«Μετέφερα την αρνητική εικόνα» «Πράγματα που είπε η Alessia ήταν περίεργα...»

 

Ο 1ος άνθρωπος που επικοινώνησε ο Παππάς μετά το #SurvivorGR είναι ο δικηγόρος του: Θα προβούν σε αγωγές;Όσα είπε για την σύντροφό του Αλέξη Παππά, Alessia!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

 

Ο Αλέξης Παππάς βρίσκεται εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα εκτός Survivor. Ο γνωστός ηθοποιός πήρε το κινητό του στα χέρια του και ο πρώτος άνθρωπος που επικοινώνησε είναι ο φίλος και δικηγόρος του, Στέλιος Σούρλας. Το πρωί της Παρασκευής, ο γνωστός δικηγόρος μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και αποκάλυψε όλα όσα του είπε ο Αλέξης Παππάς. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Αρχικά, ο πρώην παίκτης του Survivor ρώτησε τον Στέλιο Σούρλα για τους γονείς του ενώ ζήτησε να τους μεταφέρει ότι και εκείνος είναι καλά. Ακόμη, ο δικηγόρος ενημέρωσε τον πελάτη του για την εικόνα που έχει σχηματίσει ο κόσμος για εκείνον.

«Μου έκανε video κλήση χθες και μιλήσαμε. Με ρώτησε αν οι γονείς του είναι καλά και ζήτησε να μεταφέρω στους γονείς του ότι εκείνος είναι καλά. Με ρώτησε τι επικρατεί έξω και μου ζήτησε όταν έρθει στην Αθήνα να συναντηθούμε γιατί έχουμε να πούμε καλά. Του μετέφερα ότι έξω υπάρχει μια αρνητική εικόνα γι’ αυτόν. Βέβαια, η συνομιλία μας ήταν 2 λεπτά αλλά όσα μπορούσα τα μετέφερα. Δεν είναι ότι δεν το ήξερε, ήταν λίγο σκεπτικός αλλά χαμογέλασε. Θα συζητήσουμε από κοντά αν θα προβούμε σε κάποιες αγωγές», είπε ο Στέλιος Σούρλας.

Όσον αφορά στις δηλώσεις της συντρόφου του Αλέξη Παππά, Alessia, ο δικηγόρος απέφυγε να δώσει ξεκάθαρα απάντηση, αναφέροντας: «Την είδα την Alessia. Κάποια πράγματα τα οποία είπε ήταν λίγο περίεργα. Τα υπόλοιπα θα τα πει ο Αλέξης Παππάς όταν βγει. Εγώ δεν πρόλαβα να τον ενημερώσω για την Alessia. Εγώ δεν θέλω να κρίνω την κοπέλα, τι έχει πει και τι δεν έχει πει».

 

Ο Αλέξης Παππάς είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και αμφιλεγόμενα πρόσωπα του φετινού Survivor. Ο γνωστός ηθοποιός διατηρεί σχέση με την Alessia, όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος ενώ το τηλεοπτικό κοινό την γνώρισε μέσα από το μήνυμα που του έστειλε σε ένα από τα έπαθλα επικοινωνίας του ριάλιτι επιβίωσης.

Η νεαρή κοπέλα, που ζει στο Μόντε Κάρλο αλλά και μεταξύ Ντουμπάι, Μιλάνο και Παρισιού, είναι αρχιτέκτονας. Η γνωριμία της με τον ηθοποιό έγινε τον περασμένο Αύγουστο στο Μόνακο και μπορεί ο έρωτας τους να αναπτύχθηκε μόνο μέσα από τα social media μιας και δεν κατάφεραν να συναντηθούν ποτέ, ωστόσο έχουν υποσχεθεί πως θα περιμένουν ο ένας τον άλλο.

Mε μια ματιά στo instagram της νεαρής κοπέλας, μπορεί κανείς εύκολα να παρατηρήσει την αγάπη της για τα ταξίδια, τα ακριβά αυτοκίνητα και τα πολυτελή σπίτια. Σαν αρχιτέκτονας, άλλωστε, η Alessia αγαπά την καλή αισθητική και όπως φαίνεται και την πολυτέλεια.

Η όμορφη Alessia, σε απευθείας σύνδεση από το Ντουμπάι, ανέφερε ότι γνώρισε τον Αλέξη Παππά τον περασμένο Αύγουστο στο Μόντε Κάρλο. Οι δυο τους συναντήθηκαν για μόλις δύο λεπτά! Ο ηθοποιός και η αρχιτέκτονας γνωρίστηκαν σε ένα εμπορικό κέντρο, όταν εκείνη κατέβαινε τις σκάλες και ο ηθοποιός τις ανέβαινε. Ο Αλέξης Παππάς φαίνεται πως μαγεύτηκε από την ομορφιά της, αφού αμέσως έτρεξε πίσω της, λέγοντας «συγγνώμη, συγγνώμη θέλω να σου πω κάτι γιατί θα αν δεν το κάνω θα το μετανιώσω».

Μετά την πρώτη γνωριμία, αντάλλαξαν τηλέφωνα και άρχισαν να μιλάνε μέσω διαδικτύου. Από τον Δεκέμβριο η επαφή τους έγινε πιο έντονη και μάλιστα, στις 25 Μαρτίου επρόκειτο να παντρευτούν. Όταν ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε πως γίνεται να παντρευτείς κάποιον, ενώ δεν έχεις κάνει έρωτα μαζί του, εκείνη απάντησε: «Είναι κάτι το οποίο το αισθάνεσαι. Είναι σαν να ξέρουμε ο ένας τον άλλον. Ο γάμος ήταν μία πλάκα που κάναμε μεταξύ μας, ήταν κάτι σαν παιχνίδι».

Τέλος, η Alessia Demetz αποκάλυψε ότι ακόμα δεν έχει επικοινωνήσει με τον Αλέξη Παππά.

Δες την επικοινωνία στο 00:24'

 

Αμέσως μετά την αποχώρηση του, η σύντροφός του μίλησε και στην εκπομπή «Pop Up» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το μήνυμα του Αλέξη που της έδωσε η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Κάποιοι μου έστελναν μηνύματα και μου έλεγαν ότι αξίζω κάτι καλύτερο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη… είναι τόσοι πολλοί μήνες που πέρασαν. Δεν θα έρθω στο αεροδρόμιο να τον βρω, γιατί είμαι πολύ απασχολημένη επαγγελματικά στο Ντουμπάι. Αλλά νομίζω ότι έχει ανάγκη να γυρίσει πίσω στο σπίτι του και να είναι με τους δικούς του ανθρώπους. Δεν θέλω να πιέσω οποιαδήποτε κατάσταση. Είναι άνδρας, είμαι γυναίκα, οπότε θα τον αφήσω να αποφασίσει και θα τον ακολουθήσω» εξομολογήθηκε η Alessia.

«Η Ελευθερία Ελευθερίου μου είπε ότι ο Αλέξης έχει ένα μήνυμα για εμένα. Ότι με σκεφτόταν… Νομίζω ότι αυτή η ιστορία αγάπης θα γίνει πραγματικότητα» αποκάλυψε η σύντροφος του Παππά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»