«Κοίτα, μια φορά συναντηθήκαμε στη σκάλα στο Μονακό και βγαίνεις και μιλάς;»

 

Κρίση στη σχέση του Αλέξη Παππά και της συντρόφου του, Alessia, λίγες ημέρες μετά την περιβόητη αποχώρησή του από το #SurvivorGR;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το Survivor πριν περίπου μια εβδομάδα, αφήνοντας μόνο του τον Τριαντάφυλλο και σκορπώντας χαμόγελα χαράς στους υπόλοιπους παίκτες του reality επιβίωσης. Ο αμφιλεγόμενος παίκτης επέστρεψε στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας παρακολουθήσαμε και τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή «Love It». 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Την μεγαλύτερη όμως έκπληξη μας την επεφύλασσε το βράδυ της ίδιας μέρας, καθώς ο Αλέξης Παππάς έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο γνωστός ηθοποιός πόζαρε με άκρως ανανεωμένο look, ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους διαδικτυακούς του φίλους.

Όπως θα δεις στη φωτογραφία, ο Αλέξης Παππάς κουρεύτηκε και ξυρίστηκε μετά από 4 μήνες σχεδόν στον Άγιο Δομίνικο και ήταν πραγματικά ένας άλλος άνθρωπος! 

Υποθεση Αlessia

Η ξανθιά καλλονή είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί στο «Happy Day» και στο «Πρωινό» το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, ωστόσο σε καμία από τις δύο εκπομπές δεν ήταν τυπική στο ραντεβού της. 

Πριν από λίγη ώρα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το παρασκήνιο της εξαφάνισής της.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

«Έχουμε καταλάβει, χωρίς να είμαστε βέβαιοι γιατί δεν παρακολουθούμε τις συνομιλίες των ανθρώπων, ότι πρέπει να έχει υπάρξει κρίση ανάμεσα σε αυτόν και την Alessia. Θα σας πω ότι χθες η Alessia ήταν να βρίσκεται ζωντανά στην εκπομπή μας, ενώ τα είχαμε συνεννοηθεί όλα, ξαφνικά εξαφανίστηκε. Δεν σήκωνε τα τηλέφωνα, μετά μας είπε ότι δεν έπιανε το κινητό της και να γίνει η σύνδεση πιο μετά.

Μετά πάλι εξαφανίστηκε και το ίδιο έκανε και σε άλλη τηλεοπτική εκπομπή, που σημαίνει προφανώς ότι ο Αλέξης, βλέποντάς την στα κανάλια να δίνει συνεντεύξεις ως η σύντροφός του, της είπε ότι “κοίτα, μια φορά συναντηθήκαμε στη σκάλα στο Μονακό, μη βγαίνεις να μιλάς”» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στο «Happy Day»

 

 

Λίγη ώρα μετά, μίλησε μέσω skype στη δημοσιογράφο Βιβή Μπουγιούρα και στο «Happy Day» εξηγώντας, ότι δεν υπάρχει καμία κρίση και με τον ηθοποιό μιλάνε συνεχώς στα τηλέφωνα μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

«Είναι χαρούμενος ο Αλέξης, που θα έρθει στο Ντουμπάι σύντομα. Συζητάμε πώς θα το οργανώσουμε», ανέφερε η Alessia αρχικά και συνέχισε: «Ήταν πολύ επίπονο αυτό το παιχνίδι, είχε έναν ρόλο να παίξει και νομίζω ότι είναι απαραίτητο να κάνει ένα διάλειμμα να ξεκουραστεί. Γι’ αυτό και δεν μιλάει. Σέβομαι τις αποφάσεις του».

Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν της ζήτησε να μη μιλάει στα κανάλια, εκείνη απάντησε «πως σέβεται τις αποφάσεις του». Αξίζει βέβαια να πούμε, ότι η Alessia δεν μιλάει πολύ καλά αγγλικά και ίσως να μην κατάλαβε την ερώτηση.

 

Λίγο πριν το ταξίδι του παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Love It και το μεσημέρι της Τρίτης προβλήθηκε το δεύτερο μέρος της. Μεταξύ άλλων, ο Αλέξης μιλά για τη σχέση Μαριαλένας και Σάκη αλλά και για την σύντροφό του Alessia και αν τελικά όντως θα την παντρευόταν.

Για το πρώην ζευγάρι του Survivor: Θεωρώ ότι ο Σάκης είναι μη πολιτικά ορθός. Δεν μπορεί την ώρα που έχουμε τριβές με κάποιους παίκτες όπως ο Ηλίας ή ο James, να πηγαίνει και να έχει πάρε δώσε μαζί τους. Ήταν πάντα επικίνδυνο κάποιος να φτάσει κοντά στον James, είναι ένα πανέξυπνο παιδί. Ο Σάκης ομόρφυνε την Μαριαλένα. Ήταν πολύ άγρια… Βλέπω δυο παιδιά που είναι πολύ καλά, περνάνε καλά και το δείχνουν σε όλους. Έβαλα το χεράκι μου να έρθουν κοντά… Μίλησα και στην Μαριαλένα και τον Σάκη. Αν θα έχουμε γάμο… θα είμαι ο τρίτος που θα το μάθει!

Ε ο κυνηγός είναι ο περισσότερος καψούρης! Ο Σάκης έχει πει στο παρελθόν ότι πήγε για να βοηθήσει την Μαριαλένα. Εγώ κρατάω μικρό καλάθι. Μου μοιάζει ότι έχει έναν άσσο στο παιχνίδι. Είναι παίκτες του τελικού… Η Μαριαλένα μου είπε για τον Γιώργο τον Λιβάνη ότι είναι μια ιστορία που χρονικά δεν έχει σχέση με τον Σάκη Κατσούλη. Είχε αφήσει να εννοηθεί ότι είχε γίνει και πρόταση γάμου από τον Σάκη. Έρχεται μέσα στο Survivor, στις πιο άγριες συνθήκες. Ήταν ύαινα και μόλις ήρθε ο Σάκης μέσα σε τρεις ημέρες έγινε μια κούκλα, έχει ομορφύνει 100%, την έκανε κοριτσάκι 15 χρονών. Δεν μπορώ να βασιστώ σε μια σχέση ένα μήνα με τον Γιώργο Λιβάνη. Η επιρροή που έχει ο Σάκης πάνω της δεν έχει σχέση προφανώς με την επιρροή που έχει οποιοσδήποτε άλλος.

Για τη σχέση του: Υπάρχει ακόμα η σχέση μου έξω; Μετά από τόσο καιρό; Εγώ είχα πει σε αυτή την κοπέλα ότι εντάξει μέχρι 25 Μαρτίου θα έχω γυρίσει. Ε όχι εντάξει είπαμε, δεν θα παντρευόμουν. Φαντάζεσαι να έφευγα από το Survivor στις 20 και 25 να παντρευόμουν; Έχουμε βρεθεί μόνο μια φορά, είχαμε έρθει πολύ κοντά από απόσταση. Έχουμε αφήσει στα μισά μια ιστορία. Είναι από τα πράγματα που σου συμβαίνουν μια φορά. Είναι αυτό το κεραυνοβόλο που λες οπ… τι έγινε τώρα;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!