Διπλή αποχώρηση στο #TheBachelorGR - Η Άννα από την Κύπρο έδωσε πόνο...

 

 

Η πρώτη τελετή των Ρόδων στο #TheBachelorGR είναι πια γεγονός! – Αποχώρησε η συγγραφέας - πίνακας του Μποτιτσέλι του – Θρήνος στο Τwitter, τριήμερο πένθος στο Λούβρο! - Η ξαφνική λιποθυμία, η απρόσμενη αποχώρηση – Ο Παππάς της έδειξε την πόρτα της εξόδου - Ο Αλέξης  απέρριψε το φιλί της Ιζαμπέλας μπροστά σε όλες, η Άννα από την Κύπρο έδωσε πόνο και η Αθηνά κυλίστηκε στα χρώματα με το αγόρι  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στο ατομικό ραντεβού ο Αλέξης Παππάς επέλεξε να γνωρίσει καλύτερα την Αθηνά. Η 33χρονη δέχτηκε πρόσκληση από τον ηθοποιό για ένα ρομαντικό ραντεβού στο σπίτι του, γεγονός που την έκανε να πετάξει από τη χαρά της. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Οι δυο τους φόρεσαν τα λευκά μαγιό τους, άφησαν τη φαντασία τους ελεύθερη και ζωγράφισαν τόσο με τα χέρια όσο και με τα σώματά τους. Κατά τη διάρκεια του ραντεβού τους, ο Αλέξης Παππάς και η Αθηνά ήρθαν πολύ κοντά, ωστόσο ο ηθοποιός δεν τη φίλησε.

Ο Mr Bachelor και η 33χρονη έκαναν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση και στο τέλος του ραντεβού ο εκείνος της χάρισε ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο. 

 

Οι 19 εναπομείναντες κοπέλες φόρεσαν τις εντυπωσιακές τουαλέτες τους, βάφτηκαν, χτενίστηκαν και υποδέχτηκαν τον Αλέξη Παππά στον κήπο. Σήμερα είναι μια αρκετά κρίσιμη ημέρα γι΄αυτές, αφού στο τέλος της βραδιάς μια θα δει την πόρτα της εξόδου από το reality.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Αλέξης Παππάς συζήτησε ιδιαιτέρως με κάποιες παίκτριες ενώ υπήρξαν και εκείνες, με τις οποίες ήρθε πολύ κοντά. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν η Γιώτα και η Άννα. Μάλιστα, όσο ο γνωστός ηθοποιός μιλούσε με τη Γιώτα, η Ιζαμπέλα παρενέβη και τους τσάκωσε σε μια πολύ τρυφερή στιγμή.

 Τότε, ο Αλέξης Παππάς της ζήτησε να τους αφήσει για λίγο ακόμα μόνους, όμως η Ιζαμπέλα επέμεινε και τελικά κατάφερε να μείνει μόνη με τον ηθοποιό. Θέλοντας να του δείξει τα συναισθήματά της, η ίδια προσπάθησε να τον φιλήσει στο στόμα, ωστόσο ο εκείνος το απέφυγε ευγενικά.

 

 

Η Άννα εκδήλωσε τα συναισθηματά της αλλά ο Bachelor έχει τις αμφιβολίες του...

 

Μία ανακοίνωση που ξάφνιασε τους πάντες έκανε ο Αλέξης Παππάς στο επεισόδιο. Ο γνωστός ηθοποιός ζήτησε από τη Λάουρα να μιλήσουν ιδιαιτέρως και εκείνη τον ακολούθησε στο σαλόνι του.

Η Λάουρα είχε μοιραστεί από την αρχή τις σκέψεις της με τις φίλες της εντός του παιχνιδιού, αναφέροντας πως όταν είδε τον Αλέξη Παππά δεν εντυπωσιάστηκε. Φαίνεται πως ο Mr Bachelor αντιλήφθηκε τα ψυχρά συναισθήματά της και έτσι της ανακοίνωσε ότι θέλει να αποχωρήσει.

«Θεωρώ ότι δεν αξίζει να ούτε σε κυνηγήσω ούτε να έρθω πιο κοντά σου γιατί έκανες πρώτη την απόσταση τεράστια. Δεν θεωρώ ότι είναι απαραίτητα κακό αυτό αλλά είναι ώρα να μαζέψεις τα πράγματά σου και να φύγεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Παππάς, με τη Λάουρα να αποχωρεί με δάκρυα στα μάτια.

 

Λίγη ώρα μετά το τέλος του «The Bachelor» η Λάουρα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, στην οποία έγραψε με νόημα: «Kαι το ταξίδι του @thebachelorgr τελειώνει εδώ. Καλό είναι να μη σπαταλάμε τον χρόνο μας με ανθρώπους που δεν μας κάνουν και να μη δυσκολεύουμε τις ζωές τους όταν εμείς οι ίδιοι δεν θέλουμε κάτι παραπάνω!!ΛΙΓΟ ΤΡΟΛ ΣΤΗ ΖΩΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ. ΑΛΕΞΗ, ΦΙΛΑΚΙΑ ΡΟΥΦΗΧΤΑ». 

 Κατά τη διάρκεια της τελετής των Ρόδων, μια ξαφνική λιποθυμία ήρθε να ανατρέψει την κανονική ροή.

Στην έναρξη, λοιπόν, της διαδικασίας, η Φαίη έχασε τις αισθήσεις της και σωριάστηκε στο πάτωμα, αναστατώνοντας τους πάντες.

Αμέσως, ο Αλέξης Παππάς έτρεξε στο πλευρό της και κάλεσε την ιατρική βοήθεια. Μάλιστα, ο ίδιος τη σήκωσε στα χέρια και την μετέφερε στον καναπέ, προκειμένου να διευκολύνει το έργο της γιατρού. 

Μετά από λίγα λεπτά, η Φαίη συνήλθε και ζήτησε από τον Αλέξη Παππά να κάτσει στο πλευρό της για να τη βοηθήσει να ηρεμήσει. 

 

Ο Αλέξης Παππάς είχε μία εβδομάδα διορία να γνωρίσει τις κοπέλες, να ‘ρθει πιο κοντά τους και να ξεχωρίσει εκείνες που ταιριάζει περισσότερο. Σε αυτή την κατηγορία φαίνεται πως δεν ανήκει η Βαλέρια.

Η 28χρονη συγγραφέας μπορεί να αποτέλεσε μία από τις πιο έντονες προσωπικότητες του σπιτιού, φέρνοντας πολύ συχνά εντάσεις και αναστατώνοντας τις συμπαίκτριές της, ωστόσο δεν κατάφερε να βάλει γκολ στην καρδιά του Αλέξη Παππά.

Ο Mr Bachelor δεν της έδωσε τριαντάφυλλο, γεγονός που τη στενοχώρησε βαθιά. Η κοκκινομάλλα συγγραφέας αποχαιρέτησε τον Αλέξη Παππά και αποχώρησε με ψηλά το κεφάλι από το reality της αγάπης.

 

Μπορεί ο Αλέξης Παππάς να μην στενοχωρήθηκε με την αποχώρηση της Βαλέριας, ωστόσο οι χρήστες του twitter τα… έβαψαν μαύρα. Η Βαλέρια είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον τους, καθώς κάθε της ατάκα αποτελούσε τροφή για σχόλια.

Μη μπορώντας να πιστέψουν την απόφαση του Αλέξη Παππά, την αποχαιρέτησαν με τον δικό τους απολαυστικό τρόπο.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της