Ο Αλέξης Παππάς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, μετά το #SurvivorGR

 

Ο Αλέξης Παππάς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου, μετά την περιβόητη αποχώρησή του από το Survivor.  Η κόντρα με τον Τζέιμς, η πλεκτάνη της τριάδας και η αλήθεια για το τι συνέβη στο δάσος με τον Κρις -  Η σύντροφός του, Alessia, αποκαλύπτει: «Έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει και το σέβομαι, δεν είμαι λυπημένη»

 

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Για την αποχώρησή του: «Εγώ περίμενα ότι θα μείνω, οι πιθανότητες να φύγω ήταν απειροελάχιστες. Είχα αφήσει και κάποια υπονοούμενα σε προηγούμενη δήλωσή μου ότι μέχρι το Πάσχα να δούμε ποιος θα γυρίσει σπίτι του να φάει το αρνί. Ήμουν εγώ αυτός. Το βούκινο του Παπαδόπουλου το ακούω στα όνειρά μου πλέον, τα παιδιά της αντίπαλης ομάδας είχαν πολλούς λόγους που ήθελαν φύγω».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Για τον Τζέιμς Καφετζή: «Ήταν περισσότερο το κίνητρο για εμένα τον τελευταίο καιρό να φέρω τον Τζέιμς σε μία προσωπική μονομαχία, παρά να φτάσω στον τελικό. Αν έφευγε ο Τζέιμς από την εξίσωση, τότε ήταν σίγουρος ο τελικός. Αν έφευγα εγώ, έφτασα τα πράγματα στο πικ, δώσαμε τη μονομαχία και με ψηλά το κεφάλι, έχασα.»

«Το μήνυμα που πήρα από την αποχώρησή μου ήταν ότι είχε παραγίνει το θέμα της τριβής με εμένα και τον Τζέιμς. Είπε ο κόσμος πως ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να σταματήσει αυτή η διαμάχη, είχε κουράσει και εμένα τον ίδιο. Βαριόμουν να αναφέρω το όνομα Τζέιμς.

«Και ο Νίκος Μπάρτζης, και ο Κώστας και ο Τζέιμς είναι σίγουρα παιδιά που έχουν ακούσει την άποψη του Παππά περισσότερο από την ειλικρινή άποψη του Παππά. Έχω έναν τρόπο να μεταφέρω την αλήθεια και να ακούω λίγο τα γόνατα. Το όνομά μου έπαιξε πολλές φορές και στα μυαλά τους και στο στόμα τους και την ώρα που κοιμόντουσαν.»

«Πολλές φορές, ήμουν πιο καυστικός από ό,τι θα με περίμεναν κάποιοι. Είχα μια αρχή, έλεγα ότι όλα τα παιδιά ήξεραν τους κανονισμούς, αυτός που θα χάσει πρώτος, θα ήταν αυτός που θα χάσει πρώτος τη ψυχραιμία του. Ο Παππάς ήταν ο παίκτης που ήταν πάντα ψύχραιμος και περίμενα να κάνει κάποιος τη λάθος κίνηση. Μόλις την έκανε θα το χρησιμοποιούσα εναντίον του».

Για τον Νίκο Μπάρτζη και το τι συνέβη στο δάσος με τον Κρις Σταμούλη: «Όλα ξεκίνησαν τότε που ο Νίκος ζητούσε επίμονα να πει κάποιος στα αγγλικά ότι αυτό που έκανε ο αντίπαλος ήταν φάουλ, τη στιγμή που έπαιζε η Άννα Μαρία με κάποιον άλλο. Ζήτησε από μένα και τον Τζέιμς να επικοινωνήσουμε το φάουλ για να μπορέσει ο διαιτητής να το αλλάξει. Του είπε ο Τζέιμς ότι δεν έγινε κάτι και αυτός τα πήρε στο κρανίο και έριξε μπινελίκια στην ομάδα. Αυτό εμένα με ενόχλησε γιατί ήταν η πρώτη μου εβδομάδα στους μπλε. Του είπα να ζητήσει συγγνώμη και όταν γυρίσαμε στην παραλία ήταν λες και του είχα βάλει το μαχαίρι στον λαιμό. Ένιωσε ότι υποτιμάται, εκεί ξεκίνησε μια διαμάχη. Τότε ο Τζέιμς υποστήριζε τα λόγια μου, αλλά μετά από μερικές ώρες τάχθηκε 100% υπέρ του Νίκου. Τα πήρα στο κρανίο και πιάνω τον Κρις να πάμε να δούμε το δάσος.

Βρήκαμε φαγητό και όχι μόνο βρήκαμε, αλλά το απολαύσαμε κιόλας. Επιστρέψαμε με γεμάτα στομάχια, τη στιγμή που οι υπόλοιποι πεινούσαν.  Τότε ξέσπασε ένας μεγάλος θυμός από τον Τζέιμς. Δεν ισχύει αυτό με τον σεκιούριτι, γιατί αν έπαιζε ξύλο θα με είχαν αποβάλει από το παιχνίδι. Η τριάδα το σκέφτηκε όλο αυτό. Μετά από αυτό που δημιουργήθηκε η επιθυμία να σπάσω αυτό το τρίο».

Για τον Ηλία Μπόγδανο και τον Τριαντάφυλλο: «Ο Ηλίας είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί, αλλά χάνει πολύ εύκολα τον έλεγχο. Αυτό, αν το έχει καταλάβει ο Τζέιμς, ή ο μελλοντικός αντίπαλος, νομίζω ότι μπορεί να χειριστεί αυτό το όπλο. Ο Τριαντάφυλλος είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, δε μπορείς να μην τον αγαπήσεις»

 

 

Η Alessia Demetz φαίνεται να είναι το κορίτσι που έκλεψε την καρδιά του Αλέξη Παππά πριν από οκτώ μήνες, σε μια δίλεπτη συνάντηση στο Μόντε Κάρλο. Και ενώ εκείνη έχει μιλήσει σε σχεδόν όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές, εκείνος τηρεί σιγήν ιχθύος.

Η Alessia μέσα από ένα live στο Instagram αποκάλυψε ότι επικοινώνησε μαζί του μετά την αποχώρησή του, όμως δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το μέλλον της σχέσης τους, καθώς ο Αλέξης Παππάς είναι αυτός που πρέπει να την κυνηγήσει, διεκδικώντας την. Να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός παρακολούθησε το live αλλά παρέμεινε σιωπηλός και δεν σχολίασε τίποτα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

«Έχουμε αυτή την υπόσχεση ανάμεσά μας αλλά ουσιαστικά τίποτα, τον ξέρω μόνο από τα social. Δεν τον γνωρίζω στην πραγματικότητα, ελπίζω να είναι τόσο καλός όσο λέει. Ακόμα κι αν δεν είμαστε κάποια στιγμή μαζί, του αξίζει ένας καλός άνθρωπος, σε όλους μας αξίζει να έχουμε το χώρο μας. Τώρα που θα επιστρέψει στην Ελλάδα, μπορεί να έχει άλλες προθέσεις και να αλλάξει γνώμη για κάποια πράγματα. Θα ήθελα πολύ από εσάς να τον υποστηρίξετε σε ότι κι αν κάνει. Έχει την προσωπικότητά του, όλοι την έχουμε. Μπορεί να το δίνουμε το καλύτερό μας αλλά μπορεί και τον χειρότερο.

Έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει και το σέβομαι, όπως επίσης και εγώ έχω το δικαίωμα κι όλοι το έχουμε. Έτσι είναι οι ιστορίες αγάπης. Υπό άλλες συνθήκες μπορεί να με έπαιρνε ένας σεΐχης και να φεύγαμε μακριά. Θα γίνω μουσουλμάνα… Όχι, είμαι καθολική. Δεν είμαι λυπημένη, απλώς δεν έχω διάθεση να κοιμηθώ. Μίλησα με τον Άλεξ, νομίζω ότι είναι στην Ελλάδα, είναι απασχολημένος με το πρόγραμμά του τώρα.

Δεν ξέρω αν θα έρθω στην Ελλάδα να συναντήσω τον Αλέξη Παππά, μόλις έφτασε. Θα δούμε. Έχει τόσα πολλά πράγματα να κάνει. Ούτε εγώ μπορώ να πετάξω στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Εκείνος θα πρέπει να έρθει εδώ, θα πρέπει να με αναζητήσει πλέον. Ξέρω ότι είναι συνηθισμένος να του δύνονται τα πάντα, όμως με εμένα δεν θα είναι εύκολο. Ίσως έρθω στην Ελλάδα αλλά πρέπει να το κερδίσει», είπε η Alessia Demetz.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»