Ο Τανιμανίδης αποκάλυψε τo νέο reality που θα παρουσιάζει στον ΑΝΤ1

 

Η εξομολόγηση Τανιμανίδη για την εγκυμοσύνη της Μπόμπα και ο λόγος που δε βλέπει #SurvivorGR! Η μαμά του τηλεφώνησε on air και αποκάλυψε τον τρόπο που έμαθε για την εγκυμοσύνη της Χριστίνας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus   

Καλεσμένος στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής που θα αναλάβει την παρουσίαση της «Φάρμας» μίλησε για τη σχέση του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί αλλά και τον Γιώργο Λιανό που τον διαδέχθηκε στην παρουσίαση του Survivor ενώ αναφέρθηκε και στην εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν. 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Tα πρόσωπα που θα αρμέξουν την αγελάδα στη νέα all celebrity «Φάρμα»! Ποιοι θα θα φυτέψουν ραπανάκια για την όρεξη;

«Δεν ισχύει αυτά που γράφονται. Μάθαμε ότι η Χριστίνα είναι έγκυος σε δίδυμα. Δεν ήταν εύκολη η απόφαση να πω ότι θα μείνω ή θα φύγω αλλά έκανα μια σκέψη. Είκοσι χρόνια μετά όταν θα είμαι 60 θα θυμάμαι την τέταρτη φορά που πήγα να κάνω το Survivor ή ότι έμεινα για τη γέννηση των παιδιών μου.. Όλα καλά με τον Ατζούν. Δε βλέπω το Survivor, μου λείπει αλλά στη ζυγαριά της ζωής μου κερδίζει με μεγάλη διαφορά η οικογένεια. Με τον Γιώργο είμαστε πολύ φίλοι, προχθές μιλήσαμε με βίντεοκλήση. Καταλαβαίνω ότι στα μέσα γράφονται και λέγονται πάρα πολλά. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι ότι τα Μέσα κάποιες φορές μεγαλοποιούν κάποια πράγματα… Με τον Γιώργο είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Το ότι μου λείπει το Survivor είναι δεδομένο” είπε ο Σάκης Τανιμανίδης και στη συνέχεια ξεκαθάρισε το λόγο που φέτος δεν υπάρχει δεύτερος παρουσιαστής στο ριάλιτι επιβίωσης, “Το πρώτο Survivor το παρουσίασα μόνος μου. Το δεύτερο και το τρίτο το έκανα μαζί με τον Γιώργο για πρακτικούς λόγους. Το πρώτο είχε 4 επεισόδια την εβδομάδα τα άλλα δυο είχαν έξι, φέτος έχει πάλι τέσσερα»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα με τα πιο τρυφερά λόγια ενώ η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως είχε ζητήσει από τη Χριστίνα να βρίσκεται στο Πρωινό τη φετινή χρονιά.

«Δε θα είμαι πολύ αντικειμενικός αλλά είναι πολύ όμορφη, πολύ έξυπνη. Είμαστε στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης αλλά ακόμα δεν έχουμε μάθει το φύλο των μωρών… Δυσκολευτήκαμε αρκετά να κάνουμε παιδιά… αλλά ήρθε και όλα καλά…. Τη φάση αυτή την περάσαμε μαζί, ήμασταν μια χαρά δυσκολευτήκαμε απλά όπως χιλιάδες ζευγάρια να κάνουμε παιδάκια… Ο άντρας πρέπει να είναι δίπλα στη γυναίκα. Και να δυσκολεύεται κάποιος να κάνει παιδί αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα το λύσουν οι γιατροί αν όχι κάποια στιγμή θα έρθει» δήλωσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Τον γνωστό παρουσιαστή περίμενε και μια έκπληξη αφού η μαμά του βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή και περιέγραψε γεμάτη χαρά τον τρόπο με τον οποίο ο γιος της και η Χριστίνα Μπόμπα την ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη των διδύμων

«Hταν τον Ταξιαρχών και λόγω των Ταξιαρχών γιορτάζω και εγώ. Με πήραν τηλέφωνο τα παιδιά να μου πουν χρόνια πολλά και μου είπαν ότι θα μου δώσουν και το δώρο. Συνεργός ήταν ο αδερφός του. Πάει  ο Παναγιώτης και μου φέρνει μια σακούλα πολύ μικρή  από γνωστό οίκο και μέσα είχε έναν φάκελο. Λέω και εγώ δε θα πρόλαβαν τα παιδιά να μου πάρουν το δώρο και μου έστειλαν τα λεφτά να πάω μόνη μου. Ανοίγω τον φάκελο και βλέπω τον υπέρηχο. Πέταξα την τσάντα, τα χαρτιά, όλα, έκλαιγα, γέλαγα, τρελάθηκα. Μου λέει ο Σάκης “μαμά το είδες καλά; Ξαναπάρε το χαρτί”. To κατάλαβα εγώ η έξυπνη, το ξαναπαίρνω και με το που βλέπω δυο μωρά, ξαναπετάω το χαρτί. Τρελάθηκα, ήταν τεράστια η χαρά μουι» είπε η κυρία Ματούλα.

 

​  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Η Βασιλική Τρουφάκου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower party
Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για την πρώτη της ερωτική επαφή: «Μετά από 2,5 εβδομάδες χωρίσαμε»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»
Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου για τον πατέρα του, έφερε αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»