Συγκίνηση, κλάματα, μονομαχία και αποχώρηση σε φορτισμένο κλίμα! Παύλος Vs. Λία

 

Ανατροπή - Άλλαξε ψήφο την τελευταία στιγμή για τον δεύτερο υποψήφιο αποχώρησης στο #MasterChefGR! Έξαλλες με τη συμπεριφορά του Διονύση ήταν η Μαρίνα και η Λία -  Το τοξικό κλίμα και η... πέτρα του σκανδάλου 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Το παράπονο του Νίκου από τον Τζιοβάνι και όσα είπαν οι δύο συμπαίκτες στο MasterChef 5.

Οι δύο παίκτες συνομίλησαν με ηρεμία και ο Νίκος δεν δίστασε να κάνει ένα παράπονο στον Τζιοβάνι επειδή δεν τον διάλεξε πρώτο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι δυο παίκτες που θα δούμε στον μεγάλο τελικό του #MasterChefGR

 

«Στεναχωρήθηκα που δε με διάλεξες σαν προτεραιότητα για την Mπλε ομάδα και πήρες πρώτα τον Παύλο. Ξέρω ότι τον πήρες για τα γλυκά και μετά θα με διάλεγες. Σίγουρα», είπε ο Νίκος στον Τζιοβάνι, που ήταν ο αρχηγός της Μπλε ομάδας στη δοκιμασία.

«Έπρεπε να είμαι γρήγορος και να τα σκεφτώ όλα για την ομάδα», απάντησε ο Ιταλός σεφ με τους τόνους ανάμεσά τους να παραμένουν ήρεμοι.

 

Η τελευταία δοκιμασία ασυλίας του ριάλιτι μαγειρικής είχε νικητή τον Τζιοβάνι Σκαράτζι ενώ ο Παύλος Χάππιλος, για ένα αυγό διαφορά, είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Η μέρα ξημερώνει αρκετά βαριά για τον Παναγιώτη Τζαμαλή και τον Παύλο, καθώς οι δύο φίλοι, που μαγείρεψαν για πρώτη φορά σε ομαδική μαζί, φλερτάρουν με το ενδεχόμενο να βρεθούν μαζί και στη δοκιμασία αποχώρησης.

Μετά την ήττα της Mπλε ομάδας, ήρθε η στιγμή για την ψηφοφορία που θα υπεδείκνυε τους υποψήφιους προς αποχώρηση στο MasterChef 5.

Ο Τζιοβάνι ήταν εκείνος που απάντησε καταφατικά όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησε τους Μπλε αν θέλουν να αλλάξουν την ψήφο τους.

Αυτή η απόφαση έφερε πολλά σχόλια από τον εξώστη και τους Κόκκινους, με τη Λία ως υποψήφια προς αποχώρηση να κάνει τη δική της κριτική.

«Ο εξώστης είναι κάπως σήμερα τον βλέπεις… Είναι εκεί δυο-τρία κοράκια εκεί τα βλέπεις το ένα δίπλα στο άλλο! Ο Αλέξανδρος ντεμί, κάπου εκεί στη μέση… Ο Σκορδάκης είναι "δεν ξέρω κατά που να κάνω". Η Μαργαρίτα "τι κάνω εδώ με όλους αυτούς;". Πιστεύω προτιμούσε να είναι κάτω να ψηφίζει», είπε αρχικά η Λία και συνέχισε: «Εδώ πέρα αυτό που έχω καταλάβει είναι ένας μικρόκοσμος αυτό το σπίτι, αυτό το παιχνίδι. Όπως συμβαίνει έξω στη ζωή, όπου όλα είναι μπούμερανγκ, όλα επιστρέφονται έτσι συμβαίνει κι εδώ, το έχουμε δει... όταν σκάβεις έναν λάκκο θα πέσεις πρώτος μέσα!».

Ο Παύλος ψήφισε τον φίλο του, Παναγιώτη, με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά του και να λυγίσει… 

 

Τελικά με τρεις ψήφους, ο Παύλος ήταν εκείνος που έπρεπε να μονομαχήσει μαγειρικά με την Λία Μακροστέργιου.

 

Πώς σχολίασαν ο Διονύσης και ο Ιωάννης την ψηφο του Τζιοβάνι;

 

Το πιάτο, που καλούνται να αντιγράψουν οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση, κρύβει σχεδόν όλη την Ελλάδα και είναι εμπνευσμένο από έναν chef διακεκριμένο για την αγάπη του στις πρώτες ύλες, τη στήριξή του στους Έλληνες μικροπαραγωγούς, λάτρη της παράδοσης και άξιο εκφραστή της Ελληνικής κουζίνας.

Με έκδηλη τη συμπάθειά τους, οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση αλλά και όλος ο εξώστης, υποδέχονται τον chef και δάσκαλό τους στο food styling, όλο αυτό το διάστημα μέσα στον διαγωνισμό, Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο.

 

Έξαλλες με τη συμπεριφορά του Διονύση ήταν η Μαρίνα και η Λία στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (26/4), με την πρώτη να λέει ότι μία μέρα θα τον ξεσκεπάσει και τη δεύτερη διαγωνιζόμενη να αναφέρει αναλυτικά πράξεις και λόγια του συμπαίκτη της που την έχουν ενοχλήσει.

Η Λία συγκεκριμένα είπε πως ο Διονύσης έχει πάντοτε νεύρα, ότι δεν έχει πει ποτέ καλό λόγο για κανέναν, ούτε καν για το κορίτσι του, την Ανούς, ότι το «παίζει μάγκας» μόνο στον Τζαμάλ γιατί σε άλλους όπως στον Στέφανο και τον Ιωάννη δεν μπορούσε και ότι τη «θάβει» την ώρα που εκείνη κοιμάται.

«Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε τα ανεκδιήγητα νεύρα του. Δεν αντέχω άλλο αυτή την κακία. Κάνει μαγκιές στον Τζαμαλή που δε μιλάει. Γιατί δε τις κάνει στον Ιωάννη ή τον Στέφανο; Όλοι βάζουμε λόγια στο στόμα του Διονύση. Όλοι μας γιατί είμαστε τόσο κακοί! Εμένα κάθεται και με κράζει όταν πιστεύει ότι κοιμάμαι. Πίσω από την πλάτη μου», είπε φανερά ενοχλημένη η Λία.

 

«Γενικότερα ο Διονύσης είναι η 'πέτρα του σκανδάλου γιατί μιλάει πολύ και λέει πολλές βλακείες και παρασύρει πολύ κόσμο μαζί του. Έτσι έκανε με τον Στέφανο, έτσι κάνει και τώρα με τον Γιάννη και την Ανούς. Είναι τοξικό όλο αυτό!», είπε ο Παύλος στην κάμερα του διαγωνισμού για τον συμπαίκτη του στο MasterChef 5.
 
«Είναι πολύ περίεργος άνθρωπος. Όταν τα κάνει αυτός είναι οκ. Όταν του τα κάνουν οι άλλοι όμως είναι πολύ διαφορετικός», πρόσθεσε ο Παύλος.
 

 

Όταν ο χρόνος τελείωσε, οι τρεις σεφ – κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος περίμεναν στο εστιατόριο, μαζί με τον καλεσμένο σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο, να δουν, να δοκιμάσουν και να βαθμολογήσουν τα πιάτα των δύο υποψηφίων προς αποχώρηση.

Προς μεγάλη τους έκπληξη, η πρώτη προσπάθεια που κατέφτασε μπροστά τους ήταν απλώς… κενοί δίσκοι! Αυτό τους έκανε να αναρρωτηθούν τι συνέβη άραγε στον έναν από τους δύο παίκτες και αν ο χρόνος που είχαν στη διάθεσή τους για τις παρασκευές ήταν επαρκής.

 

Ο δεύτερος διαγωνιζόμενος, κατάφερε να στείλει γεμάτους δίσκους, όμως όπως είπε ο κ. Χαραλαμπόπουλος, κι αυτός ο παίκτης είχε καταφέρει να προετοιμάσει το 60% - 70% περίπου του πιάτου του.

 

Ποιος δεν τα κατάφερε και αποχώρησε; Αποχώρησε η Λία.

 

Δες το trailer Μεγάλη Τρίτη 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι
Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Λιάγκας κατά Νίκου Μάνεση & Νίκου Μουτσινά - Ξέσπασε ξανά και ξανά
#Eurovision 2024: Η απάντηση της #EBU για το θέμα της ΕΡΤ & ΡΙΚ: «Καταδικάζουμε κάθε προσπάθεια χειραγώγησης»
Μαγγίρα, Βερύκιος, Πατέρα, Πούμπουρας, Ζαρίφη, Χατζηδημητρίου κ.α. ψέλνουν... της Μενεγάκη το ανάγνωσμα
Λύγισε το Twitter με την ιστορία της «Δέσποινας» στο #Famagusta - Η τηλεοπτική επιστροφή της Άντρης Αγαθαγγέλου