«Δε θα λείψεις σε κανέναν... φίδι κολοβό» - Φαρμακερές ατάκες στο #MasterChefGR

 

 

Λύγισε η Μαρίνα Ντεμολλάι για όσα της προσάπτουν - Η ψηφοφορία, η δοκιμασία και η αποχώρηση στο #MasterChefGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η ψηφοφορία και η άβολη διαδικασία της, λαμβάνει χώρα για ακόμα μια φορά στο MasterChef. Τα επιχειρήματα είναι πολλά για τους υπαίτιους της ήττας. Κάποιοι αναλαμβάνουν θαρραλέα τις ευθύνες τους και άλλοι διαμαρτύρονται. Τρεις τελικά θα βρεθούν πίσω από τους πάγκους να μαγειρέψουν, ίσως και για τελευταία φορά, μέσα στον διαγωνισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Είναι η στιγμή, σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού, που η υπέρμετρη σιγουριά μπορεί να στοιχίσει τη θέση στους 14. Κάθε μέρα που περνάει και κάθε πρόκριση, από τη μια δοκιμασία του διαγωνισμού στην επόμενη, είναι και μια μικρή επιβεβαίωση για την είσοδο στην τελική δεκάδα. Ένα όνειρο, που φέτος φαντάζει πάρα πολύ δύσκολο, αφού το επίπεδο είναι ιδιαίτερα ανεβασμένο, κατά γενική ομολογία.

 

Οι διαγωνιζόμενοι παίρνουν θέση μπροστά στον πάγκο με τα καρφιά και ο Παύλος φοράει τη λευκή ποδιά της ασυλίας. Άραγε η Κόκκινη Ομάδα έχει αποκτήσει αρκετή εμπειρία στις ψηφοφορίες, για να εντοπίσει τις αιτίες της ήττας της; 

Όταν έφτασε η σειρά της Μαρίνας να ψηφίσει, ο Στέφανος, ο οποίος βρισκόταν στον επάνω όροφο, αφού η ομάδα του κέρδισε, τη στόλισε με διάφορες κοσμητικές λέξεις. Η αλήθεια είναι πολλοί παίκτες μέσα στο παιχνίδι δεν συμπαθούν την Μαρίνα.

Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, που εκείνη μοίραζε τις ψήφους της, ο Στέφανος έλεγε εκνευρισμένος: «Μίλα να γελάσουμε… Ξεφτίλα, φύγε από εκεί! Έλα, φίδι κολοβό».

Ενώ στη συνέχεια, δήλωσε στην κάμερα: «Η Μαρίνα παίζει ένα θέατρο εδώ μέσα. Δεν θέλω να την κακολογήσω για κάποιο λόγο, απλά λέω ξεκάθαρα αυτά που κάνει».

 

Η Μαρίνα Ντεμολλάι κι ο Αλέξανδρος Συνοδινός δέχθηκαν αρκετά επικριτικά σχόλια για την τακτική τους στον διαγωνισμό και μάλιστα κάποια στιγμή από τον εξώστη και την μπλε ομάδα ακούστηκε: «Να μαγειρεύουν ψηφοφορίες ξέρουν, στην κουζίνα δεν ξέρουν.»

Η Μαρίνα, νιώθοντας αρκετά στενοχωρημένη για το αρνητικό κλίμα που επικρατεί εναντίον της, δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα: «Άλλαξαν τις ψήφους τους αλλά δεν ξέρουν με ποιον τα έβαλαν. Ποιος πιστεύουν ότι θα γυρίσει στο σπίτι από τους τρεις; Δεν μπορεί να μπει κανείς στην θέση μου και να καταλάβει πόσο δύσκολο ήταν όταν έφυγα από το σπίτι μου. Η μικρή μου ήταν 7 μηνών. Θα γυρίσω και θα περπατά και θα μιλά. Όλοι δημιουργούν μία ίντριγκα, μία στρατηγική κι εγώ είμαι έξω από αυτά. Δεν με απασχολούν.»

Η σαλάτα της Μαρίνας, το κυρίως πιάτο της Λίας και οι ευθύνες του αρχηγού Αλέξανδρου Σ. τους οδήγησαν στη δοκιμασία αποχώρησης. Ποιοι θα καταφέρουν να βγουν δυνατότεροι από αυτή τη μάχη και να επιστρέψουν στο σπίτι του #MasterChefGR; 

Στη δοκιμασία αποχώρησης βρίσκονται τρεις καλοί αλλά πολύ διαφορετικοί μάγειρες και το πιάτο της βραβευμένης chef Ερασμίας Μπαλάσκα, θυμίζει κάτι από γλυκό. Όπως τονίζει όμως και η ίδια στους υποψήφιους, η επιμονή στη λεπτομέρεια και οι λεπτοί χειρισμοί, είναι τα στοιχεία, που θα τους βοηθήσουν να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα. 

Αν και παραπέμπει σε γλυκό, είναι ένα αλμυρό πιάτο που απαιτεί ακρίβεια.

 

Η Λία, η Μαρίνα και ο Αλέξανδρος Σ., για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο σπίτι του #MasterChefGR, έπρεπε να φτιάξουν δύο πιστά αντίγραφα του πρωτότυπου πιάτου. Άραγε κατάφεραν να φέρουν εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο σε μόλις 60 λεπτά;

 

Ο Αλέξανδρος Συνοδινός αποτελούσε έναν από τους καλύτερους μάγειρες του φετινού κύκλου, όμως δεν μπόρεσε να το αποδείξει στη σημερινή δοκιμασία αποχώρησης. Έτσι, το ταξίδι του στο MasterChef τελειώνει εδώ.  

Μια αποχώρηση, που θα προκαλέσει αίσθηση. Στον εξώστη τα πρόσωπα κάποιων παγώνουν ενώ κάποιοι άλλοι χαίρονται, θεωρώντας το αποτέλεσμα ως μια δικαίωση.

 

Όσο περνάει ο καιρός, λιγοστεύουν. Με την αποχώρηση του Αλέξανδρου Σ., 14 διαγωνιζόμενοι πλέον βρίσκονται στο κυνήγι του τίτλου του #MasterChefGR! 

 Ο Αλέξανδρος Σ. πιστεύει ότι η αποχώρησή του είναι μία στάση και όχι το τέλος του μαγειρικού του ταξιδιού στο #MasterChefGR. Τι άλλο έχει να μας πει;

 
Δες ολόκληρο το επεισόδιο, ΕΔΩ

Ο Πάνος Ιωαννίδης θα μας δείξει το πιάτο της ζωής του και ο καλεσμένος chef Αλέξανδρος Τσιοτίνης, μία συνταγή-αριστούργημα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου