Κυριακή, 7 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Χαλασμός στο «Πρωινό» για την Ιωάννα Μαλέσκου - Η απάντηση διάρκειας 11 λεπτών!

  01/03/2022 13:36
Χαλασμός στο «Πρωινό» για την Ιωάννα Μαλέσκου - Η απάντηση διάρκειας 11 λεπτών!

Χαλασμός στο «Πρωινό» για την Ιωάννα Μαλέσκου - Η απάντηση διάρκειας 11 λεπτών!

  01/03/2022 13:36

Την Ιωάννα Μαλέσκου συνάντησε η κάμερα του «Πρωινό» και ο Γρηγόρης Μπάκας έξω από τα στούντιο του ΣΚΑΪ. Όπως είπε ο δημοσιογράφος, είχε σκοπό να της κάνει πέντε ερωτήσεις, ωστόσο τελικά της έκανε μόνο δύο διότι η πρώτη απάντησή της διήρκησε… 11 λεπτά! Βαγγέλης Περρής: «Μιλάει πάρα πολύ για ένα πράγμα, το οποίο είναι ελαφρώς ακατανόητο, σου καίει τον εγκέφαλο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

«Με εντυπωσιάζει δυσάρεστα πολλές φορές ο τρόπος με τον οποίο κάπως, κάποιοι, επιθυμούν να παρουσιάσουν το προφίλ κάποιων ανθρώπων. Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία ούτε να με ξενίσει αυτό, ούτε να ανταπαντήσω, και ακόμα και αυτό που θεωρούσα ως ένα είδος ευγένειας το να αποτραβιέμαι γιατί μ’ αρέσει ο χρόνος να δείχνει για όλους μας να δείχνουμε το τι κάνουμε μέσα από τη δουλειά μας.

Και η δουλειά μας σχολιάζεται, και όλα σχολιάζονται, και μοιραία γίνεται αυτό γιατί έχουμε επιλέξει ένα αντικείμενο που προβαλλόμαστε έντονα. Μου έχει κάνει εντύπωση ότι το γεγονός ότι δεν απαντάμε, πάντα βρίσκεται κάτι μεμπτό ακόμα και σε αυτό το οποίο κάνουμε. Μπορεί να λένε κάποιοι άνθρωποι, πολύ κοντινοί σας, άνθρωποι του χώρου μας, ότι δεν καταλαβαίνουν τι λέω. Μπορεί να γίνεται αυτό όντως. Μακάρι ο τρόπος που επικοινωνώ να είναι αυτό το μέγα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κάποιοι άνθρωποι του χώρου μας. Αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με τον σταθμό» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου.  

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, ο Βαγγέλης Περρής την προέτρεψε να βάζει κόμμα και τελεία στα λεγόμενά της, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας τη χαρακτήρισε ευφυή άνθρωπο αλλά σημείωσε πως «χάνεται στη μετάφραση κι αν του δώσει τη δυνατότητα να της πει κάποια πράγματα, θα μάθει να βάζει και τελεία και κόμμα».

«Μιλάει πάρα πολύ για ένα πράγμα, το οποίο είναι ελαφρώς ακατανόητο, σου καίει τον εγκέφαλο», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής, για να πάρει τη σκυτάλη ο Γιώργος Λιάγκας και να δηλώσει πως: «Είμαι ο μόνος που καταλαβαίνω την Ιωάννα Μαλέσκου. Είναι ίδιον των πολύ ευφυών ανθρώπων. Η Ιωάννα Μαλέσκου, λογικά, είναι ένας πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος… Επειδή παίρνει πολύ πληροφορία και θεωρεί ότι πρέπει να την αναλύσει από ευγένεια, χάνεται στη μετάφραση».

Σε αυτό το σημείο παρενέβη η Φαίη Σκορδά, η οποία εξέφρασε εντελώς αντίθετη άποψη.

«Πραγματικά, ανησυχώ για τον τρόπο που σκέφτομαι. Αυτή η κοπέλα έχει ακούσει πολλές φορές αρνητικά σχόλια. Παρ’ όλα αυτά, βγαίνει και με μία γλύκα απαντάει στον Γρηγόρη. Δεν θα απαντούσα ποτέ! Ποτέ δεν θα απαντούσα», είπε η Φαίη Σκορδά και έγινε ένας μικρός χαμούλης στο τραπέζι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας