Ο εκνευρισμός του Ιταλού, τα «μπιπ» και τα «γαλλικά» του Παναγιώτη!

 

#MasterChefGR: Οι ρυθμοί και οι τόνοι ανέβηκαν στη νέα εξωτερική δοκιμασία - Οι επιλογές του Παναγιώτη για τη διαμόρφωση των δυο ομάδων φέρνει τα πάνω κάτω

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η ώρα για την Ομαδική Δοκιμασία της εβδομάδας έφτασε και αυτή τη φορά θα διεξαχθεί στο Διομήδειο Βοτανικό Κήπο, τον μεγαλύτερο βοτανικό κήπο της νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος έχει καταφέρει να ξεκινήσει δυναμικά την εβδομάδα κερδίζοντας στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας αλλά και συγκεντρώνοντας το χρηματικό έπαθλο των 7.000 ευρώ στη Δοκιμασία Επάθλου, που προηγήθηκε. Σε αυτή την Ομαδική Δοκιμασία είναι εκείνος που καλείται να διαχειριστεί και τα πλεονεκτήματα. Θα καταφέρει, ωστόσο, να τα διαχειριστεί υπέρ του και να παραμείνει σε θέση ισχύος; Πώς θα επηρεάσουν οι επιλογές του τη διαμόρφωση των δυο ομάδων;

 

 

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τις δυο ομάδες πέντε πιάτα με πρωταγωνιστές διαφορετικά βότανα και μυρωδικά. Αυτή τη φορά, όμως, η Ομαδική Δοκιμασία θα αποτελείται και από πέντε μαγειρικές μονομαχίες, αφού σε κάθε κατηγορία ένα πιάτο θα κερδίζει τον πόντο. Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους θα είναι και εκείνη που θα κερδίσει.

 

 

Καλεσμένος των τριών chef κριτών για να δοκιμάσει και να κρίνει τις προσπάθειες των δυο ομάδων, ο καταξιωμένος chef Κλεομένης Ζουρνατζής.

Οι δυο ομάδες παίρνουν θέση «μάχης», αφού όλοι πια αντιλαμβάνονται ότι ο διαγωνισμός έχει μπει στην τελική ευθεία και καμία ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να χάσει. Για κάποιους οι ομάδες μπορεί να είναι ισάριθμες αλλά δεν φαίνονται ισάξιες. Άλλοι πάλι πιστεύουν ότι όλοι είναι ισάξιοι αντίπαλοι, σε αυτό το στάδιο του διαγωνισμού.

Ωστόσο, μία μικρή παρεξήγηση ανέβασε τους τόνους ανάμεσα στους δύο αρχηγούς. Τον Παναγιώτη και τον Νίκο Π.

Ο Παναγιώτης έψαχνε να βρει τα χτένια, αλλά ο Νίκος Μπέρκας νόμιζε ότι ήταν της ομάδας του και τα πήρε. Ο ίδιος ανέλαβε την ευθύνη ζητώντας συγγνώμη από τον αρχηγό της Κόκκινης Ομάδας.

Βέβαια, ο Παναγιώτης δεν κατάφερε να κρύψει τον θυμό του και αρχίζει τα… «γαλλικά» κοιτάζοντας τον αρχηγό της Μπλε Ομάδας, ο οποίος εκνευρίστηκε επίσης και τα «μπιπ» δεν είχαν τελειωμό.

Μάλιστα, όταν η κάμερα προσπάθησε να πλησιάσει τον Παναγιώτη για να πάρει κάποια δήλωση εκείνος φανερά εκνευρισμένος είπε: «Άσε με τώρα λίγο. Είμαι λίγο νευριασμένος».

Λίγη ώρα αργότερα οι τόνοι έπεσαν και οι διαγωνιζόμενοι συνέχισαν ετοιμάζουν τις παρασκευές τους.

 

 

Ποια ομάδα θα καταφέρει να συντονιστεί και να κατανοήσει το ζητούμενο της δοκιμασίας καλύτερα, ώστε να οδηγηθεί στη νίκη;

To trailer 73ου επεισοδίου - Πέμπτη 5.5.2022

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:    

 

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»