Απίστευτες φωνές, σούργελα και ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ΄Ερρίκο στο #TheXFactorGR

 

 

Η μασκοφόρος υποψήφια που έστειλε αδιάβαστο τον Μάστορα - Πήρε τέσσερα «ναι»… και δεν είναι μούσι! - Όταν η Ήπειρος συνάντησε τη ροκ μουσική - Ο 19χρονος που μάγεψε τους κριτές  - Η 18χρονη πρωταθλήτρια στο τάε κβο ντο και στο τραγούδι - Άλλη μια εξαιρετική πολύχρωμη οντισιόν, η έβδομη κατά σειρά, στο ανανεωμένο και πολύ μοντέρνο #TheXFactorGR 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Οι κάμερες «έπιασαν» τους τέσσερις καταξιωμένους καλλιτέχνες να λένε ανέκδοτα με σούπερ ήρωες και λογοπαίγνια στο διάλειμμα των γυρισμάτων. Ποιες ήταν οι αντιδράσεις; Κάποια ήταν εύστοχα και κάποια όχι. Ακούστε μερικά από αυτά και αποφασίστε ποια είναι πραγματικά αστεία και ποια κρύα!

 

 

Tο όνειρο του ηθοποιού Τζούλιο Φιλίππο Ντ΄Ερρίκο πήρε μια μικρή αναβολή, αφού η κριτική επιτροπή του είπε ότι θέλει περισσότερη δουλειά στο τραγούδι.

O Κύπριος ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ΄Ερρίκο μας είναι γνωστός από τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση και στο θέατρο, και όνειρό του είναι να πάει στη Eurovision.

 

 

Για την audition του στο X-Factor επέλεξε ένα δύσκολο τραγούδι, το «Χωρίς εσένα» της Ευσταθίας. «Είναι σίγουρα από τα τραγούδια που δεν περιμένεις να ακούσεις σε μια οντισιόν, είναι πολύ ψαγμένος», σχολίασε η Κατερίνα Λιόλιου από το backstage.

Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από τα σημεία του τραγουδιού που είχαν πρόζα, αλλά παρατήρησαν ότι υπήρχαν προβλήματα στα υπόλοιπα: «Στο τραγούδι είχαμε προβλήματα τοποθέτησης και ερμηνείας», είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

Αν και δεν πήρε τα «ναι» τους για την επόμενη φάση, ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ΄Ερρίκο κράτησε τα καλά τους λόγια και τις προτροπές τους: «Μην τα παρατάς, δώσε πόνο, είσαι γλύκας», του είπε η Μαρίζα Ρίζου. «Δεν πειράζει, άκουσες πολύ ωραία σχόλια. Δεν θα τα παρατήσουμε!», πρόσθεσε η Κατερίνα Λιόλιου στο backstage.

 

 

Ο Πάνος Καλογήρου εντυπωσίασε με την ερμηνεία του αλλά και με το περιποιημένο μούσι του.

«Το X-Factor είναι αυτήν τη στιγμή ό,τι καλύτερο συμβαίνει στη ζωή μου», είπε αρχικά ο 30χρονος υποψήφιος και, όπως φάνηκε από την εμφάνισή του, έρχονται κι άλλα ακόμα καλύτερα!

Μόλις ο Πάνος Καλογήρου, που είναι κομμωτής στο επάγγελμα, μπήκε στο πλατό των auditions του «X Factor», το πρώτο πράγμα που παρατήρησαν οι κριτές ήταν η γενειάδα του. «Το μούσι είναι δικό σου; Άμα το τραβήξουμε δεν βγαίνει;», τον ρώτησε ο Στέλιος Ρόκκος. «Αν τραγουδάς όπως περιποιείσαι το μούσι σου, τότε πρέπει να πούμε από τώρα ναι», συμπλήρωσε ο Μιχάλης Κουινέλης.

Με το «Something’s Got a Hold on Me» της Etta James, που έχει διασκευάσει και η Christina Aguilera, ο Πάνος Καλογήρου έκανε τους κριτές να χορεύουν όρθιοι. «Περάσαμε πολύ ωραία! Μου άρεσες πάρα πολύ, η ενέργειά σου, ο τρόπος που χειρίζεσαι τη φωνή σου, έχεις ένα πακέτο που το θέλουμε», σχολίασε ο Χρήστος Μάστορας. Η Μαρίζα Ρίζου έκανε ένα ακόμα κοπλιμέντο: «Ήταν σαν να άκουγα την Christina, ήταν πολύ δύσκολο αυτό που έκανες».

«Το χρώμα της αύρας μου είναι κόκκινο. Πάθος!», είπε ο Πάνος Καλογήρου και το απέδειξε κάνοντας και εμάς «τούρμπο», όπως είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

Στο τέλος, ο Μιχάλης Κουινέλης δεν τον άφησε να φύγει μέχρι να του δώσει μερικές συμβουλές για να περιποιηθεί και το δικό του μούσι!

 

 

Η εμφάνιση της Αριστέας Αλεξανδράκη είχε μυστήριο και ένταση που τους «ψάρωσε» όλους.

Η 21χρονη διαγωνιζόμενη έχει πολλά όνειρα. Ως φοιτήτρια Νομικής, θέλει να βοηθήσει όλες τις γυναίκες να βρουν τη φωνή, τα δικαιώματα και την αξία τους στον κόσμο. Ως τραγουδίστρια ονειρεύεται τη στιγμή που θα βρίσκεται μπροστά σε χιλιάδες κόσμο. «Γι’ αυτό παλεύω κάθε μέρα», είπε.

Σίγουρα πάντως κέρδισε τους πρώτους fans με το εντυπωσιακό σύνολο που έφτιαξε μόνη της (το ζήλεψε η Κατερίνα Λιόλιου!) και τον τρόπο που ερμήνευσε το «Crazy In Love» της Beyoncé. Μετά την a cappella εισαγωγή, πέταξε τη μάσκα της και τραγούδησε και χόρεψε με μεγάλη ένταση.

«Δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό που έκανες», σχολίασε ο Χρήστος Μάστορας, συμπληρώνοντας με χιούμορ: «Εγώ σηκώνω τα χέρια και λαχανιάζω! Έχω τρελαθεί με το σόου που θα κάνεις στη συνέχεια».

«Ψάρωσα στην εισαγωγή, άκουσα μια φωνή με έλεγχο και παρουσία» είπε με τη σειρά της η Μαρίζα Ρίζου. «Η ποπ σκηνή θα ήθελε πολλά κορίτσια σαν εσένα για να έχει υλικό», ανέφερε ο Στέλιος Ρόκκος.

Η Αριστέα Αλεξανδράκη πέρασε στην επόμενη φάση με τέσσερα «ναι» και το σίγουρο είναι έκανε μέσα από το «X Factor» ένα βήμα για να πετύχει το όνειρο για το οποίο παλεύει κάθε μέρα!

 

 

«Δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό που έκανες», σχολίασε ο Χρήστος Μάστορας, συμπληρώνοντας με χιούμορ: «Εγώ σηκώνω τα χέρια και λαχανιάζω! Έχω τρελαθεί με το σόου που θα κάνεις στη συνέχεια».

«Ψάρωσα στην εισαγωγή, άκουσα μια φωνή με έλεγχο και παρουσία» είπε με τη σειρά της η Μαρίζα Ρίζου. «Η ποπ σκηνή θα ήθελε πολλά κορίτσια σαν εσένα για να έχει υλικό», ανέφερε ο Στέλιος Ρόκκος.

 

 

Η γυναικεία μπάντα Bandaloom πάντρεψε σε μια διασκευή το ηπειρώτικο δημοτικό «Κοντούλα λεμονιά» με το «Feeling Good», και ενθουσίασε!

Οι τέσσερις γυναίκες που αποτελούν τις Bandaloom επιθυμούν να μοιράζονται τη μουσική τους με τους ανθρώπους και να παρακινήσουν τις γυναίκες να κυνηγάνε το όνειρό τους.

Το όνομά της μπάντας τους περιέχει τη λέξη «loom», που σημαίνει «αργαλειός». Οι Bandaloom «ύφαναν» μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη διασκευή του δημοτικού τραγουδιού «Κοντούλα λεμονιά» και του «Feeling Good» της Nina Simone και πήραν τέσσερα «ναι» από την κριτική επιτροπή.

«Έρχεστε να επιβεβαιώστε πόσο ταιριάζει η Ήπειρος και το δημοτικό τραγούδι με τη ροκ σκηνή», είπε ο Στέλιος Ρόκκος δίνοντάς τους συγχαρητήρια. «Φαίνεται ότι παίζετε και τραγουδάτε καιρό μαζί, περπατάτε παρέα και συμπορεύεστε ως προς τις λέξεις και τις αξίες. Δηλώνω excited!», σχολίασε η Μαρίζα Ρίζου.

 

 

Ο Θοδωρής Σερκίζης είναι 19 χρονών, μένει στην Έδεσσα και σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη. Η μουσική είναι μία από τις μεγάλες του αγάπες, με την οποία ασχολήθηκε από πολύ νωρίς, όταν ήταν πέντε ετών.

Ξεκίνησε με πιάνο, όμως στην πορεία συνειδητοποίησε ότι δεν του έφτανε. Γι’ αυτό και στο Λύκειο ξεκίνησε να μαθαίνει κιθάρα.

O Θοδωρής ερμήνευσε το «Wicked Game» και μάγεψε τους κριτές.

«Έχεις πολύ ωραία χροιά», του είπε ο Στέλιος Ρόκκος, ενώ ο Χρήστος Μάστορας δήλωσε πως υπηρέτησε το τραγούδι όπως έπρεπε.

«Έχεις ήδη τον δικό σου χαρακτήρα, μπράβο σου», είπε ο Μιχάλης Κουϊνέλης, με τους κριτές να ψηφίζουν όλοι «ναι»!

 

 

O Manolo είναι γνωστός Tik Toker και μας παροτρύνει να κάνουμε αυτό που αγαπάμε πραγματικά!

Ο Manolo, κατά κόσμον Μανώλης Βαβουράκης ξεσηκώνει όπως λέει τη γειτονιά του, τη Νέα Σμύρνη με τα show του και το γεγονός πως έχει γίνει viral του αρέσει πολύ!

Η απογείωση ήρθε με το «Αεράκι» της Ελένης Φουρέιρα και μας αποκαλύπτει πως δέχεται καλά και κακά σχόλια, αλλά προτιμά να κρατά τα καλά και στέλνει το δικό του μήνυμα, λέγοντας να «κάνουμε και εμείς πράγματα που μας κάνουν ευτυχισμένους, και μας ανεβάζουν την αδρεναλίνη»

 

 

«Η οντισιόν σου πρέπει να γίνεται μάθημα για τους επόμενους διαγωνιζόμενους», είπε στην Ελπίδα Ασλανίδου ο Χρήστος Μάστορας.

Η 18χρονη, που έχει μαύρη ζώνη στο τάε κβον ντο και έμαθε τα βασικά για τη μουσική από τη μητέρα της, ήρθε στο μουσικό talent show του MEGA με άγχος. Ήταν όμως αποφασισμένη να τα δώσει όλα. «Δεν κάναμε τόσο δρόμο για το τίποτα», είπε αρχικά.

Και τα έδωσε πράγματι όλα η Ελπίδα Ασλανίδου, παίζοντας στο πιάνο το «Someone You Loved» του Lewis Capaldi. Τα σχόλια ήταν κάτι παραπάνω από κολακευτικά. «Ζήλεψα τον έλεγχο που έχεις. Για την ηλικία σου είναι συγκλονιστικό. Σε ευχαριστώ που ζήσαμε αυτή την εμπειρία», της είπε ο Στέλιος Ρόκκος. «Είχαν μουσικότητα ακόμα και οι εκφράσεις του προσώπου σου», συμπλήρωσε ο Χρήστος Μάστορας.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη