Καραγκούνιας, Μαρτίκας, Εμμανουήλ: Τρεις «γάιδαροι» μαλώνανε σε ξένη παραλία

 

#SurvivorGR: Καραγκούνιας: O γυμνοσάλιαγκας Μαρτίκας, το φίδι και η ζευγαροχωρίστρα - Άρης και Τάλα παραβίασαν τους κανονισμούς – Η ανακοίνωση του Λιανού και η σκληρή ποινή - Ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Την απομόνωση από την ομάδα του ζήτησε ο Τάκης Καραγκούνιας ενώπιον όλων όταν ο Γιώργος Λιανός του έδωσε τον λόγο.

Η υποψηφιότητα του τον έβγαλε εκτός εαυτού με τον ίδιο να ρίχνει τα «γαλλικά» στην κάμερα ξεμπροστιάζοντας τον Μαρτίκα.

 

ΔEITE ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε (03/05/22) από το #SurvivorGR - Ξέσπασε η Μαρία Αντωνά: «Όλο αυτό που συμβαίνει γύρω από το όνομα του Άρη, το δικό μου και της Σοφιάνας είναι τραγικό»

«Δεύτερη φορά υποψήφιος αλλά κανένα πρόβλημα, δεν πτοούμαι από κανένα παιδάκι που με έβγαλε υποψήφιο. Γιατί παιδάκια είναι με αυτά που έκαναν. Γιατί με ψήφισαν χθες έξι άτομα; Αναρωτιέται κανείς; Διότι απλούστατα αυτά τα έξι άτομα με θεωρούν εμένα βραχνά, θεωρούν πως πάω ενάντια στα σχέδια και στη στρατηγική τους για να προχωρήσω στο παιχνίδι. Είναι απλά τα πράγματα Λειτούργησαν τελείως εκδικητικά επειδή ψηφίστηκε η Σοφιάνα Αβραμάκη και ο Κωνσταντίνος είχε βγάλει τον Άρη Σοϊλέδη από την ατομική του ασυλία υποψήφιο.

Οπότε εκδικητικά ας πάμε στον Τάκη για να τον βαρέσουμε! Με την συμμετοχή του Μαρτίκα, αυτού του γλοιώδη τύπου που για ένα δευτερόλεπτο να κάτσει ακόμα στο Survivor θα κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του. Ότι πιο ύπουλο, ότι πιο υποχθόνιο σχέδιο θα το εφαρμόσει ο Μαρτίκας», είπε με τον χειμαρρώδη του λόγο και κατέληξε:

«Ποιος κάνει κωλοτούμπες; Αυτός που έλεγε για κλίκες και έλεγε τον Άρη Σοϊλέδη, τον Ταλάντσεβ, την Σοφιάνα και την Μέη κωλοτούμπες και μετά γύρισε να είναι μαζί τους; Αυτός που έχει πει πως η Μέη είναι ύπουλο φίδι και να την προσέχω που σέρνεται και τώρα της μιλάει; Αυτός που έχει πει ανήθικη την Σοφιάνα και ζευγαροχωρίστρα; Α ρε Μαρτίκα, πόσο γυμνοσάλιαγκας είσαι και ψάχνεις για καβούκι εδώ μέσα παρακαλώντας όλους αυτούς να σε κάνουν παρέα τάζοντας τους διακοπές, καλά φαγητά και όλα αυτά. Ντροπή σου ρε»

 

 
 
Στον στίβο μάχης του Survivor βρέθηκαν και πάλι, τη νύχτα της Δευτέρας, οι Mπλε και οι kόκκινοι προκειμένου να διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία για την τρέχουσα εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης
 
 

 

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είχε, ωστόσο, δύσκολο έργο καθώς ταλαιπώρησε κατά πολύ τον ήδη κουρασμένο αστράγαλο της.

Την «πρόδωσε» ο τραυματισμός στον αστράγαλο της και λύγισε από τον πόνο η Ασημίνα.

Στο σημερινό στίβο μάχης η παίκτρια παρά το γεγονός ότι κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να κερδίσει τη Στέλλα με την οποία αγωνίζονταν μαζί, δεν τα κατάφερε.

Ο τραυματισμός της δεν της επιτρέπει να έχει την απόδοση που επιθυμεί έτσι κατά τη διάρκεια του αγώνα προσπάθησε να ξεπεράσει στην αντίπαλό της, είχε μείνει αρκετά πίσω, πείσμωσε και έτσι έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα.

Ο ισχυρός πόνος σε συνδυασμό με την ήττα της, την έκαναν να καταρρεύσει και να βάλει τα κλάματα. Όταν δε ο Τάκης Καραγκούνιας θέλησε να της συμπαρασταθεί, ξέσπασε:

«Τάκη μου, άσε με! Δεν έχουμε τον ίδιο πόνο… Έλα εντάξει. Τρέχεις με διάστρεμμα; Ωραία», του είπε. Λίγο αργότερα η κάμερα την «τσάκωσε» καταρρακωμένη!

 

 
 
 

Μετά από έναν δύσκολο στίβο μάχης, οι κόκκινοι πήραν και πάλι την ασυλία, γεγονός που πυροδότησε την ένταση στην μπλε ομάδα.

Ο παίκτης των Μπλε είναι απομονωμένος από την ομάδα του, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα τεταμένο, μετά τον απίστευτο καβγά των παικτών της μπλε ομάδας στο επεισόδιο της Κυριακής.

Αυτό συνεχίστηκε και στο επεισόδιο της Δευτέρας με τον Τάκη να βγαίνει και πάλι εκτός εαυτού και πάλι με τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Με την συμμετοχή του Μαρτίκα, αυτού του γλοιώδη τύπου που για ένα δευτερόλεπτο να κάτσει ακόμα στο Survivor θα κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του. Ότι πιο ύπουλο, ότι πιο υποχθόνιο σχέδιο θα το εφαρμόσει ο Μαρτίκας», είπε μεταξύ άλλων. Αργότερα και αφού η μπλε ομάδα ηττήθηκε, την καλύβα τους ξέσπασε μεγάλος καβγάς. Φωνές και βαριές κουβέντες ειπώθηκαν.

Στο επίκεντρο των τσακωμών βρέθηκε για άλλη μια φορά ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος δέχτηκε "πυρά" από παντού. «δεν είσαι ο χειρότερος παίκτης, αλλά για να σε ψηφίζουμε σημαίνει ότι φτάσαμε στο αμήν…», του είπαν ανάμεσα σε άλλα.

Μετά τη νίκη της κόκκινης ομάδας του Survivor, ο μισθοφόρος θέλησε να μιλήσει με λόγο αιχμηρό και δη να… απειλήσει τον Απόστολο Ρουβά και την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου! «Μόνο ψέματα βγαίνουν από το στόμα του Τάκη. Οπότε καλή συνέχεια» τόνισε, λιτά, ο Απόστολος Ρουβάς όταν του έδωσε τον λόγο ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός για να ακολουθήσει ένα «επικίνδυνος» διάλογος με τον αντίπαλο του.

Τ.Κ.: Ποια ψέματα σου έχω πει Ρουβά; Ποια ψέματα σου έχω πει Ρουβά; Για πες ένα ψέμα που σου έχω πει εσένα!

Α.Ρ.: Με το «καλημέρα σας» είπες το πρώτο ψέμα. Με το «καλημέρα σας».

Τ.Κ.: Σοβαρά μιλάς;

Α.Ρ.: Βέβαια!

Τ.Κ.: Να σου θυμίσω τα αυτοκινητάκια; Το παιχνίδι; Θες να σου θυμίσω μήπως; Κάτσε καλά, ε, ηρέμησε!

Α.Ρ.: Εντάξει, Τάκη μου…

«Ηρέμησε, Ρουβά! Δεν παίρνω χαμπάρι τίποτα! Φεύγω τώρα από δω! Ηρέμησε. Ηρέμησε, Ρουβά! Ηρέμησε, ηρέμησε! Εγώ φωνάζω και λέω αλήθειες» συμπλήρωσε ο μισθοφόρος και παίκτης της μπλε ομάδας του Survivor.

 

 

 

Στα μαχαίρια και η Βρισηίδα με την Σοφιάνα για το αν είναι καλή παίκτρια η Ναυσικά 

 

 

Εμμανουήλ: «Ήρθαν κοντά Άρης και Ναυσικά - Ούτε καλημέρα στη Σοφιάννα»

 

 

Η Ασημίνα έφτιαξε αιώρα - «Θα φύγεις πιο χοντρή απ' ότι μπήκες» λέει ο Εμμανουήλ | Survivor

 

 

Ο Εμμανουήλ έβαλε λάδι στο φαγητό του και οι Μπλε τα πήραν - «Είναι ξεφτιλίκι αυτό το πράγμα»

 

 

Ο Εμμανουήλ τραγουδά Δάντη και η Ασημίνα τον βαθμολογεί 

 

 

Η Ζαΐρα: O Εμμανουήλ δεν μαρτύρησε τα ερωτικά της Σοφιάννας γιατί τον σκούντηξε

 

 

Η παρέα Σοϊλέδη & Σοφιάννας ανησυχεί για το ποιον θα δώσει η Στέλλα 

 

 

 Άρης και Τάλα παραβίασαν τους κανονισμούς – Η ανακοίνωση του Λιανού και η σκληρή ποινή

Ανατρεπτικά ξεκίνησε το συμβούλιο της Δευτέρας (2-05) με τον Γιώργο Λιανό να κάνει μια αναπάντεχη ανακοίνωση!

Ο παρουσιαστής έκανε γνωστό σε όλους τους παίκτες πως κάποιοι παραβίασαν έναν από τους πιο σημαντικούς κανονισμούς του ριάλιτι.

Πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε πως ο Άρης και ο Τάλα, ήρθαν σε επικοινωνία με κάποιον ντόπιο, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το αντάλλαγμα και κατάφεραν να επικοινωνήσουν με κινητό τηλέφωνο με τους δικούς τους ανθρώπους την ίδια ώρα που όλοι οι υπόλοιποι παίκτες αγωνίζονται προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας.

«Ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες παραβιάστηκε. Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Ταλάντσεβ επικοινώνησαν με τους δικούς ανθρώπους. Για αυτούς τους παίκτες της Mπλε ομάδας θα υπάρξει ποινή. Στα επόμενα τρία έπαθλα που θα κερδίσει η ομάδα τους, οι δυο παίκτες αυτοί δεν θα συμμετέχουν», είπε ο παρουσιαστής με τους δυο παίκτες να αποδέχονται την ποινή.

 

 

Για μια ακόμα φορά, τη νύχτα της Δευτέρας, η Kόκκινη και η Mπλε ομάδα του Survivor βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να συναντήσουν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό και να μάθουν ποιοι θα συναντήσουν στον… τάκο τον Τάκη Καραγκούνια.

Ο μισθοφόρος και παίκτης των Μπλε μοιάζει να αποτελεί πλέον κόκκινο πανί και για τις δύο ομάδες. Στο νέο επεισόδιο του Survivor, μάλιστα, ο Τάκης Καραγκούνιας δεν δίστασε να απειλήσει και δύο παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Συγκεκριμένα τον Απόστολο Ρουβά και την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ανεβάζοντας… στροφές στην παραλία του Αγίου Δομινίκου.

Στο πρώτο συμβούλιο του Survivor για αυτή την εβδομάδα, μια μέρα νωρίτερα δηληαδή, η πλειοψηφία των Μπλε έδειξε με πυγμή τον μισθοφόρο ως τον πλέον ανεπιθύμητο παίκτη οπότε και συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους με αποτέλεσμα αν είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

 

 

 

Στη νέα ψηφοφορία, όμως, οι Μπλε είχαν και πάλι ξεκάθαρη άποψη για το ποιος πρέπει να βγει στον τάκο και ενδεχομένως να αποχωρήσει από την ομάδα τους. Έτσι και ψηφίστηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

 

 

Στη συνέχεια η Στέλλα Ανδρεάδου, η οποία είχε κερδίσει στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας για την μπλε ομάδα του Survivor, κλήθηκε να δώσει ακόμη έναν συμπαίκτη της στον τάκο και αυτή ήταν η… Σοφιάνα Αβραμάκη!

 

 

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor, λοιπόν, είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, η Στέλλα Ανδρεάδου και η Σοφιάνα Αβραμάκη.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες