Το Mystery Box... αλά Ελληνικά - Η στρατηγική των γεμιστών - Βγήκαν τα μαχαίρια

 

Oι νικητές σε Mystery Box και Τέστ Δημιουργικότητας- Η επιστροφή και οι υποψήφιοι για αποχώρηση στο #MasterChefGR - Το τρολάρισμα του Κοντιζά σε παίκτη: «Ήταν σαν να έτρωγα μαγειρίτσα και γεμιστά μαζί»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στο επεισόδιο (28-2) παρακολουθήσαμε το καθιερωμένο Mystery Box, με μια ανακοίνωση, αλλά και την επιστροφή ενός παίκτη, που προκάλεσε τον ενθουσιασμό των παικτών. 

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef (28-2) παρακολουθήσαμε μια ιδιαίτερη δοκιμασία, όπου οι παίκτες έπρεπε να δώσουν το εκατό τοις εκατό τους, για να κερδίσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Λίγο πριν από την έναρξη της δοκιμασίας του Mystery Βοx, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παίκτες, μιας και ο Χριστόφορος, που ήταν και η τελευταία αποχώρηση πριν από την οικειοθελή της Τατιάνας, επέστρεψε στον δικαγωνισμό, με ακόμα περισσότερη θετική ενέργεια από την στιγμή που έφυγε. Η επιστροφή του έφερε τον ενθουσιασμό των αντιπάλων του, αφού με τους περισσότερους είχε έρθει αρκετά κοντά.

 

 

Το Mystery Box είχε να κάνει με συγκεκριμένες γεύσεις αλλά και μια καλεσμένη έκπληξη, η οποία και είχε επιλέξει τα υλικά, που κρύβονταν κάτω από το κουτί. Οι κριτές ενημέρωσαν όλους τους διαγωνιζόμενους ότι θα υπάρχουν κάθε εβδομάδα διάφορα αφιερώματα, τα οποία θα έχουν να κάνουν τόσο με το Mystery box, όσο και με το MasterClass. Σήμερα, η θεματική είχε να κάνει με την ελληνική κουζίνα, με τους σεφ να καλούν στην κουζίνα μια πολύ γνωστή σεφ από την Χαλκιδική, την Γιώτα Κουφαδάκη.

Οι σεφ υπενθύμισαν εκείνη την στιγμή στους παίκτες ότι η κάρτα ασυλίας είναι και πάλι διαθέσιμη και ότι θα μπορούν να αγωνιστούν για να την κατακτήσουν, αλλά και ότι τα πλεονεκτήματα για τον νικητή θα είναι πολύ χρήσιμα για το επόμενο τεστ δημιουργικότητας.

 

 

Ο Τζόναθαν είχε να δουλέψει με ντομάτα και συκώτι, κάτι που, όπως είχε πει και ο ίδιος, δεν είχε δουλέψει και πάλι ποτέ. Μόλις ήρθε η στιγμή να ακούσει την κριτική των τριών σεφ για το πιάτο του, ο Σωτήρης Κοντιζάς του είπε ότι πρόκειται για μια εξαιρετική προσπάθεια, που στην ουσία του θύμιζε δυο πιάτα μαζί.

Θέλοντας να δώσει έναν ακόμα πιο χιουμοριστικό τόνο, είπε στον Τζόναθαν ότι είναι σαν να τρώει γεμιστά μαζί με μαγειρίτσα και ότι αυτό του φαίνεται απίστευτο, μιας και είναι δυο τελείως διαφορετικές γεύσεις, που μπόρεσε να παντρέψει με αυτόν τον τρόπο.

 

 

Στο επεισόδιο (28-2), μετά την πρώτη δοκιμασία του Mystery Box, ακολούθησε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό τεστ δημιουργικότητας.

Η δοκιμασία του Mystery Box έκρυβε πολλές εκπλήξεις για τους παίκτες, με κυριότερη εκείνη της θεματικής, αφού οι τρεις σεφ ενημέρωσαν τους διαγωνιζόμενους ότι, από εδώ και πέρα, οι δοκιμασίες θα έχουν συγκεκριμένη θεματική. Το θέμα ήταν η ελληνική κουζίνα, κάτι που είδαμε να πρωταγωνιστεί και στα υλικά που βρίσκονταν κάτω από τις καμπάνες των διαγωνιζόμενων.

Ο νικητής από το Mystery Box ήταν ο Νικήτας, ο οποίος και ήταν εκείνος, που θα μπορούσε να έχει και τα πλεονεκτήματα στο τεστ δημιουργικότητας. Συγκεκριμένα, ήταν εκείνος που θα μπορούσε να επιλέξει αρχικά το αν θα μαγειρέψει και έπειτα να μοιράσει τα υλικά για τους υπόλοιπους παίκτες. Η δοκιμασία είχε ως θεματική τα γεμιστά, μιας και οι τρεις σεφ είχαν επιλέξει κάποια υλικά, τα οποία θα γεμίζονταν με υπόλοιπα.

 

 

 

Τα πρώτα υλικά ήταν οι μελιτζάνες, οι ντομάτες, τα κρεμμύδια, τα κανελόνια, τα κολοκύθια και οι πιπεριές Φλωρίνης, ενώ θα έπρεπε να γεμιστούν με λουκάνικα, πεσκανδρίτσα, μοσχαρίσια ουρά, χοιρινό κρέας, συκωτάκια και μύδια. Ο Νικήτας είχε το δικαίωμα να φτιάξει ζευγάρια υλικών, τα οποία και θα μοίραζε στους υπόλοιπους παίκτες. Ο ίδιος μπορούσε να δώσει το κάθε υλικό από τέσσερις φορές αλλά και το ποιοι θα είναι εκείνοι, που θα μαγείρευαν για 60 λεπτά και ποιοι για 40 λεπτά.

Οι υπόλοιποι παίκτες σχεδόν τρόμαξαν όταν είδαν τα βασικά υλικά της δοκιμασίας, αλλά έβαλαν τα δυνατά τους, για να καταφέρουν να βγάλουν κάτι πολύ όμορφο.

Οι καλύτερες προσπάθειες κρίθηκαν ανάμεσα στον Τζόναθαν, στον Βασίλη και την Βασιλική που, σύμφωνα με την άποψη των κριτών, είχαν τις καλύτερες προσπάθειες, οι οποίες ήταν και ολοκληρωμένες, αλλά και δημιουργικές.

Αυτός που κατάφερε να κερδίσει την κάρτα ασυλίας ήταν ο Βασίλης, ο οποίος θα είχε και κάποια προνόμια στην επόμενη μαγειρική δοκιμασία. Ο Δημήτρης, από την πρώτη κιόλας στιγμή, είδαμε ότι έβγαλε μια σχετική κακία, μιας και οι δυο τους δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις μέσα στο σπίτι.

 

 

 
Οι χειρότερες προσπάθειες κρίθηκαν ανάμεσα στην Αναστασία, την Καλλιόπη, τον Μάριο, τον Χριστόφορο, τον Γιώργο, την Καλλιόπη, την Ελισσάβετ και τον Γρηγόρη. Η αλήθεια είναι πως οι κριτές τους είπαν ότι δεν τα κατάφεραν και πολύ καλά, παρά το γεγονός ότι οι ιδέες τους, σε πρώτο χρόνο, ήταν ιδιαίτερα δημιουργικές.
 
Εκείνη την στιγμή, οι τρεις κριτές έκαναν τις παρατηρήσεις τους σε όλους τους παίκτες, τονίζοντάς τους τις αδυναμίες τους και έτσι προέκυψαν και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, οι οποίοι, για αυτήν την εβδομάδα ήταν τρεις: Ο Γρηγόρης, ο Χριστόφορος και η Αναστασία.

 

 

Το trailer 24ου επεισοδίου - Τρίτη 1.3.2022

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»