Σαββατοκύριακο… με 7+3 πρεμιέρες! Αυτές είναι οι εκπομπές που ξεκινούν

 

 

Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε και επίσημα και είναι αρκετά… πλούσια! «Χαμογέλα και πάλι», «OPEN Weekend», «Καλύτερα δε γίνεται», «Familiar» #GNTMgr4 , «Τέλεια Απόδραση», «Rouk Zouk», «Game Of Chefs» και η «Ελένη»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Οι περισσότερες ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, σειρές αλλά και τηλεοπτικά reality έχουν κάνει ήδη πρεμιέρα από τις αρχές του Σεπτέμβρη και υπόσχονται να μας κρατήσουν συντροφιά τους επόμενους μήνες. Οι προετοιμασίες είναι εντατικές για όσα θα δούμε τη νέα σεζόν!

 

Παρουσιαστές που έχουν αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό αλλά και νέα πρόσωπα θα βρεθούν στα ανανεωμένα τηλεοπτικά πλατό των καναλιών για να προσφέρουν στους τηλεθεατές τόσο ενημέρωση όσο και ψυχαγωγία. Παράλληλα τόσο νέα προγράμματα, όσο και αγαπημένα, από προηγούμενες χρονιές, reality παιχνίδια έρχονται με στόχο να κερδίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές, σειρές και reality που κάνουν πρεμιέρα τις επόμενες ημέρες:

 

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

  • «Χαμογέλα και πάλι» με την Σίσσυ Χρηστίδου στο Mega

Η Σίσσυ Χρηστίδου τη νέα σεζόν αλλάζει τηλεοπτική στέγη και θα βρίσκεται πλέον στο Mega. Η νέα της εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 9:50. Η παρουσιάστρια με την ομάδα της δίνει ραντεβού κάθε Σαββατοκύριακο στο Mega. Η Σίσσυ Χριστίδου μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, την Ελένη Βουλγαράκη και το νέο μέλος της ομάδας, τον Νίκο Συρίγο, σχολιάζουν και αναλύουν όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

 


 

  • Πρεμιέρα για το «OPEN Weekend» με την Eλένη Τσολάκη 

Η Ελένη με την αισιοδοξία της και το χαμόγελό της θα μας λέει την πιο χαρούμενη καλημέρα κάθε Σάββατο και Κυριακή σε μία εκπομπή που θα τα έχει όλα.

Το «OPEN Weekend» θα έχει όλα τα τελευταία νέα, αποκλειστικά θέματα αλλά και πλούσιο ρεπορτάζ. Κάθε Σαββατοκύριακο λαμπεροί καλεσμένοι και αγαπημένα πρόσωπα έρχονται στο στούντιο και αποκαλύπτουν άγνωστες στιγμές της ζωής τους . Ακόμα η εκπομπή θα συνδέεται με όλη την Ελλάδα και θα μεταφέρει τις πιο όμορφες εικόνες παρέα με ανθρώπους που αξίζει να ακουστούν.

Μαζί με την Ελένη θα είναι και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ενώ στην παρέα τους θα συμμετέχουν  η Μαρία Φραγκάκη και ο Δημήτρης Μηλιόγλου. Ο Βασίλης Αναστασόπουλος αναλαμβάνει το ειδησεογραφικό κομμάτι της εκπομπής και θα έχει όλο το ρεπορτάζ για τα θέματα της επικαιρότητας.

Η διεθνούς φήμης chef Ντίνα Νικολάου αποκαλύπτει αγαπημένες της συνταγές και μαγειρεύει τα πιο νόστιμα πιάτα, δίνοντας  όλες τις συμβουλές για το τέλειο αποτέλεσμα.

Το «OPEN Weekend» με την Ελένη Τσολάκη έρχεται και αλλάζει τα Σαββατοκύριακα μας!

Πρεμιέρα αύριο στις 09:50 στο OPEN.

Αρχισυνταξία : Νεφέλη Τσιναβάλου

Σκηνοθεσία: Νεκτάριος Δεληγιάννης

 

 

  • «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» επιστρέφει για 5η συνεχόμενη χρονιά στον Alpha

Από το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, στις 09:50, ο Νίκος Μάνεσης «κλείνει» το καθιερωμένο πλέον ραντεβού του με τους τηλεθεατές στον «αέρα» του Alpha.

Η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» επιστρέφει για 5η συνεχόμενη χρονιά με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και πρέπει να γνωρίζουμε. Η κάμερα της εκπομπής βρίσκεται παντού και καταγράφει ό,τι αξίζει την προσοχή μας. Με τον άνθρωπο στο επίκεντρο, με θεματολογία που αφορά σε όλη την Ελλάδα.

Με ενσυναίσθηση και αντικειμενικότητα. Με διεισδυτική ματιά αλλά και τις ειδήσεις ειπωμένες… «αλλιώς». Πάντοτε στο πλευρό των τηλεθεατών, δίπλα στις ανάγκες τους, σε όλα όσα τους απασχολούν και τους προβληματίζουν.

Και φυσικά, οι ειδήσεις, οι ζωντανές συνδέσεις, τα πρόσωπα, οι ιστορίες, τα σχόλια. Όλα εναλλάσσονται με άποψη και χιούμορ. Σκοπός, η ενημέρωση και η ψυχαγωγία του τηλεθεατή.

Οι τηλεθεατές συμμετέχουν ενεργά στην εκπομπή και γίνονται μέλος της τηλεοπτικής παρέας. Πρόσωπα και ιστορίες σε παράλληλη μετάδοση αναδεικνύονται μέσα από τα social media, της εκπομπής.

 

  • «Καλύτερα δε γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού στον Alpha

Η Ναταλία Γερμανού επιστρέφει με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για τέταρτη σεζόν στον Alpha. Kάνει πρεμιέρα το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 13:50. Μετά την αποχώρηση του Κώστα Τσουρού, ο Δημήτρης Πανόπουλος είναι το νέο μέλος της τηλεοπτικής παρέας, η οποία και τη φετινή σεζόν μένει πιστή στο ραντεβού της. Δίπλα στη Ναταλία Γερμανού, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, η Ναταλία Αργυράκη η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Δημήτρης Πανόπουλος, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον Alpha.

 


 

  • «Familiar» με την Μυρτώ Κάζη και τον Ετεοκλή Παύλου στο Open

H μαμά Μυρτώ Κάζη και ο μπαμπάς Ετεοκλής Παύλου παρουσιάζουν κάθε Σαββατοκύριακο ένα μαγκαζίνο που απευθύνεται τόσο σε νέους γονείς όσο και σε εκείνους που σχεδιάζουν να γίνουν γονείς. Η εκπομπή «Familiar» κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 17:55. Ειδικοί επιστήμονες δίνουν απαντήσεις αλλά και λύσεις στις απορίες και τα άγχη των γονέων κάνοντας την καθημερινότητά τους πολύ πιο εύκολη. Επίσης η εκπομπή περιλαμβάνει θέματα υγείας και ψυχολογίας, tutorials, αληθινές ιστορίες που θα εμπνεύσουν, μαγειρική για όλη την οικογένεια αλλά και απολαυστικά παιχνίδια με «διάσημους» γονείς. 


 

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

  • #GNTMgr 4 (GNTM 4) στο Star/Omega

Το δημοφιλέστερο ριάλιτι μοντέλων επιστρέφει για 4η σεζόν στο Star με στόχο να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Το GNTM 4 κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Star. Το ριάλιτι μόδας έρχεται αυτή τη σεζόν ανανεωμένο με τους Άγγελο Μπράτη, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρη Σκουλό με στόχο την ανάδειξη του επόμενου Next Top Model της Ελλάδας.


 

 

  • Η «Τέλεια Απόδραση» με τον Χρήστο Φερεντίνο στον Alpha

Η «Τέλεια Απόδραση με τον Χρήστο Φερεντίνο και την Άννα Πρέλεβιτς επιστρέφει στο νέο πρόγραμμα του Alpha. Το τηλεπαιχνίδι κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στις 20:00 και υπόσχεται να μοιράσει πολλά δώρα κάθε Κυριακή βράδυ. Δύο παίκτες. Κάθε φορά που ένας παίκτης απαντάει σωστά, ο συμπαίκτης του κερδίζει χρόνο για να κάνει επιδρομή στο κλουβί με τα εκατοντάδες δώρα. Αυτοκίνητα, jet ski, φουσκωτά, ηλεκτρικές συσκευές, gadgets, ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς. Όλα μπορούν να γίνουν δικά τους, αρκεί να μπορέσουν να τα βγάλουν από το κλουβί πριν τελειώσει ο χρόνος και οι πόρτες κλείσουν για πάντα, παγιδεύοντας τους. Αν τα καταφέρουν να αποδράσουν, η Άννα Πρέλεβιτς αναλαμβάνει να τους βοηθήσει να τα ανοίξουν!


 

 

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021
  • Η «Ελένη» επιστρέφει στο MEGA
 
Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 13:30, η «Ελένη» επιστρέφει στο MEGA. Η χαρά επιστρέφει! Η αγάπη επιστρέφει! Η φίλη μας, ο δικός μας άνθρωπος… η Ελένη έρχεται να ομορφύνει τα μεσημέρια μας, να γίνει και πάλι η παρέα μας. Μαζί θα ζούμε αληθινές στιγμές και θα μοιραζόμαστε αληθινά συναισθήματα.
 
Από τη Δευτέρα και κάθε μεσημέρι, μαζί θα ξεφυλλίζουμε την πιο καλογραμμένη ατζέντα της ημέρας: lifestyle ειδήσεις, αφιερώματα σε προσωπικότητες που απασχολούν την κοινωνία με τη ζωή και τη δράση τους, ιστορίες Ελλήνων που διαπρέπουν στο εξωτερικό, θέματα ψυχολογίας και ιατρικές συμβουλές, ενότητες για μαμάδες και παιδιά, τάσεις της μόδας και tips για μακιγιάζ, «βόλτα» στον κινηματογράφο.
 
Αλλά και γευστικές συνταγές, και αγαπημένοι καλεσμένοι.
 
Η Ελένη Μενεγάκη έχει για συνοδοιπόρους την πιο «δυνατή» ομάδα: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Σάββας Πούμπουρας, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Δημήτρης Ουγγαρέζος. Απρόβλεπτοι, κεφάτοι και έτοιμοι για σχολιασμό.
 
Την ειδησεογραφία της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος. Στην κουζίνα της «Ελένης», ο chef Νικόλας Σακελλαρίου θα φτιάχνει τα πιο νόστιμα πιάτα για το δικό μας τραπέζι.
 

 

 

  • «Game Of Chefs», με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, στον ΑΝΤ1
 
Το «Game Of Chefs», με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, και μας ανοίγει την… όρεξη για γαστρονομικές περιπέτειες. 
 
Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς κάθονται στη θέση του κριτή και βάζουν τη βραβευμένη υπογραφή τους στον πιο ανατρεπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.
 
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, με χιούμορ και ατάκα, θα ρίχνει το αλατοπίπερο στη συνταγή επιτυχίας του «Game Of Chefs» και οι τρεις σεφ-κριτές θα δοκιμάζουν στα… τυφλά, θα ηγούνται των ομάδων τους και θα καταθέτουν διαφορετικής φιλοσοφίας μαγειρικές προτάσεις.
 
Όλοι μπορούν να αποδείξουν το μαγειρικό τους ταλέντο, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, αρκεί να έχουν τη δημιουργικότητα, τη φαντασία, το πάθος, την προσωπικότητα και πάνω από όλα την επιθυμία να κερδίσουν τον τίτλο του επόμενου κορυφαίου σεφ, αλλά και 50.000 ευρώ!
 
Το παιχνίδι ξεκινά με τις «Blind Taste Test» Auditions, όπου ο κάθε διαγωνιζόμενος σερβίρει τη μαγειρική του πρόταση που θα τον περάσει στην επόμενη φάση.
 
Αυτή είναι η μεγάλη έκπληξη του «Game Of Chefs»! Οι κριτές δεν γνωρίζουν σε ποιον ανήκει το κάθε πιάτο!
 
Η προσωπική ιστορία του κάθε διαγωνιζόμενου τους είναι άγνωστη. Για να περάσει ένας διαγωνιζόμενος στην επόμενη φάση, στο Boot Camp, θα πρέπει οι δύο από τους τρεις κριτές να εγκρίνουν το πιάτο του.
 
Το Boot Camp περιλαμβάνει μια σειρά δοκιμασιών, όπου οι παίκτες πρέπει να αποδείξουν ότι διαθέτουν τις δεξιότητες και την αφοσίωση που απαιτούνται για έναν σεφ πρώτης γραμμής.
 
Μετά από κάθε δοκιμασία, οι κριτές θα επιλέξουν τους διαγωνιζόμενους που θα εντάξουν στις ομάδες τους. Το τρίτο στάδιο του «Game Of Chefs» είναι τα «Kitchen Battles», όπου ο ρόλος των τριών σεφ αλλάζει, καθώς γίνονται αρχηγοί των ομάδων τους.
 
Οι σεφ μπορούν να καθοδηγούν, αλλά όχι να μαγειρεύουν μαζί με τις ομάδες τους στα battles. Τα πιάτα θα κρίνονται, πλέον κάθε φορά, από διαφορετικούς γνώστες της υψηλής γαστρονομίας.
 
Από τις τρεις ομάδες, μία θα είναι η νικήτρια. Στη συνέχεια, τα μέλη των δύο ηττημένων ομάδων θα διαγωνίζονται μεταξύ τους και οι τρεις σεφ, ως κριτές πάλι, θα δοκιμάζουν όλα τα πιάτα μέσα από «Blind Taste» διαδικασία, παίρνοντας το μεγάλο ρίσκο να απορρίψουν, χωρίς να το ξέρουν, το πιάτο ενός διαγωνιζόμενου της ομάδας τους.
 
Μια παρουσιάστρια κάνει… το πιο νόστιμο παιχνίδι! Τρεις καταξιωμένοι chefs με αστέρια Michelin, Χρυσούς Σκούφους και αστέρια FNL ρίχνονται στη μάχη της κουζίνας!
 

Τρεις διαφορετικές γαστρονομικές φιλοσοφίες διεκδικούν τη νίκη! Τώρα είναι η ώρα του «Game Of Chefs»! «Game Of Chefs»: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή στις 21:00

 

  • «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια επιστρέφει για 5η σεζόν στον ΑΝΤ1

Από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 15:00, το «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια επιστρέφει για 5η σεζόν στον ΑΝΤ1 με σκοπό να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες στιγμές γέλιου, κάνοντας τα μεσημέρια μας μοναδικά!

Στο ανανεωμένο πλατό της εκπομπής, οι φετινές ομάδες θα δοκιμαστούν σε παλιά και αγαπημένα, αλλά και σε δύο ολοκαίνουργια παιχνίδια, πολύ πρωτότυπα και εξίσου διασκεδαστικά.

Πρόκειται για το «Emoji», ένα high tech παιχνίδι σκέψης και παρατηρητικότητας και το «Τραγούδι με ακουστικά», στο οποίο οι παίκτες τεστάρουν τις γνώσεις τους στο τραγούδι.

Με την απολαυστική Ζέτα Μακρυπούλια στο τιμόνι της εκπομπής, θα ταξιδέψουμε και φέτος στον κόσμο της ψυχαγωγίας, μέσα από το πιο παρεΐστικο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης.

Είστε έτοιμοι να ρουκζουκάρουμε για 5η χρονιά;

Συντελεστές:

Executive Producer: Αγλαΐα Λάτσιου

Project Manager: Περικλής Ασπρούλιας

Σκηνοθεσία: Κώστας Υφαντής

Βοηθός Σκηνοθέτης: Γιώργος Καληώρας

Αρχισυνταξία: Μαρία Ντρούβα

Οργάνωση Παραγωγής: Ράνια Πεγιάζη

Διεύθυνση Παραγωγής: Πέτρος Παπουτσάκης

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλούμενoι «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική