Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Στα 16 έμαθα από τα αδέρφια μου πως είμαι υιοθετημένος από τον θείο μου»

  01/03/2022 11:11
«Στα 16 έμαθα από τα αδέρφια μου πως είμαι υιοθετημένος από τον θείο μου»

«Στα 16 έμαθα από τα αδέρφια μου πως είμαι υιοθετημένος από τον θείο μου»

  01/03/2022 11:11

Τον Μάρκο Λεζέ υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρνούτογλου στο #The2nightShow: «Γεννήθηκα χωρίς δέρμα ο γιατρός είπε ότι δεν θα ζήσω και οι γονείς μου με έδωσαν»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Εξηγώντας γιατί δεν δίνει πλέον συνεντεύξεις είπε:

«Το έκλεισα το μαγαζί και δεν πάω σε συνεντεύξεις. Όσες φορές έχω πάει είμαι γλάστρα. Περιμένω να πουν όλα τα άλλα αστρολογίες και στο τέλος μένουν τρία λεπτά για να πω κάτι. Κάποια πράγματα που είναι να ειπωθούν τα κόβω».

Σε απολογισμό της υποκριτικής του καριέρας νιώθει πλήρης και πλέον επιλέγει με αυστηρά κριτήρια τις δουλειές που εμφανίζεται.

«Έφτασα εκεί που ήθελα, έφτασα στην κορυφή, δεν θέλω να πέσω από εκεί. Φοβάμαι την κατρακύλα. Επίσης, δεν υπάρχει επιθεώρηση πια, που βγαίναμε και γαζώναμε και αυτοσχεδιάζαμε». είπε χαρακτηριστικά.

«Στενοχωριέμαι γιατί χάσαμε πολλούς άξιους συνεργάτες που χάρισαν πολύ γέλιο και βλέπεις ότι ακόμα παίζονται οι παλιές ταινίες και τις βλέπεις και δεν βαριέσαι. Δεν έβαζα ποτέ στις πρόζες βωμολοχίες άφηνα μόνο υπονοούμενα, σεβόμουν το κοινό» πρόσθεσε.

«Δεν παίζω γιατί κουράστηκα. Οι συνάδελφοι με αγαπάνε, με πλήγωσαν οι παραγωγοί τον θεάτρων που δεν θέλουν να παίζουμε εμείς οι παλιοί ηθοποιοί γιατί μυρίζουμε κασέτα».

Για το αν έχει κάνει το κομπόδεμά του από το επάγγελμα αποκάλυψε:

«Στις ταινίες και στις κασέτες και στο θέατρο υπήρχαν λεφτά. Τότε έπαιρνες καλά λεφτά, το καλό που είχα είναι ότι δεν γνωρίζω από χαρτιά, δεν πήγαινα καζίνο».

Αφηγούμενος ιστορίες από τα παιδικά του χρόνια αποκάλυψε τις δύσκολες theστιγμές που βίωσε ως έφηβος, όταν του αποκάλυψαν πως είναι υιοθετημένος.

«Γεννήθηκα χωρίς δέρμα ο γιατρός είπε στη βιολογική μου μα΄να ότι δεν θα ζήσω. Ο θείος μου ζήτησε να με υιοθετήσει και οι γονείς μου με έδωσαν. Η θεία μου με πήγε σε έναν γιατρό στο Βραχάτι και της είπε ότι το παιδί θα γίνει καλά αλλά πρέπει να με κάνει μπάνιο με φύλλα από λεμονιά».

«Δεν ένιωσα καλά καθόλου, μέχρι να το ξεπεράσω πέρασα από πυρός και σιδήρου, είναι άσχημο συναίσθημα να μην ξέρεις την αλήθεια. Οι γονείς μου δεν ήθελαν να με στενοχωρήσουν γι΄αυτό και δεν μου το αποκάλυψαν νωρίτερα».

Αξιοσημείωτη εμπειρία για τον ίδιο είναι η παραμονή του στο Άγιο Όρος, τότε που αποφάσισε να τα παρατήσει όλα και να έρθει κοντά με τον Θεό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας