο αδερφές έγιναν φίλες με τον Φουκουράντα στα 20, όμως, ο τελευταίος δεν άργησε να ζητήσει από τις ίδιες κάτι παραπάνω.

«Εμείς, ελπίζαμε πως η σχέση μας θα εξελισσόταν σε ένα από τα δύο: μία απλή τριάδα φίλων ή ερωτικό δεσμό ανάμεσα σε μία από εμάς και εκείνον», σημείωσαν. Τελικά, τα πράγματα πήραν μία εντελώς διαφορετική τροπή. «Χωρίς καμία ένδειξη πως οι προθέσεις του ήταν κάτι παραπάνω από το να γνωριστούμε μόνο», οι τρεις τους πέρασαν το πρώτο lockdown στο εξοχικό του. Τελικά, αποδείχθηκε ότι αυτό που πραγματικά ήθελε ο σκηνοθέτης δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μία τριαδική σχέση. Και αυτό δεν ήταν το μόνο κακό που τους προκάλεσε, σύμφωνα με τις ίδιες.

«Όχι, δε μας βίασαν, δεν απολυθήκαμε από καμία δουλειά, δεν κάναμε τίποτα παρά τη θέλησή μας. Γιατί λοιπόν είναι τόσο άσχημο τώρα το να βλέπουμε εκείνον τον άνδρα, από τον οποίο απομακρυνθήκαμε οικειοθελώς, να παρουσιάζεται ως ο βασικός δημιουργός που έφερε την αναγκαία φεμινιστική σκοπιά σε μία εμβληματική σειρά ταινιών; Εμείς οδηγούμε το τιμόνι της ζωής μας. Ναι, ανταποδώσαμε στο φλέρτ του. Τον καλωσορίσαμε στο πατρικό μας σπίτι, ο δρόμος για να φύγουμε ήταν ανοιχτός. Φταίγαμε για όλα αυτά; Ή είναι η επιρροή ενός τόσο ισχυρού άνδρα, πολύ μεγαλύτερου και, θεωρητικά, σοφότερου, αρκετή για να πάρει έστω ένα μερίδιο ευθύνης;» έγραψαν σε ειδική πλατφόρμα του Twitter για Blogs συμπληρώνοντας ότι:

«Τα λόγια του μας έκαναν να αμφισβητήσουμε, ξανά και ξανά, την εγκυρότητα των συναισθημάτων και των σκέψεών μας, τις σκέψεις μας αναφορικά με την πραγματικότητα, και νιώθουμε πως αυτός ο φόβος δε θα φύγει»

 

 

 

Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που το όνομα του Κάρι Φουκουνάγκα βρίσκεται σε πρωτοσέλιδα εφημερίδων χωρίς ο λόγος να σχετίζεται με την επαγγελματική του υπόσταση.

Η ηθοποιός Ράεντιν Γκριν ήταν η πρώτη που μίλησε εναντίον του σκηνοθέτη, όταν αποκάλυψε ότι ο λόγος που απολύθηκε από την πρώτη σεζόν του «True Detective» δεν ήταν άλλος από το ότι αρνήθηκε να εμφανιστεί γυμνή στο φακό.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»