Μπαμπάς για τέταρτη φορά ο Γιώργος Λιανός! Έγκυος η κούκλα σύντροφός του!

 

Ο Γιώργος Λιανός θα γίνει για τέταρτη φορά μπαμπάς. Η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη βρίσκεται στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, όπως ανακοίνωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο «Happy Day».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Ο Γιώργος Λιανός και η αγαπημένη του έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα.

Οι δυο τους όλο αυτό το διάστημα έχουν κρατήσει πολύ χαμηλούς τόνους, ενώ σπάνια έχουμε δει κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και όλα τα μέλη της παρέας του «Happy Day» έστειλαν τις ευχές τους στον Γιώργο Λιανό και τη σύντροφό του.

 
Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» βρέθηκε ο Γιώργος Λιανός. Ο γνωστός παρουσιαστής σε απευθείας σύνδεση από τον Άγιο Δομίνικο μίλησε για το Survivor, αναφέρθηκε στην ψηφοφορία και την Ανθή Σαλαγκούδη αλλά και στην επιστροφή του στην Ελλάδα. Μπορεί η σύντροφός του να βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα και εκείνος σε λίγο καιρό να γίνει για τέταρτη φορά πατέρας, όμως απέφυγε να κάνει κάποια δήλωση για το χαρμόσυνο γεγονός.
 

Για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που ανέδειξε την Ανθή Σαλαγκούδη πιο δημοφιλή παίκτρια: Εγώ το αποτέλεσμα το μαθαίνω λίγο πριν το ανακοινώσω. Μου το λέει ο αρχισυντάκτης μου γιατί και η αντίδρασή μου πρέπει να είναι φυσιολογική. Εμείς δεχόμαστε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας από μια ανεξάρτητη αρχή που τα αναλαμβάνει αυτά σε συνεργασία με την εταιρεία τηλεφωνίας που δέχεται τα μηνύματα και μέσω συμβολαιογράφου έρχονται τα αποτελέσματα σε εμάς.

Σε αυτή την ψηφοφορία μπορεί κάποιος συγγενής παίκτης να επέμβει και να ζητήσει τα ακριβή αποτελέσματα. Δεν υπάρχει κάποια υποψία ή κάποιος καπνός στο θέμα με την Ανθή. Μετά τη ανακοίνωση του ονόματος της Ανθής δεν υπήρξε καβγάς. Φυσικά και αυτοί δεν το περίμεναν γιατί η Ανθή Σαλαγκούδη μπήκε στο παιχνίδι πιο μετά από αυτούς. Από εκεί και πέρα κάποιοι έκαναν τις υποθέσεις τους και κάποιοι άλλοι συστρατεύθηκαν. Οι μπλε πανηγύρισαν.

Για τα νέα δεδομένα στην ψηφοφορία: Πάντα στα Survivor, για να αποφευχθούν φαινόμενα που είχαν γίνει και στο παρελθόν, όπως με τον Χανταμπάκη, που γινόντουσαν κάποια πράγματα που δεν ήταν όμορφα και τώρα γίνονται κάποια πράγματα που δεν είναι καθόλου όμορφα, πάντα η ψήφος είναι θετική. Ψηφίζεις παίκτη που θέλεις να μείνεις στο Survivor. Σύντομα τα δείτε όλα

Για τους νέους παίκτες που μπαίνουν στο Survivor και μεταφέρουν στους παλιούς όσα συμβαίνουν έξω: Αυτό το γνωρίζουμε. Πάντα συμβαίνει. Ειδικά με την έλευση των δύο νέων παικτριών. Πλέον, είμαστε όλοι σίγουροι ότι παίκτες που υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι ξέρουν τι γίνεται στην Ελλάδα. Πόση επιτυχία έχει το project, πόσο αντίκτυπο έχει γι’ αυτούς, δηλαδή κατά κάποιον τρόπο έχουν πετύχει ένα 30% του σκοπού τους. Γιατί οι πιο πολλοί που είναι εκεί μέσα θέλουν να φτάσουν στον τελικό. Το γνωρίζουμε και αυτό θα δώσει άλλο πιπεράκι στις καταστάσεις που θα παρακολουθήσετε.

Για τους αγαπημένους του παίκτες: Έχω πολλούς αγαπημένους παίκτες. Όλα τα παιδιά τα συμπαθώ εξίσου πολύ και ο λόγος είναι αν ρωτήσεις κάποιον παίκτη αν θα του λείψει το Survivor μόλις φύγει θα σου πει “ναι”. Τα παιδιά φέτος το έχουν ζήσει, έχουν ακολουθήσει τις εντολές της παραγωγής που είναι πολύ σημαντικό αυτό

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: Δεν ισχύει ότι θα παρουσιάσω το Voice. Δικαιούμαι δύο εβδομάδες να γυρίσω, σπαστά μία και μία. Και αυτή την περίοδο θα παρουσιάσει ο Ατζούν και ίσως κάνω εγώ σχολιασμό από την Αθήνα. Στην Ελλάδα θα γυρίσω για να δω τα παιδιά μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»