Καβγάς, ουρλιαχτά & σπρωξίματα! Έξαλλος ο Εμμανουήλ με τη Βρισηίδα: «Υστερικιά»

 

#SurvivorGR: Πεδίο... μάχης το Συμβούλιο! Οι καβγάδες και τα κλάματα για την αποχώρηση

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Παρά τη νίκη των Μπλε οι οποίοι κατάφεραν να απολαύσουν το έπαθλο επικοινωνίας με δικούς τους ανθρώπους, η ανακωχή κράτησε για τους παίκτες της ομάδας για πολύ λίγο. 

Γκρίνια, εντάσεις, λόγια, πισώπλατα μαχαιρώματα και ατάκες... φωτιά είναι στο καθημερινό πρόγραμμα των Μαχητών οι οποίοι φαίνεται πως είχαν ευχάριστη διάθεση μόνο λίγο μετά τη νίκη τους.

Όλα αυτά και η αρνητική ατμόσφαιρα επανήλθε λίγο μετά την επιστροφή της ομάδας στην καλύβα της μετά το έπαθλο επικοινωνίας όπου τους περίμενε μάλιστα και μία δυσάρεστη έκπληξη.

Κάποιοι από τους παίκτες, όταν βρέθηκαν ξαπλωμένοι στη σανίδα της καλύβας, ένιωσαν πως κάτι τούς... περπατούσε, κάτι που ήταν αρκετό φυσικά για να αναστατωθούν και να μην κοιμηθούν!

 

 

H Βρισηίδα φυσικά δεν μπορεί να ξεχαστεί και τα έχει βάλει με όλους και όλα αφού δεν της αρέσει καθόλου που είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Για την υποψηφιότητά της μάλιστα, έχει θυμώσει πολύ με κάποιους από τους συμπαίκτες της. Όπως με τον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάλα.

 

 

Η Βρισηίδα δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον πόλεμο που έχει ξεκινήσει ανάμεσα σε Μαρτίκα και Τάκη, θεωρώντας τον πρώτο υπεύθυνο γι' αυτό:

 

Ο Τάκης πάλι, δείχνει αποφασισμένος να φτάσει το... μαχαίρι στο κόκαλο, δείχνοντας να αντιμετωπίζει πλέον το παιχνίδι ατομικά και όχι ομαδικά.

Σε συνέντευξή του on camera, o Τάκης επανέλαβε για ακόμα μία φορά πως σκοπεύει να ξεσκεπάσει όλη την αλήθεια και τους συμπαίκτες του που είναι ψεύτες και υποκριτές.

Φυσικά, ο Τάκης δεν άργησε να μιλήσει και για τον Άρη Σοϊλέδη με τον οποίο έχει ανοιχτούς λογαριασμούς. Ο Τάκης είναι πλέον εκτός εαυτού μετά την αποκάλυψη ότι ο ποδοσφαιριστής ήρθε σε επαφή με την Ελλάδα, παρά τους κανόνες του παιχνιδιού, γεγονός για το οποίο πήρε ποινή από την παραγωγή. Αυτό όμως δεν ενδιαφέρει τον Τάκη ο οποίος χαρακτήρισε τον συμπαίκτη του ό,τι πιο fake έχει γνωρίσει.

Δείτε πώς... στόλισε τον Άρη Σοϊλέδη ο Τάκης Καραγκούνιας:

 

 

Κωνσταντίνος για Άρη: Τα λεγόμενα μου τα ήξερε από το κινητό, καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει

 

 

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα επάθλου φαγητού πάντως σήμερα, η Βρισηίδα έδειξε να μην νιώθει καθόλου καλά και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον στίβο μάχης προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς της συνέβαινε. 

 

 

Η ομάδα των Μπλε πάντως δεν είναι και στα καλύτερά της αφού και η Σοφιάννα δήλωσε ότι δεν νιώθει καλά καθώς την ταλαιπωρεί μία ψύξη, όμως είπε ότι θα παίξει κανονικά καθώς ίσως να πρόκειται για τον τελευταίο της αγώνα αφού είναι και εκείνη υποψήφια προς αποχώρηση. 

 

 
 
 Το έπαθλο φαγητού κέρδισαν οι Διάσημοι οι οποίοι ομολογουμένως ήταν πολύ καλύτεροι αγωνιστικά
 
 

 

Φωτιά πήρε η ατμόσφαιρα στους Μπλε για ακόμα μία φορά, μόνο που τώρα ο καβγάς είχε για πρωταγωνιστές τη Βρισηίδα και τον Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. 

Άνθρωποι με έντονη προσωπικότητα και εκρηκτικούς χαρακτήρες και οι δύο, δεν ήθελαν και πολύ για να έρθουν σε αντιπαράθεση.

Αφορμή γι' αυτό στάθηκε ο εκνευρισμός της Βρισηίδας όταν έχασε πόντο από ματς με την Ασημίνα.

Η νεαρή παίκτρια έχει επισημάνει πολλές φορές στους συμπαίκτες της πως δεν θέλει όταν παίζει να της υποδεικνύουν τι να κάνει, κάτι που ο Εμμανουήλ έκανε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Όταν λοιπόν η Βρισηίδα έχασε τον πόντο πηγαίνοντας προς τον πάγκο των Μπλε και απευθυνόμενη στον Κωνσταντίνο με έντονο ύφος, του είπε ότι δεν θέλει να τον ακούει να της λέει τι να κάνει στον αγώνα.

