Mειώνει τη μοναρχία ο Κάρολος! Ποιοι θα είναι οι royals πρώτης γραμμής!

 

 

Πρίγκιπας Harry και Μeghan θα είναι οι πρώτοι που θα βρεθούν εκτός προνομίων. Ποιοι ακολουθούν. Το λιτό σχήμα της μοναρχίας που ετοιμάζει ο πρίγκιπας Κάρολος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο πρίγκιπας Κάρολος έχει θέσει ως στόχο του να μειώσει τη μοναρχία όταν γίνει βασιλιάς, ισχυρίζεται βασιλική εμπειρογνώμονας. 

Ο Κάρολος είναι πολύ πιθανό να αποβάλει μέλη της βασιλικής οικογένειας όταν αναλάβει τον θρόνο, σύμφωνα με ειδική που προβλέπει ότι ο πρίγκιπας έχει την πρόθεση να μειώσει τη μοναρχία. 

 

Σε συνέντευξή της στο «talkRadio», η βασιλική συγγραφέας Άντζελα Λεβίν τόνισε ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας θα εκσυγχρονίσει τη βασιλική οικογένεια.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Είπε συγκεκριμένα: «Ο πρίγκιπας Κάρολος ήθελε εδώ και πολύ καιρό να μειώσει τη μοναρχία για να εξοικονομήσει κόστος και να διασφαλίσει ότι τα χρήματα που παίρνουν από τον βρετανό φορολογούμενο πηγαίνουν σε ανθρώπους που τα αξίζουν» 

 Ακόμα, η Λεβίν ανέφερε ότι ο Πρίγκιπας Harry και η Μeghan Markle είναι οι δύο royals που θα αποκοπούν πρώτοι από τη βρετανική οικογένεια. Κάτι που ήδη έχει αρχίσει να συμβαίνει, δεδομένου του ότι το ζευγάρι έχει απομακρυνθεί από τη βασιλική οικογένεια ωστόσο δεν είναι οικονομικά ανεξάρτητοι ακόμα και εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τους τίτλους τους.

Η Λεβίν, η οποία έχει γράψει πολλά βιβλία για τη βασιλική οικογένεια, συμπεριλαμβανομένου του βιβλίου «Harry: Συνομιλίες με τον Πρίγκιπα», που περιελάμβανε αποκλειστικές συνεντεύξεις με τον Δούκα του Σάσεξ πριν από την έξοδο του από τη βασιλική οικογένεια, επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούν για τη βασιλική οικογένεια και τις δαπάνες της.

Εάν το σχέδιο του Κάρολου προχωρήσει, οι βασιλείς που δεν βρίσκονται στην άμεση γραμμή διαδοχής και οι σύζυγοί τους θα μπορούσαν να επανεξετάσουν τις θέσεις τους μέσα στην οικογένεια.

Ακόμα, η Λεβίν πρόσθεσε ότι τα μελη της βασιλικής οικογένειας που βρίσκονται στο εξωτερικό άκρο (και όχι στον σκληρό πυρήνα της) διατηρούν τις θέσεις και τα προνόμια που τους είχε δώσει η βασίλισσα Ελισάβετ, για συναισθηματικούς λόγους.

«Στην ηλικία της δεν ήθελε να προχωρήσει σε ραγδαίες αλλαγές και είναι κατανοητό - αλλά ο Κάρολος θέλει να τα αλλάξει όλα και νομίζω ότι αυτό θα κάνει», τόνισε.

 

Ποιοι θα είναι οι royals πρώτης γραμμής

Στο νέο, μικρότερο σχήμα που θέλει να δημιουργήσει ο Κάρολος, οι ανώτεροι βασιλείς θα μπορούσαν να είναι ο Κάρολος, η Καμίλα, ο Γουίλιαμ, η Κέιτ και τα τρία παιδιά τους. Μόνο αυτοί... 

Αυτή δεν είναι η πρώτη προσπάθεια του Καρόλου να μειώσει τη βασιλική οικογένεια. Μετά τη συνέντευξη του πρίγκιπα Andrew στο BBC το 2019, ο πρίγκιπας της Ουαλίας φέρεται να στράφηκε εναντίον του αδελφού του, ισχυριζόμενος θα έπρεπε να μειώσουν τα κύρια μέλη της οικογένειας.

Πολλοί πιστεύουν ότι η ιδέα του Κάρολου για ένα μικρότερο και πιο ευέλικτο σχήμα της μοναρχίας ξεκίνησε εκείνη την ημέρα. Μάλιστα, ο πρίγκιπας Andrew φέρεται να ήλπιζε ότι οι κόρες του πριγκίπισσα Βεατρίκη και Ευγενία θα γίνονταν royals πρώτης γραμμής κάποια μέρα, όμως αυτό αποκλείεται και οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι πλέον μηδαμινές. 

Η Λεβίν προέβλεψε επίσης ότι ο Κάρολος είναι πιθανό να παροτρύνει τα μέλη της οικογένειάς του να βρουν πραγματικές δουλειές, όπως κάνουν μέλη των βασιλικών οικογενειών άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

 

Ο νέος ρόλος του πρίγκιπα Κάρολου

Μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου στις 9 Απριλίου, σε ηλικία 99 ετών, ο ρόλος του πρίγκιπα Κάρολου στη βασιλική οικογένεια συζητείται ιδιαίτερα.

Η Λεβίν υποψιάζεται ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας θα αναλάβει μεγάλο μέρος του ρόλου του πατέρα του ως βασιλικού συζύγου.

Ο Κάρολος θα παρευρεθεί στο State Opening του Κοινοβουλίου με τη Βασίλισσα, ως το ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

«Νομίζω ότι παρόλο που η βασίλισσα θέλει να συνεχίσει τα καθήκοντά της, θα είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει μετά την πανδημία και όλη την απομόνωση».

Μάλιστα, η βασίλισσα αναμένεται να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στον Κάρολο τις επόμενες εβδομάδες, «ο οποίος θα αναλάβει σημαντικά ζητήματα και θα πάρει μεγάλες αποφάσεις για τη βασιλική οικογένεια». 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν