Οι 17 καταγγελίες για την συμπεριφορά Φιλιππίδη στον αδικοχαμένο Βογιατζή

 

 

Η εξευτελιστική συμπεριφορά Φιλιππίδη στον Δημήτρη Βογιατζή λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή του - Φώτης Σπύρος: «Το ότι φέρθηκε στον Δημήτρη έτσι και την επόμενη ημέρα έχασε τη δουλειά του, με όλα τα ψυχολογικά προβλήματα που είχε τον οδήγησαν μετά από 2 μήνες να αυτοκτονήσει» - Χάρης Μαυρουδής: «Συμμετείχα κι εγώ σε αυτούς τους ανθρώπους που έκαναν αυτή την καταγγελία στο ΣΕΗ»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Για το κίνημα #metoo, τις δίκες του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά και την αυτοκτονία του Δημήτρη Βογιατζή, μίλησε στην κάμερα του «Open Weekend» και τη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου ο Φώτης Σπύρος.

Ο γνωστός ηθοποιός ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι στο παρελθόν ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρθηκε άσχημα στον ηθοποιό Δημήτρη Βογιατζή σε μία παράσταση και ότι γι’ αυτό το περιστατικό υπάρχουν 19 καταγγελίες στο ΣΕΗ. 

 

 

Οι δηλώσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την αυτοκτονία του Δημήτρη Βογιατζή:

«Τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους, ελπίζω να πάρουν και όλες οι άλλες οι υποθέσεις τον δικό τους δρόμο. Και όχι μόνο αυτό. Υπάρχουν πράγματα στις υποθέσεις Λιγνάδη και Φιλιππίδη που δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα. Δεν τα ξέρουν όλοι. Υπάρχει μία καταγγελία στο ΣΕΗ σε σχέση με την αυτοκτονία ενός ηθοποιού. Όταν βγήκαν αυτές οι υποθέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη… Υπήρχε μία πολύ άσχημη συμπεριφορά του Φιλιππίδη σε μία παράσταση.

Ήταν στην παράσταση, λιποθυμάει ένας θεατής, πάει ο Πέτρος να δει τι συμβαίνει με τον θεατή, τους λέει “μπείτε μέσα” και ο Δημήτρης (Βογιατζής) έβγαλε το κεφάλι του λίγο να δει τι είχε συμβεί σε αυτό το σκηνικό. Τον ξεφτίλισε μπροστά στους θεατές. Τον ξεφτίλισε όμως! Του φώναξε πάρα πολύ άσχημα και την επόμενη ημέρα απολύθηκε. Αυτό! Το ότι φέρθηκε στον Δημήτρη έτσι και την επόμενη ημέρα έχασε τη δουλειά του, με όλα τα ψυχολογικά προβλήματα που είχε ο Δημήτρης τον οδήγησαν μετά από 2 μήνες να αυτοκτονήσει. Τώρα θα μου πεις, τι θα δικαστεί ο Φιλιππίδης ότι φταίει αυτός; Δεν ξέρω, αλλά υπάρχει μία καταγγελία από 19 ανθρώπους. όλοι αυτοί που έπαιζαν έχουν καταθέσει.

Ήταν πολύ χάλια, μου έλεγε ότι δεν έφταιγε. Μην τα ρίχνουμε τώρα του Φιλιππίδη όλα, επειδή ο άλλος είχε τα δικά του θέματα και φταίει ο Φιλιππίδης. Ωστόσο, έχει να κάνει με τη συμπεριφορά των ανθρώπων. Ο Δημήτρης μετά δεν μπόρεσε να ξαναβρεί δουλειά, πήγε στο Βόλο. Είχε τρομερά οικονομικά προβλήματα».

 

 

 

Mια μέρα μετά, ο Χάρης Μαυρουδής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως είναι μέσα σε αυτούς που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για αντισυναδελφική συμπεριφορά απέναντι στον Δημήτρη Βογιατζή, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του λίγους μήνες μετά αλλά και τη στάση που ο ίδιος κράτησε απέναντι στον προφυλακισμένο ηθοποιό.

«Μετά από τη συνεργασία μας με τον Πέτρο Φιλιππίδη απέφευγα ακόμα και να πηγαίνω να βλέπω παραστάσεις του. Και όποτε πήγαινα επειδή συμμετείχαν φίλοι μου ήμουν πολύ λακωνικός στις συναντήσεις μαζί του. Σε προσωπικό επίπεδο δεν βίωσα κάποια ιδιαίτερα άσχημη συμπεριφορά. Ήταν μια συνεργασία που δεν μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις», είπε αρχικά ο Χάρης Μαυρουδής.

Ο Χάρης Μαυρουδής εξομολογήθηκε στη συνέχεια: «Συμμετείχα κι εγώ σε αυτούς τους ανθρώπους που έκαναν αυτή την καταγγελία. Καταγγείλαμε μία αντισυναδελφική συμπεριφορά ενός ανθρώπου».

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο Χάρης Μαυρουδής είπε: «Όταν ακούσαμε στοιχεία του κατηγορητηρίου που αφορά τον Δημήτρη Λιγνάδη, δεν νομίζω ότι υπήρξε σώφρων άνθρωπος που δεν σοκαρίστηκε».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ στο έκτο λεπτό

​​

​Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, συνήγορος του ηθοποιού, τοποθετήθηκε για τη δήλωση αυτή μέσα από το «Πρωινό».

«Τα περιστατικά δεν είναι έτσι όπως τα περιγράφει ο κ. Φώτης Σπύρος. Κατ’ αρχήν δεν είχε κάποιο ρόλο σε εκείνη την παράσταση. Προφανώς μεταφέρει απόψεις και πληροφόρηση τρίτων. Μία υπόθεση που έλαβε χώρα το 2011, ξαφνικά έρχεται στην επικαιρότητα ενώ έχει ξεκινήσει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και η αποδεικτική διαδικασία πηγαίνει πολύ καλά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λύγισε η Ευαγγελία Μουμούρη για τη δίκη Φιλιππίδη: «Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τον φίλο σου με χειροπέδες» «Γνωρίζω το κορίτσι που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό»

 

Οι κατηγορίες σε βάρος του αποδεικνύονται αίολες, σαθρές και ανυπόστατες. Σε κάθε περίπτωση του αποδίδουν κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος ηθοποιού που δυστυχώς δεν ζει. Αυτοί οι οποίοι καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη είναι έξι άνθρωποι, δεν είναι 19. Δεν υπήρξε καμία κακοποιητική συμπεριφορά και δεν απέλυσε ο Πέτρος τον συγκεκριμένο ηθοποιό. Ο παραγωγός της παράστασης απέλυσε τον συγκεκριμένο ηθοποιό. Συνέβη μία λιποθυμία μεταξύ των θεατών. Όλοι οι ηθοποιοί αποσύρθηκαν, ο μόνος που έμεινε επί σκηνής ήταν ο ηθοποιός Δημήτρης Βογιατζής. Τον κάλεσε να αποσυρθεί και να ακολουθήσει τους συναδέλφους του, ο συγκεκριμένος δεν το αποδέχτηκε.

Όταν αποκαταστάθηκε η υγεία της γυναίκας, συνεχίστηκε η παράσταση και έγινε ένα περιστατικό ήσσονος σημασίας ανάμεσα στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Βογιατζή που του έκανε συστάσεις ότι θα έπρεπε να ακολουθήσει τους άλλους ηθοποιούς. Στενοχωρήθηκε πολύ ο Πέτρος Φιλιππίδης γιατί βλέπει ότι ενώ έχει ξεκινήσει η αποδεικτική διαδικασία, ξαφνικά βλέπει να έρχεται όλως τυχαίως στην επικαιρότητα αυτό το περιστατικό. Όταν έγινε το γεγονός της αυτοκτονίας, συγκλονίστηκε κυριολεκτικά. Συνιστά ακραία συκοφαντία να προσπαθούν κάποιοι να συνδέσουν έστω και με έμμεσο τρόπο να συνδέσουν αυτό το τραγικό περιστατικό με ένα περιστατικό που έγινε με τον Πέτρο Φιλιππίδη τρεις μήνες πριν… Βλέπουμε ανθρώπους που δεν σέβονται τη μνήμη αυτού του παιδιού» είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»