«Είχαμε ακούσει ότι ο Λιγνάδης κάνει παρέα με αγόρια, αλλά δεν φανταζόμασταν…»

 

 

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος πλέον κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως, για τη Ζέτα Δούκα αλλά και τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Μαριάννα Τουμασάτου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και στον Γιάννη Πουλόπουλο και για ακόμη μια φορά αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στον χώρο του θεάματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για τις καταγγελίες που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα είπε: «Πολλά από αυτά τα είχαμε ακούσει, αλλά όχι όλα και όχι στον βαθμό που καταγγέλθηκαν… Είχαμε ακούσει δηλαδή ότι ο Λιγνάδης κάνει παρέα με νεαρά αγόρια, αλλά δεν φανταζόμασταν ότι μπορεί να είναι ανήλικα. Κάποια άλλα περιστατικά μού τα είχαν διηγηθεί οι κοπέλες που τα κατήγγειλαν και τα γνώριζα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για την καταγγελία της Ζέτας Δούκα τόνισε: «Για το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είχα ακούσει κάτι. Αλλά δεν χρειάζεται να ξέρεις τη λεπτομέρεια της λεπτομέρειας… Αυτό που έχει σημασία είναι ότι υπήρχαν άνθρωποι που είχαν παραβατική συμπεριφορά και την εξέφραζαν είτε ασκώντας στους άλλους λεκτική ή ψυχολογική βία είτε παρενοχλώντας τους σεξουαλικά. Δεν μπορεί να μαζεύτηκαν πενήντα άνθρωποι για να κατηγορήσουν κάποιον που δεν έχει κάνει τίποτα. Είναι δυνατόν να ακούμε από την πλευρά του Λιγνάδη ότι τον ζήλευαν από το Σωματείο (σ.σ. Ελλήνων Ηθοποιών); Ποιος να λιμπιστεί την καριέρα ποιανού και για ποιο λόγο; Κι αν όντως την είχαν λιμπιστεί, γιατί δεν το έκαναν νωρίτερα; Είναι αστεία πράγματα αυτά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για την περίπτωση της Τζένης Μπότση: «Είδα στα μάτια της ταραχή. Τα χέρια της έτρεμαν, κόμπιαζε. Ήταν σαν να προσπαθούσε να το ξεχάσει και παράλληλα να θέλει να το θυμάται για να προστατεύεται. Νομίζω ότι τώρα που το είπε δημόσια λυτρώθηκε. Κι αυτό έγινε γιατί εξέθεσε αυτόν που την έφερε σε δύσκολη θέση, ενώ όλο αυτό τον καιρό ήταν εκτεθειμένη η ίδια στον εαυτό της. Μην ξεχνάμε ότι το 90% των ηθοποιών που κατήγγειλαν τέτοια ή άλλα περιστατικά ήταν όταν ήταν πολύ νέοι στον χώρο και δεν γνώριζαν τις φήμες που ακολουθούν κάποιους ανθρώπους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για την δική της συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη είπε: «Με τον Γιώργο Κιμούλη συνεργαστήκαμε στο Θέατρο Τζένη Καρέζη όταν ήμουν νεαρή ηθοποιός. Επειδή ήμουν ένα κορίτσι που λάτρευε η Τζένη και με είχε κάτω από τις φτερούγες της, δεν νομίζω ότι θα τολμούσε κανείς να με πειράξει. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη συνεργαστήκαμε στη Μαύρη κωμωδία. Οφείλω να ομολογήσω ότι ήμουν πολύ τυχερή. Διότι αν μου συνέβαινε κάτι από αυτά που καταγγέλλουν συνάδελφοί μου, δεν ξέρω αν θα αντιδρούσα επιθετικά ή αν θα σιωπούσα και θα κρατούσα επί σειρά ετών τον θυμό μου, τη φοβία μου και όλα τα συναισθήματα. Θεωρώ ότι είναι μεγάλο λάθος να κριτικάρουμε την αντίδραση κάποιου που έχει υποστεί βία. Έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρουμε όλοι μας. Και επειδή δεν ήμασταν εκεί για να δώσουμε μια χείρα βοηθείας στα αγόρια και τα κορίτσια που κακοποιήθηκαν, καλά θα κάνουμε να κρατάμε το στόμα μας κλειστό και να μην πούμε κάτι που μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση έναν άνθρωπο που πόνεσε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο