«Αυτό που συμβαίνει με το όνομα του Άρη, το δικό μου & της Σοφιάνας είναι τραγικό»

 

Ξέσπασε η Μαρία Αντωνά: -Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το #SurvivorGR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Τόσο ο Άρης Σοϊλέδης όσο και ο Γιώργος Ταλάντσεβ παραβίασαν έναν από τους βασικούς κανονισμούς του Survivor. Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο χθεσινό Συμβούλιο του Νησιού οι δύο παίκτες συνάντησαν κάποιον ντόπιο στον Άγιο Δομίνικο και με απροσδιόριστο τρόπο κατάφεραν να επικοινωνήσουν, τηλεφωνικά με τους δικούς τους ανθρώπους

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: #SurvivorGR: Καραγκούνιας, Μαρτίκας, Εμμανουήλ: Τρεις «γάιδαροι» μαλώνανε σε ξένη παραλία -  O γυμνοσάλιαγκας Μαρτίκας, το φίδι και η ζευγαροχωρίστρα - Άρης και Τάλα παραβίασαν τους κανονισμούς – Η σκληρή ποινή - Ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση

 

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με τη σύντροφο του ποδοσφαιριστή Μαρία Αντωνά να παίρνει τον λόγο για το εν λόγω περιστατικό. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι δεν είχε καμία επικοινωνία με τον Άρη Σοϊλέδη. 

«Δεν μου αρέσει που όλο αυτό τον καιρό ακούω το όνομα μου να παίζει μέσα στο παιχνίδι. Λες και εγώ είμαι παίκτης του Survivor, λες και έχω υπογράψει με το παιχνίδι, όλο αυτόν τον καιρό ακούω ότι συμμετέχω κατά μία έννοια και έναν τρόπο στο συγκεκριμένο project. Να υπενθυμίσω λοιπόν, για ακόμα μια φορά, ότι η Μπέττυ με ρώτησε αν θέλω να παίξει αυτό το απόσπασμα και αν θέλω να συμμετέχω. Γιατί πολλές φορές και αυτό παρεξηγείται ότι η εκπομπή μπορεί να χρησιμοποιεί εμένα, τη δική μου συμμετοχή και το ότι είμαι εδώ για να κάνει νούμερα… Να απαντήσω λοιπόν και στο απόσπασμα αυτό το οποίο είδα το Σαββατοκύριακο και δεν μου άρεσε καθόλου! Εννοείται ότι η ομάδα μου με σέβεται και εγώ σέβομαι τον εαυτό μου» ανέφερε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

«Εγώ προσωπικά δεν είχα καμία επικοινωνία με τον σύντροφο μου, οφείλω να το ομολογήσω. Τώρα από εκεί και πέρα τι ακριβώς έχει συμβεί, τι έχει γίνει και τι δεν έχει γίνει νομίζω ότι και ο Άρης, όταν θα βγει από το Survivor, θα βάλει πάρα πολλά πράγματα στη θέση τους. Δεν νομίζω δηλαδή ότι ο άνθρωπος δεν θα τοποθετηθεί γιατί ότι και να γίνεται μέσα πρέπει να λογοδοτώ εγώ για το τι ακριβώς συμβαίνει! Λες και εγώ είμαι εκεί! Δηλαδή είναι απίστευτο αυτό το οποίο συμβαίνει και στα social media».

«Είμαι σε ένα πάνελ, σχολιάζω και εγώ ένα project, το οποίο βλέπω μαζί σας και νομίζω ότι έχω κρατήσει και πολύ ουδέτερη στάση. Όσο μπορώ. Δεν έχω μιλήσει ποτέ άσχημα για κανέναν παίκτη, δεν έχω χρησιμοποιήσει εσάς εδώ για την δική μου προβολή ή την προβολή του συντρόφου μου. Όταν θα βγει ο Άρης έχει να δώσει αυτός προσωπικά πάρα πολλές απαντήσεις για όλο αυτό που συμβαίνει, για αυτό το οποίο τώρα κατηγορείται και για όλο αυτό το οποίο κατηγορείται και από την ομάδα του ότι έχει συνάψει σχέση με την Σοφιάνα. Έχετε δει ότι ούτε αυτό έχω σχολιάσει».

«Όλο αυτό το οποίο συμβαίνει όλο αυτό τον καιρό γύρω από το όνομα του Άρη, το δικό μου και της Σοφιάνας είναι τραγικό. Είναι τραγικό και για μένα. Που το ξαναλέω, εγώ δεν φταίω σε τίποτα. Με έχουν συνδυάσει με το παιχνίδι, λες και είμαι εκεί και παίζω και λες και έχω κάνει συμβόλαιο ή πληρώνομαι για να δέχομαι όλο αυτό που δέχομαι όλο αυτόν τον καιρό. Μιλάμε όλο αυτόν τον καιρό για ένα ειδύλλιο χωρίς να έχουμε δει τίποτα. Με υποθέσεις έχει άποψη όλη η Ελλάδα για αυτό» συμπλήρωσε, εμφανώς ενοχλημένη, η Μαρία Αντωνά.

 

 

Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη στη Μπλε ομάδα, η οποία έχασε και τις δύο ασυλίες της εβδομάδας και στον τάκο βγήκαν τρεις υποψήφιοι παίκτες.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Σοφιάννα Αβραμάκη είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και αύριο, 4 Μάη ένας παίκτης θα αποχωρήσει.

Να σας θυμίσουμε ότι σ Γιώργος Λιανός προέβη σε μια ανακοίνωση ότι δύο παίκτες από την ομάδα των Μπλε παραβίασαν έναν βασικό κανόνα του παιχνιδιού, αυτό της επικοινωνίας με αγαπημένα πρόσωπα.

Πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε πως ο Άρης και ο Τάλα, ήρθαν σε επικοινωνία με κάποιον ντόπιο, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το αντάλλαγμα και κατάφεραν να επικοινωνήσουν με κινητό τηλέφωνο με τους δικούς τους ανθρώπους την ίδια ώρα που όλοι οι υπόλοιποι παίκτες αγωνίζονται προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας.

Έτσι λοιπόν η παραγωγή αποφάσισε να τιμωρήσει τους δύο συμμετέχοντες, τον Άρη Σοϊλέδη και το Γιώργο Ταλάντσεβ με αποκλεισμό από τα επόμενα έπαθλα στα τρία αγωνίσματα επάθλου φαγητού ή επικοινωνίας που θα κερδίσουν!

Στο νέο (3 Μάη) επεισόδιο ο Τάκης Καραγκούνιας είναι έξαλλος με τον Άρη Σοϊλέδη τον οποίο κατηγορεί για τη παραβίαση των κανόνων.

Ο Τάκης σε έξαλλη κατάσταση λέει: «Σας είπα ότι η αλήθεια θα λάμψει και έλαμψε. Να καταλάβει τι έχει κάνει. Δεν του αξίζει να βρίσκεται στο Survivor αυτή τη στιγμή… Είναι ντροπή να είναι στο survivor» με τον Άρη να απαντάει «Κλείσε το στόμα σου» και η κατάσταση να ξεφεύγει!

Ποιος αποχωρεί αύριο από το ριάλιτι; 

Σύμφωνα με τα spoilers η Σοφιάννα Αβραμάκη αποχωρεί από το ριάλιτι!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι