Στα άκρα τραβούν το σκοινί James & Περικλής στο #SurvivorGR! Διπλή νίκη οι Μπλέ

 

Το ντέρμπι με έπαθλο το φαγητό, το καρφί για την Σαλαγκούδη: «Μήπως επειδή ο μπαμπάς της είναι βουλευτής;» και η ενίσχυση με  Βαλέρια και Μαριάνθη στο #SurvivorGR! Tο βιολί τους Περικλής και James, προσβλητικοί και είρωνες απέναντι σε Tριαντάφυλλο και Κοψιδά! «Αυτός ο μαλ….ς παίζει με την πείνα μας» Ξέσπασε σε κλάματα η Σοφία με τις προσβολές της Ασημίνας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Εντάσεις, τσακωμούς και ειρωνείες, είσοδο νέων παικτών και ντέρμπι στο στίβο μάχης. Τα πάντα είχε το επεισόδιο του Survivor 4 στον Άγιο Δομίνικο. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Η επόμενη ημέρα μετά την ψηφοφορία αποχώρησης που έφερε μεγάλες ανατροπές με την Ανθή Σαλαγκούδη να βγαίνει πιο δημοφιλής παίκτης και να παραμένει στο παιχνίδι, ήταν το θέμα συζήτησης στην παραλία των «κόκκινων». Η Ανθή συνέχισε να απορεί με την απόφαση του κοινού και τον Τριαντάφυλλο να της ζητάει συγγνώμη που την ψήφισε.

Το γεγονός ότι η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία είναι από τις αδύναμες αγωνιστικά παίκτριες, βγήκε η πιο δημοφιλής παίκτρια του Survivor αμφισβητείται τόσο από τους χρήστες του Twitter όσο και από τους συμπαίκτες της.

Το θέμα αυτό όπως ήταν αναμενόμενο δεν πέρασε απαρατήρητο και πολλοί ήταν οι παίκτες της μπλε ομάδας που έθεσαν την άποψη τους.

Μία από αυτούς είναι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία εξέφρασε την άποψη της, στην κάμερα. «Χθες χάρηκα πάρα πολύ που η Ανθή βγήκε η πιο δημοφιλής παίκτρια αλλά αναρωτιέμαι πέρα από το ότι είναι ένα πάρα πολύ δυναμικό πλάσμα τι άλλο έχει να προσφέρει. Και λέω τώρα μήπως επειδή ο μπαμπάς της είναι βουλευτής, την ψήφισε όλη η βουλή; Δεν ξέρω. Οι πολιτικοί μάλλον κάνανε εκεί τα κουμάντα τους και βγάλανε την Ανθή την πιο δημοφιλή».

Σε μία συζήτηση ανάμεσα στους Κόκκινους τα αίματα άναψαν όταν η Ασημίνα της ανέφερε ότι παρόλο που δεν είναι η πιο δυνατή παίκτρια, δεν υποκρίνεται όπως άλλοι και φωτογραφίζοντας την τετράδα που ήρθε στους Κόκκινους από τους πρώην Μαχητές.

Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Σοφίας Μαργαρίτη, η οποία ανέφερε: «Πώς θα λειτουργήσει η ομάδα μας αν μιλάμε έτσι, απορώ τώρα. Πώς θα λειτουργήσουμε στο αγώνισμα όταν εκφραζόμαστε έτσι; Λες ότι η Ανθή είναι γνήσια. Έτσι έλεγες όταν ήσουν και στην άλλη ομάδα κι είσαι όπου φυσά ο άνεμος… Που με ήξερες εμένα; Γιατί κάνεις ελιγμούς Ασημίνα; Δεν περιμένω βοήθεια από εσένα. Και στους άλλους που ήμασταν ήσουν ηλιοθεραπεία με τα παιδιά και τραγουδούσατε μέχρι τις δέκα το βράδυ. Δεν μου αρέσει να πετάς μπαλάκια, ότι δεν είμαστε ειλικρινείς. Πες για ποιους έχεις πρόβλημα. Είναι τραγικό.» Στον ίδιο τόνο κινήθηκε κι ο Γιώργος Ασημακόπουλος ενώ η Ασημίνα αποκρίθηκε ότι η Σοφία δείχνει πάντα ότι τα κάνει όλα και προβάλλει ότι είναι μητέρα.

Η Σοφία την επόμενη μέρα ξέσπασε σε κλάματα, όταν θυμήθηκε όσα ειπώθηκαν: «Είπε ότι προβάλω ότι είμαι μητέρα για να κερδίσω προσοχή. Ναι είμαι η Σοφία, με δύο κορίτσια και με αυτό το physic που τυχαίνει να έχω. Άφησα δύο μωρά πίσω να κλαίνε κι ήρθα εδώ να κάνω κάτι αφού με επέλεξαν. Επιτίθενται σε μια προσπάθεια που κάνω. Εμένα ο κόσμος μου είναι μόνο τα παιδιά μου. Πώς ξύπνησαν σήμερα; Αν κοιμήθηκαν, που δεν είμαι εκεί για να τα σκεπάσω, που με βλέπουν στην τηλεόραση και στενοχωριούνται και θα λένε πότε θα γυρίσεις μαμά. Να βγω και να πω στα παιδιά μου ότι έκανα κάτι. Δεν τα πουλάω, είναι ντροπή που το λέει κι είναι κι αυτή μάνα. Καμαρώνω για αυτά.»

Ο Κορομι φρόντισε πάλι να ταΐσει τους συμπαίκτες του με τον Τριαντάφυλλο να ενθουσιάζεται από την ψαριά που έβγαλε για ακόμα μια φορά ο συμπαίκτης του. «Άσε τις σούπες, να τα κάνουμε ψητά να χορτάσουμε» πρότεινε ο γνωστός τραγουδιστής στους…σεφ της ομάδας.

Ωστόσο κατά την ώρα του φαγητού υπήρξε ένταση. Περικλής με Τριαντάφυλλος τσακώθηκαν,  με τον τραγουδιστή να αποκαλεί τον συμπαίκτη του «καραγκιζάκο» και τον σχεδιαστή κοσμημάτων να μην δίνει έκταση και να προσπαθεί να ρίξει τους τόνους. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Περικλής σχολίασε ότι ο Τριαντάφυλλος με πονηρό τρόπο πάντα διαλέγει την καλύτερη μερίδα από τις προμήθειες με τον Τριαντάφυλλο να αντιδρά έντονα και να απαντά σε υψηλούς τόνους και με επιθετικότητα: «Κοίταξε δεν θα ασχοληθείς ξανά μαζί μου. Ακούς τι σου λέω; Άντε χαλάρωσε τώρα. Τι λες πράγματα που δεν λέω; Μην μου ξαναμιλήσεις, φύγε από εδώ» Ο Περικλής Κονδυλάτος του απάντησε ότι δεν δέχεται απειλές κι ότι του επιτέθηκε με έναν τρόπο πρωτόγονο και πρωτάκουστο αλλά δεν θέλει να δώσει συνέχεια.

Ο Τριαντάφυλλος θέλησε να δείξει τα δόντια του στον Περικλή αλλά ο τελευταίος δεν άφησε τα λόγια του να τον ρίξουν ψυχολογικά.

Πριν τον αγώνα των δυο ομάδων με έπαθλο φαγητό, ο Τζειμς Καφετζής αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, δίνοντας συγχαρητήρια στην Ανθή που έσωσε τον Περικλή με το να δώσει την Ελισάβετ και με αυτή την απόφασή της να αποδυναμώσει τους «κόκκινους».

Στον αγώνα θα συμμετείχαν και οι δυο νέες παίκτριες του Survivor 4. Η Βαλέρια Χοψονίδου  (αδελφή της συζύγου του Βασίλη Σπανούλη, Ολυμπίας Χοψονίδου), στους μπλε και η Μαριάνθη Κάσδαγλη (29 ετών, υποπλοίαρχος πολεμικού ναυτικού) στους κόκκινους.

Στο στίβο μάχης οι δυο ομάδες έδωσαν φοβερή μάχη. Μπλε και κόκκινοι πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι το τέλος. Στο 9-9 Κοψιδάς και Τζειμς τα έδωσαν όλα για να φέρουν τη νίκη στην ομάδα τους με τον αρχηγό των μπλε να κερδίζει στο νήμα αυτόν των κόκκινων και μάλιστα στους στόχους που είναι και το δυνατό σημείο του μπασκετμπολίστα-ηθοποιού.

Μετά τη νίκη τους οι μπλε απόλαυσαν πίτσες.

Απογοήτευση στην μπλε ομάδα για ακόμα μια ήττα την 4η συνεχόμενη από τηνη ημέρα που άλλαξαν οι ομάδες. Με τον Τριαντάφυλλό να δακρύζει και τον Γιώργο Ασημακόπουλο να «κράζει» τον Τζειμς για το ότι δεν σεβάστηκε τον τραγουδιστή.

Οι Μπλε κατάφεραν να απολαύσουν τις πίτσες, που τόσο πολύ ήθελαν, αλλά λίγο νωρίτερα ο James δεν παρέλειψε να ειρωνευτεί τον Τριαντάφυλλο λέγοντας του «αν θέλει να του δώσει τον αριθμό για να παραγγείλει πίτσα». Αν κι αρχικά ο Τριαντάφυλλος φάνηκε να παίρνει χαλαρά το «καρφί» του James λέγοντάς τους να απολαύσουν το έπαθλο, δεν ίσχυσε το ίδιο και κατά την επιστροφή στην καλύβα με τον Τριαντάφυλλο να κλαίει από τα νεύρα. Μάλιστα οι συμπαίκτες του δεν μπορούσαν να διανοηθούν ότι κάποιος τόσο μικρός μίλησε έτσι στον Τριαντάφυλλο που είναι μεγαλύτερος κι έχει μια καλλιτεχνική πορεία.

Βαριά η ήττα για τους Κόκκινους στο Survivor με τους περισσότερους να αποδίδουν την ευθύνη στον Γιώργο Κοψιδά, που ήθελε να αγωνιστεί τελευταίος για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Η διαδικασία με την οποία επιλέχθηκε ο Κοψιδάς στο πιο κρίσιμο σημείο, δεν άρεσε καθόλου στον Περικλή Κονδυλάτο που ξέσπασε αλλά κι έβρισε τον πρώτο: «Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό σκορ αλλά δεν πήραμε τη νίκη που έχει να κάνει με τις δυνάμεις της ομάδας. Δεν υπήρξε αμεροληψία και προσοχή στην επιλογή αλλά εγωισμός. Μία νίκη δεν κάνει κάποιον καλό παίκτη, μπορεί απλά να είναι η μέρα του και να έχει εξοικείωση με το συγκεκριμένο άθλημα. Έπρεπε σήμερα η θέση στο τέλος να δοθεί σε κάποιον που έχει εξοικείωση σε σχέση με κάποιον άλλον. Έγινε μία ψηφοφορία τάχα δημοκρατική που ήταν το μεγαλύτερο φιάσκο που έχω δει στην ζωή μου αφού ο τρόπος που ψηφίσαμε ήταν άνισος. Κάποιοι άνθρωποι παίζουν για να τονίσουν στο μυαλό τους την έννοια του αρχηγού, ότι εγώ θα σας φέρω το τρόπαιο του φαγητού. Επειδή δεν ήταν η μέρα του και δεν θέλει να το παραδεχτεί, χάσαμε. Είναι καθαρά θέμα εγωισμού. Λυπάμαι πολύ αλλά για εμάς είναι πολύ σοβαρό και θέλαμε να βάλουμε τα κλάματα γιατί πεινάμε και παίζει αυτός ο μαλ….ς, αυτός ο άνθρωπος με τις βασικές μας ανάγκες.»

Οι μπλε νίκησαν και στο κουίζ και έφαγαν και γλυκάκι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων