Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

#HFarmaGR: Γυναικεία υπόθεση η δοκιμασία από πέντε φάσεις και η αποχώρηση

  21/03/2021 09:12
#HFarmaGR: Γυναικεία υπόθεση η δοκιμασία από πέντε φάσεις και η αποχώρηση

#HFarmaGR: Γυναικεία υπόθεση η δοκιμασία από πέντε φάσεις και η αποχώρηση

  21/03/2021 09:12

#HFarmaGR: Δοκιμασία αποχώρησης και οι δύο μονομάχοι έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες και στα εμπόδια. - Απίστευτη ένταση με την Μαρία Μιχαλοπούλου, την «έκραξε» ο επιστάτης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Καθορίστηκε η δεύτερη μονομάχος για αυτήν την εβδομάδα στην Φάρμα, όπου θα παλέψει με την Μαρία Θωμά για την παραμονή της.

Αρχικά χθες η αρχηγός Μαρία Μιχαλοπούλου όρισε ως πρώτη μονομάχο τον Μαρία Θωμά για να βρεθεί στην δοκιμασία αποχώρησης. Απόψε πραγματοποιήθηκε δοκιμασία ασυλίας, με την Κυριακή Κατσογρεσάκη να την κερδίζει τελικά και να μην μπορεί να ψηφιστεί ως η δεύτερη μονομάχος. Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η Μαρία Θωμά θα έπρεπε να επιλέξει την αντίπαλό της από τις γυναίκες της Φάρμας. Η μαύρη πέτρα τελικά πήγε από την ίδια στην Μαρία Τοτόμη.

Ποια θα καταφέρει να παραμείνει στην Φάρμα;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Tο λάθος κι η συμπεριφορά της Μαρίας Μιχαλοπούλου στέρησε από την ομάδα το γάλα.

Οι πρωινές εργασίες έπρεπε να ξεκινήσουν στην Φάρμα αλλά έλειπε ένας βασικός παράγοντας. Ποιος είναι αυτός; Η αρχηγός της ομάδας Μαρία Μιχαλοπούλου. 

3855498619841252 farma10

Ο επιστάτης, Βασίλης Φιλίππου, κατέφθασε στο σπίτι κι όλοι ήταν ξύπνιοι εκτός από την Μαρία Μιχαλοπούλου. Η ίδια έτρεχε πανικόβλητη να προλάβει αλλά ο επιστάτης έφυγε. Όταν επέστρεψε, ξέσπασε με την ανευθυνότητά της αφού θα έπρεπε ήδη οι δουλειές να έχουν πάρει μπρος. Μάλιστα κι αρκετοί από τους συμπαίκτες της, δεν την στήριξαν ενώ ο επιστάτης αρκετά εκνευρισμένος, δεν έδωσε κατσίκες για γάλα στην ομάδα. Η Μαρία Μιχαλοπούλου, αν και προσπάθησε να δικαιολογήσει το λάθος της και να πάρει την ευθύνη, ο επιστάτης ήταν ανένδοτος.

Στο τέλος η Μαρία Θωμά εκνευρίστηκε με την στάση της κι άρχισε να της βάζει τις φωνές

3855498120478850 maria14

Ο Σάκης Τανιμανίδης συνάντησε ξανά τους συμμετέχοντες του ριάλιτι λίγο πριν αγωνιστούν για την Ασυλία. Αρχικά η πρώτη μονομάχος ήταν η Μαρία Θωμά, η οποία και θα επέλεγε τη δεύτερη μονομάχο, εκτός φυσικά από εκείνη που θα κέρδιζε την Ασυλία.

Στο επίκεντρο της συζήτησης, όλα τα νέα που συμβαίνουν στην καθημερινότητα της Φάρμας, αλλά και η ψυχολογία των γυναικών, λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα.

Η Ειρήνη Κολιδά ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί, χάνοντας φυσικά την ευκαιρία να εξασφαλίσει η ίδια την Ασυλία.

Οι γυναίκες της Φάρμας αγωνίστηκαν σε δυάδες ενώ εκείνες που έφτασαν μέχρι το τέλος ήταν η Μαρία Σπυροπούλου και η Κυριακή Κατσογεράκη. Εκείνη που τα καταφερε ήταν η Κυριακή.  

3855498418598672 agonisma3

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Η δοκιμασία αποτελούνταν από πέντε φάσεις όπου η καθεμιά έδινε διαφορετικούς πόντους. Ανάμεσα σε άλλα είδαμε τον Μαρία Θωμά και την Μαρία Τοτόμη να πιάνονται από σχοινιά, να τρέχουν σε άχυρα και να κόβουν με τσεκούρια, χρησιμοποιώντας όσα μέσα είχαν στην διάθεσή τους για να ολοκληρώσουν τον γύρο τους. Στην τελευταία δοκιμασία οι δύο πάλεψαν με τον χρόνο αλλά μία αναδείχθηκε η νικήτρια.

Η Μαρία Θωμά αποχώρησε από την Φάρμα ενώ η Μαρία Τοτόμη πήρε τη νίκη, έχοντας τα βγάλει πέρα με τις απαιτητικές δοκιμασίες.

Δες ολόκληρο το επεισόδιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας