Ξέσπά ο πατέρας του Mad Clip για τον διαμαντένιο σταυρό που αγνοείται

 

 

To μακροσκελές κείμενο του Light για τους... δήθεν φίλους του Mad Clip - «Καλά θα κάνετε να κρατάτε το στόμα σας κλειστό, κινδυνεύετε να ακουστείτε όσο ηλίθιοι είστε και στην πραγματικότητα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Θέση σε όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για τα απολεσθέντα αντικείμενα του Mad Clip και πιο συγκεκριμένα τον σταυρό και το κινητό του τηλέφωνο, θέλησε να πάρει ο πατέρας του γνωστού τράπερ μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου T-Live.

Ο πατέρας του αγαπημένου καλλιτέχνη που έχασε τη ζωή του την περασμένη Πέμπτη σε τροχαίο ατύχημα ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται για όλα αυτά από τη στιγμή που το παιδί του έφυγε από τη ζωή αλλά καλώς ή κακώς είναι μια άχαρη διαδικασία που πρέπει να γίνει.

«Εγώ χθες που πήγα στην τροχαία Άνω Γλυφάδας πήγα για να ορίσω πραγματογνώμονα τον κύριο Μαδιά για να τσεκάρει το αυτοκίνητο και να διαπιστώσει αν πρόκειται για δολιοφθορά ή να δει τι πήγε λάθος. Ρώτησα τον υπαστυνόμο εάν έχουν ψάξει το αυτοκίνητο του γιου μου για τον σταυρό που έχει απολεσθεί που του το είχε κάνει δώρο ο πρώτος του ξάδερφος και τον φορούσε όπως φαίνεται και στα βίντεο. Μου είπαν ότι έψαξαν το αυτοκίνητο και δε βρήκαν τίποτα. 

Η τροχαία όμως μου είπε ότι πρέπει να πάω σε αστυνομικό τμήμα για να κάνω μήνυση. Πράγματι πήγα στην ασφάλεια και κατέθεσα μήνυση κατά αγνώστων ότι απωλέσθηκε ο σταυρός και το κινητό τηλέφωνο του παιδιού μου. Το τσαντάκι με τα χρήματα (8.400 ευρώ) το έχει ο διοικητής στην τροχαία στην οδό Ηπείρου και πρέπει να το παραλάβουμε μαζί με τη μητέρα του γιου μου και όταν πάμε θα μας πάρουν και κάποια κατάθεση όπως μου είπαν. 

Δε θέλω να ακούγεται από εδώ κι από εκεί ότι υπονοούν στα ΜΜΕ ότι ο πατέρας που έχει πεθάνει το παιδί του τρέχει για σταυρούς και για τηλέφωνα αλλά κάποιος πρέπει να κάνει και αυτή την άχαρη δουλειά. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ψάχνω για δημοσιότητα, θέλω να καταλάβουν ότι την ώρα που θρηνώ εγώ τον γιο μου, έπεσε και ο κλήρος να ασχολούμαι με όλα αυτά. Το παιδί προχθές το θάψαμε, δε θέλω να έρθει ποτέ κανείς στη θέση αυτή που είμαι εγώ. Όλα αυτά με τους σταυρούς και τα πορτοφόλια εμένα δε με αφορούν αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει» ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή T-Live ο πατέρας του Mad Clip.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Με ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο isntagram θέλησε ο γνωστός ράπερ Light να κλείσει το στόμα σε όσους -δήθεν- φίλους του Mad Clip που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, τον κατηγόρησαν που ξεκινά και πάλι τα live.

«Δε θέλω να κρίνω κανέναν για τον τρόπο που επιλέγει να πενθήσει και κατά πόσο το πένθος του είναι αληθινό ή για τα μάτια του κόσμου. Βγήκανε κάποιοι και είπανε πως δε θα κάνουν live για 40 μέρες λες και έκαναν όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι και τα σταματάνε τώρα ως ένδειξη πένθους.

Ανεβάστε τις συνομιλίες σας από το 2015, κάντε 50 στόρυ και σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του λες και θα τα διαβάσει, πείτε καμιά ιστορία για το πόσο καλά τον ξέρατε και πόσο καλοί φίλοι ήσασταν να δει ο κόσμος πόσο στεναχωριέστε.

Εγώ επιλέγω να επιστρέψω στη δουλειά, το αν με βοηθάει να μένω στο σπίτι αδρανής ή το αν είναι νωρίς το ξέρω εγώ και κανένας άλλος. Αν θέλεις να τιμήσεις κάποιον καλό είναι να κάνεις αυτό που θα ήθελες να κάνεις και είμαι σίγουρος πως ο μεγαλύτερος workaholic που γνώρισα στη ζωή μου, θα μου έλεγε να δουλέψω πιο πολύ και πιο σκληρά από ποτέ. 

Όσοι μας μάθατε από του YouTube και την τηλεόραση, καλά θα κάνετε να κρατάτε το στόμα σας κλειστό γιατί κινδυνεύετε να ακουστείτε όσο ηλίθιοι είστε και στην πραγματικότητα» έγραψε ο Light. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»