Μόνο που ο τρόπος της ήταν πιο έντονος από ό,τι θα έπρεπε αφού τον έσπρωξε εκτός εαυτού και εκείνος έγινε έξαλλος.

Μέχρι που έφτασε να την πει υστερική δείχνοντας ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη συμπεριφορά της συμπαίκτριάς του.

 

 

H Βρισηίδα έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη για τη σπρωξιά στον Εμμανουήλ, ο τελευταίος έδειξε να είναι ακόμα έξαλλος με τη συμπαίκτριά του. Φυσικά και οι δυο τους μετά το τέλος του αγώνα εξαπέλυσαν πυρά ο ένας εναντίον του άλλου, φανερά ενοχλημένοι με όσα είχαν προηγηθεί μεταξύ τους.

«4 μήνες είμαι σε ομάδες που με μισούν και δεν με θέλουν»

 

 

Ο Εμμανουήλ πάντως έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος από την συμπαίκτριά του και φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει υποτιμητικά για τη Βρισηίδα

«Έπαθα σοκ που σήκωσε χέρι πάνω μου η Βρισηίδα»

 

 
 
Η Βρισηίδα από την πλευρά της νιώθει ότι η ομάδα της δεν την προστατεύει και δήλωσε ιδιαίτερα ενοχλημένη από αυτό
 
 

 

Σε ένα διάλειμμα από... καβγάδες, ο Εμμανουήλ αποφάσισε να πει το μέλλον της Ασημίνας πιάνοντας το χέρι της. Οι αποκαλύψεις... πολλές.

Τι λέει το χέρι της Ασημίνας για το μέλλον - Ξεκίνησε το σχέδιο τρομοκράτησης του Κατσαούνη

 

 

Σπύρος: «Μίλησα με την Βρισηίδα γιατί τα έχω βάλει με τον εαυτό μου που υπέπεσα σε ένα σχέδιο»

 

 

Κόκκινοι και Μπλε κατά Σοϊλέδη: «Έχει χάσει το νόημα του Survivor»

 

 

Εμμανουήλ για Άρη: «Και να φύγει η Σοφιάνα, έχει τη Ναυσικά»

 

 

 

Σε μία τελείως διαφορετική ατμόσφαιρα στoυς Κόκκινους, η ομάδα δείχνει να απολαμβάνει την κάθε της στιγμή καθώς ανέμεναν να απολαύσουν και το έπαθλο του zipline το οποίο όμως ο Κατσαούνης έδειξε να φοβάται λίγο καθώς δεν το είχε ξανακάνει. Μάλιστα οι συμπαίκτες του έστησαν και μία μικρή φάρσα στον Γιώργο προκειμένου να τον... τρομοκρατήσουν! 

 

 

Ο Κόκκινοι διασκέδασαν σαν μικρά παιδιά στο zipline

 

 

 

Οι Μπλε δεν λένε να ρίξουν λίγο τους τόνους και το βράδυ στο Συμβούλιο και για ακόμα μία φορά οι πρωταγωνιστές των εντάσεων είχαν ακόμα μία ευκαιρία να κονταροχτυπηθούν με λόγια και πυρά ο ένας εναντίον του άλλου!

Βρισηίδα και Εμμανουήλ μετά το σπρώξιμο που συνέβη μεταξύ τους την ώρα του αγώνα, παρ' όλο που το ανέλυσαν διεξοδικά, τσακώθηκαν, θύμωσαν και ζήτησαν αμφότεροι συγγνώμη, ξαναμπήκαν στη διαδικασία να μιλήσουν για το επεισόδιο με τη Βρισηίδα να γελάει πλέον σχεδόν ειρωνικά και τον Εμμανουήλ να επαναλαμβάνει πως... βαριέται!

 

 

Σειρά είχε η... ανάλυση της σχέσης μεταξύ Βρισηίδας και Μαρτίκα οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να τα πουν στην καλύβα πιο πριβέ. Ο Σπύρος μίλησε για λάθος αναφερόμενος στην υποψηφιότητα της Βρισηίδας με τη Ναυσικά να παρεμβαίνει και να κάνει λόγο για... κωλοτούμπα εκ μέρους του Μαρτίκα.

 

 

Το θέμα όμως δεν είχε τέλος εδώ αφού η ένταση μεταξύ Βρισηίδας και Μαρτίκα συνεχίστηκε με ακόμα περισσότερα πυρά:

 

Όταν τον λόγο πήρε ο Τάκης Καραγκούνιας, βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο ο Άρης Σοϊλέδης καθώς ο πρώτος αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στο σφάλμα που υπέπεσε ο Άρης μαζί με τον Τάλα, οι οποίοι βρήκαν έναν ντόπιο και κατάφεραν να μιλήσουν μέσω του κινητού τους με τους δικούς τους στην Ελλάδα. Ο Άρης αρκέστηκε να πει ότι ήταν... μαγκιά του ό,τι έκανε με την Ναυσικά να τον υπερασπίζεται στο Συμβούλιο, τονίζοντας όμως πως πρόκειται για μεγάλη αδικία εις βάρος των υπόλοιπων παικτών.

 

 

Τελικά όμως, η βραδιά ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση ακόμα ενός παίκτη, που ήταν η Σοφιάννα Αβραμάκη. Φυσικά η αποχώρηση έγινε με πολλή συγκίνηση και δάκρυα. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:    

 

Δειτε Επισης

Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό