«Eπί 7 χρόνια ψάχνει δουλειά... αν είχε βύσμα τον πατέρα & πρώην υπουργό...»

 

«H Ανθή έχει πάει στο Survivor γιατί εγώ την έψησα να πάει. Αλήθεια είναι» είπε ο Γιώργος Λιάγκας αναφερόμενος στην Ανθή Σαλαγκούδη και την πολυσυζητημένη συμμετοχή της στον φετινό κύκλο του #SurvivorGR! Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν ζειγάρι με την Ανθή Σαλαγκούδη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus   

«Καθίσαμε ένα βράδυ μια ώρα στο τηλέφωνο και μου έλεγε γιατί να μην πάει. Το κορίτσι αυτό είναι ένα κορίτσι που επί επτά χρόνια ψάχνει να βρει δουλειά στην τηλεόραση και επειδή λένε ότι έχει βύσμα – δε ξέρω πως είχε πάρει τότε την εκπομπή στην ΕΡΤ – αλλά αν είχε βύσμα με πατέρα πρώην Υπουργό της ΝΔ, θα μπορούσε να πάει στην ΕΡΤ και να είναι αν όχι παρουσιάστρια, ρεπόρτερ. Δεν άνοιξε η πόρτα της ΕΡΤ για την Ανθή Σαλαγκούδη» είπε λίγο μετά ο παρουσιαστής. 

Μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας δε παρέλειψε να αναφερθεί και στις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει το καλοκαίρι και τους ήθελαν να βρίσκονται σε σχέση κάτι που ωστόσο δεν ισχύει καθώς αυτό που τους συνδέει είναι μια στενή φιλία. 

 «Ένας φιλαράκος εδώ, πριν κανένα χρόνο είχε βγάλει ένα εξώφυλλο και είχε πει ότι είναι σχέση μου η Ανθή Σαλαγκούδη. Η Ανθή είναι φίλη μου» είπε.

Τα σχόλια και οι αποκαλύψεις ωστόσο δεν έμειναν εκεί αφού μετά την προβολή ενός βίντεο με δηλώσεις μιας ξαδέρφης της δημοσιογράφου, ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε πως η Ανθή Σαλαγκούδη παρουσίασε μια πρότασή της για εκπομπή στην ΕΡΤ, αλλά την απέρριψαν με την πρόφαση πως ανήκει κομματικά στη Νέα Δημοκρατία.

Αυτό θέλησε να σχολιάσει ο Γιώργος Λιάγκας λέγοντας. «Αν κάποιος είναι άχρηστος και δε το λέω για την Ανθή που είναι φίλη μου, δε θα σου πουν “είσαι άχρηστος” θα βρουν μια δικαιολογία να σου που όπως το ότι είσαι Νέα Δημοκρατία»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φυσικά, αμέτοχος στη συζήτηση δεν έμεινε ούτε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που σχολίασε: «Ας μου πουν και μένα στην ΕΡΤ που καταθέτουν πρόταση για εκπομπή. Εγώ επίσης δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο επειδή δε τα πήγα καλά σε casting να κάνω δεύτερο δοκιμαστικό επειδή ήμουν άρρωστος. Σε αντίθεση με την Ανθή. Είχε έρθει για casting τότε που κάναμε το Late night, ήρθε, δε τα πήγε καλά και μας πήραν από το κανάλι για να ξαναέρθει. Ήρθε και ήταν χειρότερη. Ποιος έχει δεύτερη ευκαιρία σε casting;»

Σύμφωνα με την εκπομπή του OPEN, «Ευτυχείτε», ο γαμπρός της Ανθής Σαλαγκούδη, Κώστας Ευθυμίου, έκανε μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και ανέφερε μεταξύ άλλων πως το Survivor είναι ένα παιχνίδι και πως στην οικογένειά τους γίνεται bullying και δέχονται απειλές από τους τηλεθεατές.

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησαν το πρωί της Δευτέρας (25-01) η ξαδέρφη και τα ανίψια της παίκτρια οι οποίοι παραδέχτηκαν την αλήθεια για την «στημένη ψηφοφορία»

 

Ο Γιώργος Τσαλίκης φάνηκε πως απορεί εξίσου, όμως αυτή τη φορά νομίζουμε πως ξεπέρασε τα όρια, γράφοντας στο Twitter άσχημα σχόλια για την Ανθή Σαλαγκούδη, χαρακτηρίζοντάς την «βύσμα» και «στολίζοντάς» την με άλλες εκφράσεις.

 

 

 

​ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη