Η Κωνσταντίνα τίναξε το σχήμα με την Σαμπρίνα στον αέρα στην συνέντευξη Τύπου

Η συνέντευξη Τύπου για το νέο σχήμα, Κωνσταντίνα – Σαμπρίνα – Κωνσταντίνος Μάνης, δεν πήγε όπως θα περίμεναν οι συντελεστές. Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε, η Κωνσταντίνα σηκώθηκε κι έφυγε, χωρίς κανένας να γνωρίζει τι πραγματικά συνέβη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το νυχτερινό σχήμα με την Κωνσταντίνα και την Σαμπρίνα «τινάχτηκε» στον αέρα πριν καν ξεκινήσει! Οι πρώτες νυχτερινές εμφανίσεις είχαν γίνει, η αφίσα υπήρχε και στη χθεσινή συνέντευξη τύπου η αγαπημένη τραγουδίστρια αποχώρησε εκνευρισμένη με τις κάμερες να την περιμένουν. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Όλγας Λαφαζάνη, η Κωνσταντίνα ενοχλήθηκε από την αφίσα του σχήματος, καθώς η Σαμπρίνα είχε πιο… έντονη παρουσία. 

«Εμείς ξεκινήσαμε το προηγούμενο Σάββατο. Δεν ξέρω πώς να ερμηνεύσω την αποχώρηση της Κωνσταντίνας από το σχήμα. Να το πω κακή στιγμή; Έγινε ξαφνικό, ήσασταν και εσείς μπροστά. Πιστεύω ότι θα βρεθεί μια λύση. Έχω τραβήξει 50 χρόνια το αλίμονο με τους καλλιτέχνες. Η Κωνσταντίνα δεν είναι μια τυχαία τραγουδίστρια. Ε κάτι έγινε, δεν ξέρω. Ντρέπομαι και εγώ που έγινε παρουσία των καναλιών» σχολίασε ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

«Είχαμε ραντεβού για να δώσουμε συνέντευξη τύπου. Δεν ξέρω τον λόγο που έφυγε η Κωνσταντίνα. Με την ίδια αφίσα ανοίξαμε και την προηγούμενη εβδομάδα και ήταν όλα καλά. Είχαμε πολύ καλή σχέση, δεν είχαμε κανένα θέμα. Ήταν μια υπέροχη βραδιά» είπε με τη σειρά της η Σαμπρίνα.

«Δεν ξέρω πώς να το ερμηνεύσω αυτό, να το πω κακιά στιγμή; Προσπάθησα να μιλήσω μαζί της, αλλά δεν κατάλαβα. Πιστεύω ότι τις επόμενες ώρες θα βρεθεί μια λύση. Με τις αφίσες έχω τραβήξει 50 χρόνια τον αλίμονο με τους καλλιτέχνες», είπε ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Η Σαμπρίνα είπε από την πλευρά της: «Δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Μου είπαν ότι κάτι συνέβη, αλλά επειδή δεν έχω μιλήσει με την Κωνσταντίνα και δεν ξέρω τι έχει συμβεί, νομίζω ότι θα λυθεί. Η ίδια αφίσα ήταν και την προηγούμενη εβδομάδα, ότι είναι θα λυθεί. Είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε, ούτε είχαμε κάποιο θέμα μεταξύ μας. Ήταν πολύ καλή η σχέση μας».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:    

 

Δειτε Επισης

Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό
Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision