«Η Ρούλα ήθελε να πεθάνει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο για να σβήσει τις υποψίες»

 

 

Αγγελική Νικολούλη και η Τατιάνα Στεφανίδου για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος δεν την εγκατέλειψε τυχαία, κάτι διαπίστωσε» - «Ο Μάνος Δασκαλάκης θα μας απασχολήσει αρκετά»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Aποκαλυπτική η Αγγελική Νικολούλη στο δελτίο ειδήσεων του Mega για τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα.

«Ήθελε να πεθάνει την Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο για να σβήσει τις υποψίες», ανέφερε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη και πρόσθεσε: «Ήθελε να την οδηγήσει την Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο και εκεί να την τελειώσει, όλα θα φανούν από την δικαιοσύνη το επόμενο διάστημα για να είμαστε και σωστοί», είπε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Η Τζωρτζίνα με τον τρόπο της μίλησε πριν οδηγηθεί στο νοσοκομείο»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Δεν δέχτηκε την απόρριψη από τον Μάνο»

Στη συνέχεια η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε για τη σχέση του πρώην ζευγαριού: «Μου είχε μιλήσει για τον άνδρα της και μου τον “έδινε” άντρα της. Θέλω να εστιάσω και σε κάτι άλλο πάνω στον Μάνο. Λέγανε ότι ο Μάνος ήθελε να φύγει, να την χωρίσει, είχε φύγει από το σπίτι, ήταν ένα παιδί που τον ενδιέφερε η ζωή του και όχι τα τρία του παιδιά. Λέγανε επίσης ότι γνώρισε και μια άλλη κοπέλα με την οποία ήθελε να ζήσει μαζί της», ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη.

Και αποκάλυψε: «Ο Μάνος δεν εγκατέλειψε τυχαία την γυναίκα του, κάτι συνέβη, κάτι διαπίστωσε ο ίδιος και της έδειξε ανοιχτά την απόρριψη. Αυτό προκύπτει μέσα από μηνύματα της ίδιας σε ένα πρόσωπο», είπε η Αγγελική Νικολούλη λίγο πριν τις μεγάλες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας.

 

 

 

Νέες αποκλειστικές πληροφορίες μετέφερε και η Τατιάνα Στεφανίδου μέσω του δελτίου ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Αυτή τη στιγμή οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να βρεθεί αν είχε χορηγηθεί μεγαλύτερη ποσότητα στο παιδί (Μαλένα) μέσα στο νοσοκομείο, από την δική του φαρμακευτική αγωγή την οποία και έπαιρνε. Παραμένει ακόμα ως ενδεχόμενο ο ασφυκτικός θάνατος για τα δύο πρώτα παιδιά.

Ψάχνουν λοιπόν αν υπάρχει ασφυκτικός θάνατος, βλέποντας τα δεδομένα από ένα νέο πρίσμα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις», ανέφερε αρχικά η Τατιάνα Στεφανίδου για τους θανάτους των δύο πρώτων παιδιών.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Ο Μάνος Δασκαλάκης θα μας απασχολήσει αρκετά»

Στη συνέχεια η Τατιάνα Στεφανίδου αναφέρθηκε στον Μάνο Δασκαλάκη αλλά και την επικοινωνία που είχε μαζί του, μέχρι τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος Δασκαλάκης θα μας απασχολήσει αρκετά τις επόμενες ημέρες. Αυτή την στιγμή και σύμφωνα με τις Αρχές, δεν υπάρχει καμία ένδειξη για εμπλοκή του Μάνου Δασκαλάκη στον θάνατο της κόρης του, Τζωρτζίνας ή και η υποψία για την εμπλοκή του στους θανάτους των άλλων παιδιών.

Οι έρευνες συνεχίζονται και για τον Μάνο Δασκαλάκη αλλά και για το πώς προμηθεύτηκε η Ρούλα την Κεταμίνη, αν την προμηθεύτηκε και όλα τα σχετικά», ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Για την συμπεριφορά του Μάνου Δασκαλάκη: «Αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι το αν ζευγάρι θα στραφεί ο ένας εναντίον του άλλου, αυτό μπορεί να δώσει στοιχεία στις έρευνες. Έχω μιλήσει πολλές φορές με τον Μάνο Δασκαλάκη. Ήταν πάντα επιθετικός και ειρωνικός και απόλυτα κάθετος για την ενδεχόμενη εμπλοκή της γυναίκας του στους θανάτους των παιδιών.

Έλεγε μάλιστα ότι καταγράφονται τα πάντα, όλα όσα λένε οι δημοσιογράφοι προκειμένου και το ζευγάρι να κινούνταν αναλόγως. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον τώρα που ο Μάνος Δασκαλάκης θα έρθει στην Αθήνα να δούμε ποια στάση θα κρατήσει και τι θα πει», ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου στον Αντώνη Σρόιτερ.

Δες παρακάτω όλο το ρεπορτάζ από το δελτίο ειδήσεων του Alpha μαζί με όσα αποκάλυψε η Τατιάνα Στεφανίδου:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»