Η Βρισηίδα στα... χαρακώματα σε θέση μάχης! Ηχούν οι τσιρίδες της εκκωφαντικά!

 

#SurvivorGR: Οι Διάσημοι στα... χαρακώματα! Βρισηίδα για Ναυσικά: «Από την αρχή του παιχνιδιού με μισεί» - Βρισηίδα και Σοϊλέδης πλακώθηκαν πριν τον αγώνα ασυλίας! Έξαλλος ο Άρης! - Η Ευρυδίκη έφερε την ασυλία στους Διάσημους! Η έκρηξή της Ασημίνας - Εξερράγη ο Μαρτίκας με τον Κατσαούνη – «Τι κάνω ρε βλάκα…» - Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Οι εντάσεις είναι καθημερινότητά πλέον στο Survivor, καθώς οι στρατηγικές ανάμεσα στους παίκτες ενισχύονται αφού όλοι προσπαθούν με κάποιο τρόπο να εξασφαλίσουν την παραμονή τους σε αυτό.

Αυτή τη φορά πρωταγωνιστές ήταν ο Γιώργος Κατσαούνης με τον Σπύρο Μαρτίκα. Συγκεκριμένα, ο καβγάς ξεκίνησε όταν ο Μαρτίκας έφαγε την καρύδα του Γιώργου Κατσαούνη.

«Το πρωί κόψαμε την καρύδα, όλα όμορφα, όλα ωραία, όλα καλά και ρόδινα. Εγώ είπα ότι θα την πάρω τελευταίος την καρύδα μου και αφήνω στην άκρη το δικό μου το μερίδιο. Κάθομαι σε κάποια στιγμή στην καλύβα και σκεφτόμουν εγώ τα δικά μου… Έρχεται σε κάποια στιγμή ο Μαρτίκας και παίρνει ένα κομμάτι!» δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Κατσαούνης.

«Ρε φίλε αυτή είναι δικιά μου, τι κάνεις τώρα; Ρε φίλε Έλα ρε, ξεκόλλα, ρε φίλε! Ρε φίλε τι μπουκίτσα; Η καρύδα είναι δικιά μου ρε! Την άφησα εκεί για να τη φάω, μη βάζεις χέρι στο πιάτο μου» είπε στον Σπύρο ενώ εκείνος του απάντησε: «Γιατί κανείς έτσι;».

«Γιατί; Γιατί την κρατάω την καρύδα και την πάρτη μου ρε φίλε. Την άφησα εκεί για να τη φάω μετά. Εγώ έβαλα ποτέ δηλαδή χαίρεσαι το δικό σου το φαγητό; Έλα ρε Σπυράκο τώρα ξεκόλλα» του απάντησε έξαλλος ο Γιώργος Κατσαούνης.

«Είναι βλάκας και εκτίθεται με μικροπρέπειες και κουτοπονηριές. ίσως τον βάζουν να εκτελέσει ένα σχέδιο πονηρό» εξηγήθηκε ο φαρμακοποιός για τον χαρακτηρισμό του στον συμπαίκτη του.

 

 

Η προχθεσινή υποψηφιότητα προς αποχώρηση της Βρισηίδας έκανε έξαλλη την ίδια και φυσικά ενέτεινε ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα που επικρατεί στην παραλία των Διασήμων. 

Η Βρισηίδα η οποία βγήκε υποψήφια με μία ψήφο διαφορά από τη Μυριέλλα τα έβαλε με όλους και όλα.

 

 

 

Και πρώτα απ' όλα με τη Ναυσικά για την οποία είπε ότι από την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν στο παιχνίδι ως συμπαίκτριες, τη μισεί. 

Δεν άφησε όμως εκτός σχολιασμού τον Τάκη με τον οποίο θύμωσε επειδή ξεκάθαρα εκείνος στο χθεσινό (27/8) συμβούλιο αποκάλυψε ότι την είχε ψηφίσει και εκείνος. «Ο Τάκης με ψήφισε για να σώσει τη θεσούλα του» είπε η Βρισηίδα για τον συμπαίκτη της φανερά εκνευρισμένη και με εκείνον.

 

 
 

Για το όλο θέμα που έθεσε επί τάπητος η Βρισηίδα πήρε θέση και η Μυριέλλα η οποία κινδυνεύει, αν σήμερα χάσουν οι Κόκκινοι την ασυλία, να βγει ξανά και εκείνη υποψήφια προς αποχώρηση. «Πιστεύουν ότι θα βγάλω τη Βρισηίδα από το παιχνίδι αν βγω υποψήφια» είπε η Μυριέλλα. 

Όσο για τη σχέση της με τη Βρισηίδα, για ακόμα μία φορά επιβεβαίωσε ότι οι δύο γυναίκες δεν έχουν καμία σχέση. Συγκεκριμένα, η Μυριέλλα είπε: «Η Βρισηίδα το παίζει καλή, προσπαθεί να δημιουργεί εντυπώσεις που δεν ισχύουν»

 
 

 

Μία ατάκα της Βρισηίδας λίγο πριν τον αγώνα ήταν ικανή να κάνει έξαλλο τον Άρη Σοϊλέδη ο οποίος ορκιζόταν πως δεν έγινε ποτέ αυτό που είχε περιγράψει λίγο πριν εκείνη. 

Όταν εκείνη ρωτήθηκε από τον Λιανό να μιλήσει για την υποψηφιότητά της αλλά και για το κατά πόσο δυνατή είναι σήμερα για τον αγώνα, η Βρισηίδα είπε ότι θα μπει με δύναμη στον αγωνιστικό χώρο και θα τα δώσει όλα, τονίζοντας πως δεν είναι από τους ανθρώπους που κάθονται να ρωτήσουν συμπαίκτες τους γιατί την είχαν ψηφίσει. Μάλιστα εκείνη την ώρα ανέφερε το όνομα του ποδοσφαιριστή αποκαλύπτοντας πως εκείνος, λίγο πριν τη προχθεσινή (27/2) ψηφοφορία την είχε προσεγγίσει και την είχε ρωτήσει τι θα ψήφιζε.

Κάτι που ενόχλησε τον Άρη Σοϊλέδη ο οποίος διέψευσε ότι είχε συμβεί κάτι τέτοιο. Η Βρισηίδα όμως επέμεινε ξανά και ξανά και μάλιστα ορκίστηκε στη μητέρα της πως είχε συμβέι.

Κάτι που έκανε με τη σειρά του ο Άρης προκειμένου να πείσει και εκείνος με τη σειρά του πως δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο.

Μάταια η Ναυσικά προσπαθούσε να ηρεμήσει τον Άρη ο οποίος θέλησε να προχωρήσει ο Λιανός στην έναρξη του αγώνα προκειμένου να λάβει τέλος το όλο θέμα.

Η Βρισηίδα όμως χτυπιόταν πως δεν έλεγε ψέματα, τονίζοντας πως μάλλον τα έχουν βάλει όλοι εναντίον της επειδή είναι η μικρότερη.

 

 

Οι Διάσημοι πήραν τη νίκη (28/2) στη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, κάτι που χρειάζονταν ως ομάδα καθώς ήδη έχουν δύο υποψήφιους προς αποχώρηση. 

Οι Μπλε έχασαν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, θα πρέπει να υποδείξουν άλλον έναν παίκτη, από την ομάδα τους.

 

 

Η Ασημίνα που έχασε τον αγώνα από την Ευρυδίκη στον τελευταίο πόντο με σκορ 10-6 εκνευρίστηκε πολύ που δεν κατάφερε να κρατήσει την ομάδα της όρθια στον αγώνα. Μάλιστα όταν τελείωσε ο αγώνας φώναζε στους συμπαίκτες της πως δεν έχει ψυχή η ομάδα καθώς είχε εκνευριστεί που δεν εμψύχωνε κανένας από την ομάδα της την ώρα του αγώνα. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

«Ξυπνάμε μόνο όταν φέρνουμε νίκες» είπε θυμωμένη στους συμπαίκτες της η Ασημίνα η οποία είχε μία άνευ προηγουμένου έκρηξη.

 

 

Αγώνισμα ατομικής ασυλίας

 

 

 

Για ακόμη μια φορά Διάσημοι και Μαχητές συγκεντρώθηκαν στο συμβούλιο του Νησιού για να καθοριστούν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor.

 

 

Από το προχθεσινό πρώτο αγώνισμα για την ασυλία, νικητές αναδείχθηκαν οι Μαχητές. Οι Διάσημοι έπρεπε να βγάλουν στον τάκο τον παίκτη που θεωρούν πιο αδύναμο από την ομάδα τους και προς έκπληξη πολλών ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου. Ωστόσο το σκηνικό δεν επαναλήφθηκε καθώς αυτήν τη φορά οι Διάσημοι ήταν εκείνοι που κέρδισαν στο αγώνισμα, πράγμα που σήμαινε πως οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα θα αποτελούνταν κι από τις δύο ομάδες. Οι Μαχητές ψήφισαν ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σπύρο Μαρτίκα.

 

 

 

Από την άλλη ο Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια τη Μυριέλλα Κουρεντή ενώ στη συνέχεια ο Σάββας Κάλφας τον Γιάννη Τσολάκη για αγωνιστικούς λόγους.

 

 

Όπως αποκάλυψε ωστόσο στο «Πρωινό» την Τρίτη ο Νίκος Παρτσώλης, υπήρξε ένα σκηνικό στο συμβούλιο του νησιού, το οποίο η παραγωγή έκοψε στο μοντάζ.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο Γιάννης Τσολάκης αναφέρθηκε στο συμβούλιο του νησιού στην πείνα και εμείς είδαμε στα πλάνα τους συμπαίκτες του δακρυσμένους. Κάτι που ωστόσο δε βγάζει νόημα.

Αυτό που συνέβη λοιπόν και κόπηκε στο μοντάζ είναι πως ο Γιάννης Τσολάκης ανέφερε πως του λείπει ο αδερφός του, έχει γίνει σκιά του εαυτού του και προτίθεται να αποχωρήσει από το Survivor.

Αυτό το απόσπασμα δεν το είδαμε ποτέ, γιατί η παραγωγή θέλησε να μην παιχτεί στην τηλεόραση για να διεξαχθεί η διαδικασία ψηφοφορίας με ίσους όρους για όλους.

 

 

Σύμφωνα πάντα με τα spoilers ο παίκτης θεωρείται το απόλυτο φαβορί προς αποχώρηση.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι