Έτσι θα εμφανιστεί στη σκηνή της #Eurovision για την Κύπρο, η Ανδρομάχη!

 

 

Η Ανδρομάχη με το «Ela» έκαναν την πρώτη πρόβα στην #Eurovision 22

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Σε πυρετώδεις πρόβες βρίσκεται η ελληνική και η κυπριακή αποστολή εδώ και λίγες ημέρες, αφού έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της Eurovision 2022 στην ιταλική πόλη Τορίνο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το «Die Together» και η Αμάντα Γεωργιάδη έκαναν την πρώτη πρόβα στην #Eurovision

 

Το μεσημέρι της Δευτέρας 2/5 η Ανδρομάχη ανέβηκε στη σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας, για την πρώτη της πρόβα με το «Ela», με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 66ο διαγωνισμό της Eurovision.

Η αποστολή της Κύπρου είχε στη διάθεσή της 30 λεπτά προκειμένου να γνωρίσει για πρώτη φορά τη σκηνή και να δει πως μπορούν να λειτουργήσουν όλα όσα σχεδιάσει για την παρουσίαση του κομματιού «Ela». 

 

 Η σύνθεση του «Ela» έγινε από μία ομάδα διακεκριμένων συνθετών υπό τον Alex Papaconstantinou που απαρτίζεται από τους: Arash, Eyelar Mirzazadeh, Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, Γιώργο Παπαδόπουλο, Robert Uhlmann, Viktor Svensson και Yll Limani. Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στους διεθνώς καταξιωμένους καλλιτεχνικούς διευθυντές Marvin Dietmann και Dan Shipton.

Η Κύπρος διαγωνίζεται στον β’ ημιτελικό στις 12 Μαΐου.

 

@eurovision @Andromache_dim can’t wait to get on stage and we can see why! Incredible first rehearsal for Cyprus 🇨🇾 #EurovisionTikTok #Eurovision2022 #Eurovision ♬ original sound - Eurovision

 

 

Δες παρακάτω φωτογραφίες από την πρώτη πρόβα της Ανδρομάχης, όπως δημοσιεύτηκαν στον επίσημο ιστότοπο της Eurovision:

 

 

 

 

 

    

 

 

 
Δείτε όσα είπε η εκπρόσωπος της Κύπρου, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, σήμερα το πρωί, για τις εντυπώσεις της μετά την πρώτη πρόβα: «Επικοινώνησα με την Ελένη Φουρέιρα και μου είπε να το ζήσω»!
 
«Το μεγαλύτερό μου άγχος ήταν να ακούω καλά και ακούω καλά μέχρι στιγμής. Από εκεί και πέρα εμείς είμαστε οκ, κάποιες λεπτομέρειες θέλουμε να διορθώσουμε», είπε αρχικά η τραγουδίστρια. 

Και συνέχισε: «Εγώ έχω μανία με τα κοχύλια, έχω και τατουάζ ένα κοχύλι και μόλις άκουσα το τραγούδι κατευθείαν με φαντάστηκα να βγαίνω από ένα κοχύλι. Ουσιαστικά είναι μία κοπέλα, η οποία κάποιον ποθεί, του τραγουδάει για να έρθει στην αγκαλιά της και με τα κορίτσια προσπαθούμε να τον σαγηνεύσουν». 

Σχετικά με την εμπλοκή της Άννας Βίσση στην κυπριακή συμμετοχή, η Ανδρομάχη αποκάλυψε: «Έμαθα πως η Άννα Βίσση όταν με είδε στο video clip είπε ότι μοιάζω με τη θεά Αφροδίτη και πως θα ήταν καλή ιδέα να βγω ως ως αναδυόμενη Αφροδίτη στη σκηνή. Χάρηκα πάρα πολύ και ιδιαίτερα γιατί η θεά Αφροδίτη γεννήθηκε στο νησί της Κύπρου και μου αρέσει που δένει όλο μαζί».

Όσον αφορά την ελληνική συμμετοχή με την Αμάντα Γεωργιάδη, η Ανδρομάχη δήλωσε: «Το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής είναι υπέροχο και μου αρέσει πολύ και η Αμάντα σαν καλλιτέχνης, είναι πολύ ταλαντούχα. Προλάβουμε να μιλήσουμε πολύ λίγο, είναι συμπαθέστατη και ανυπομονώ και καλύτερα».

 
 

 

Η αρχηγός της Κυπριακής αποστολής, Εύη Παπαμιχαήλ μας αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες της Ανδρομάχης

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες