Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει MEGAλη επιστροφή!

  21/03/2021 11:14
Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει MEGAλη επιστροφή!

Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει MEGAλη επιστροφή!

  21/03/2021 11:14

Οι συζητήσεις με το... μεγάλο κανάλι – Επιστρέφει ή όχι;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Δίχως αμφιβολία η Ελένη Μενεγάκη λείπει αισθητά από το τηλεοπτικό τοπίο την φετινή σεζόν. Παράλληλα, αυτή τη σεζόν, το MEGA αποφάσισε να μπει στον ανταγωνισμό της πρωινής ζώνης και, μάλιστα, στοχεύει καθώς φαίνεται να συνεχίσει σε πορεία πρωταθλητισμού και την επόμενη με την διεκδίκηση δυνατών ονομάτων.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά την επέτειο ενός χρόνου επαναλειτουργίας του σταθμού, η διοίκηση του Μεγάλου Καναλιού φέρεται έτοιμη να προχωρήσει σε επιπλέον επενδύσεις και σε αυτό το πλαίσιο μοιάζει να έχει ήδη προσεγγίσει και την Ελένη Μενεγάκη, η οποία βρίσκεται εκτός τηλεόρασης από τον περασμένο Ιούλιο. Τότε που αποφάσισε να κρεμάσει, προσωρινά ή όχι, τα παπούτσια της παρουσιάστριας.

H Eλένη μετά το μεγάλο τηλεοπτικό της αντίο, ζει στιγμές που δεν έχει ξαναζήσει, κάνει με τον σύζυγό της επενδύσεις και μας δείχνει στιγμές της ζωής της και της καθημερινότητάς της μέσω του Instagram.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Real life», υπήρξε μια ανοιχτή συζήτηση προθέσεων ανάμεσα στο MEGA και την Ελένη Μενεγάκη, όπου μπήκαν οι βάσεις για ενδεχόμενη συνεργασία την προσεχή σεζόν. Στόχος του σταθμού είναι να αξιοποιήσει την αγαπημένη παρουσιάστρια στο καθημερινό του πρόγραμμα, κατά προτίμηση στην πρωινή του ζώνη. Από την πλευρά της, η παρουσιάστρια δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής της υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ενώ φέρεται να δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να δοκιμαστεί σε κάτι καινούργιο και ότι, αν αποφασίσει να επιστρέψει, θα το κάνει για να αναλάβει καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο.

Οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμα σε αρχικό στάδιο χωρίς να έχουν καταλήξει σε συμφωνία, ωστόσο ο δίαυλος επικοινωνίας του MEGA με την Ελένη Μενεγάκη παραμένοι ανοικτός.

Ο καιρός θα δείξει…. Αν τελικά η Ελένη ήθελε απλά ένα χρόνο ξεκούραση από τον τηλεοπτικό αέρα

3855571274652712 ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ 2
  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας