Η επιστροφή του ασώτου! Λιάγκας & Σκορδά έκαναν ξανά πρεμιέρα στο «Πρωινό»!

 

Διαφορετική και εντελώς ξεχωριστή ήταν η σημερινή έναρξη για το «Πρωινό» αφού για πρώτη φορά είδαμε μετά από τρία χρόνια τον Γιώργο Λιάγκα να επιστρέφει στο τιμόνι της παρουσίασης στο πλευρό της Φαίης Σκορδά. H αμηχανία και η νέα ομάδα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Το δικό της μήνυμα μέσω instagram θέλησε να στείλε η Φαίη Σκορδά λίγες ώρες πριν ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέψει και πάλι στο «Πρωινό».    

Η επιστροφή του πρώην συζύγου της στην συμπαρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1 έσκασε κυριολεκτικά σαν βόμβα λίγες εβδομάδες πριν καταφέρνοντας να αιφνιδιάσει τους πάντες. Το ζευγάρι που υπήρξε για χρόνια παντρεμένο και έχοντας αποκτήσει μαζί δυο παιδιά τον Γιάννη και τον Δημήτρη, ήταν για χρόνια και τηλεοπτικό ζευγάρι. 

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ξεκίνησαν να παρουσιάζουν μαζί την εκπομπή το 2010 αρχικά στο Mega ενώ τρία χρόνια μετά πήραν μεταγραφή για τον ΑΝΤ1. Το 2017 μαζί με το διαζύγιό τους έληξε και η συνεργασία τους με τους δυο τους όμως να διατηρούν άριστες σχέσεις μέχρι και σήμερα. Αυτή την άριστη σχέση έρχονται να επισφραγίσουν με την επιστροφή του παρουσιαστή στο πλευρό της πρώην συζύγου του στην παρουσίαση του «Πρωινού».

Λίγες ώρες πριν το γεγονός η Φαίη Σκορδά έκανε ένα instastory στον προσωπικό της λογαριασμό και έγραψε, «Το Πρωινό αύριο, αλλάζει, συνεχίζει, επιστρέφει και είναι 1 στον ΑΝΤ1».

Ο Γιώργος Λιάγκας, το μεσημέρι της Κυριακής και μία ημέρα πριν βγει και επίσημα στον αέρα του «Πρωινού» έκανε μια ανάρτηση στα social media, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του με τη Φαίη και γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: 

«Απο αύριο ξανά μαζί με τη @fayskorda στο @toprwino_ant1 στην εκπομπή που δημιουργήσαμε μαζί με τόση αγάπη πριν απο 10 χρόνια. Μαζί μας, μπροστά και πίσω απο τις κάμερες φίλοι και συνεργάτες, η πιο δυνατή παρέα της ελληνικής τηλεόρασης, αποφασιμένοι με κέφι και καλή διάθεση, να σας κάνουμε να περνάτε όμορφα όπως όλα αυτά τα 10 χρόνια. Σας περιμένουμε απο αύριο και κάθε μέρα στις 10:00 στον @ant1tv να συνεχίσουμε όλοι μαζί την αγαπημένη τηλεοπτική πρωινή μας συνήθεια».

Πρώτη στο άδειο πλατό μπήκε η Φαίη Σκορδά. Λίγο μετά η κάμερα γύρισε και έδειξε τον Γιώργο Λιάγκα με την παρουσιάστρια να τον καλεί να πάρει θέση δίπλα της.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά εισέβαλλε στο πλατό και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με προβληματισμένο ύφος και πλησιάζοντάς τους αναφώνησε χιουμοριστικά, «Mαμά, μπαμπά» Αμέσως μετά ακολούθησαν διαφημίσεις.

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμά τον λόγο πήρε πρώτη η Φαίη Σκορδά. «Καλημέρα, καλή εβδομάδα, καλώς όρισες και καλώς επέστρεψες» είπε η Φαίη Σκορδά.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε, «Να δούμε πόσο θα μας φτουρίσει αυτή τη φορά. Ανοίξαμε έναν επαγγελματικό κύκλο μαζί πριν 10 χρόνια, τα τέσσερα τελευταία τον συνεχίζεις με επιτυχία μόνη σου και τώρα ξαναενωνόμαστε… Το αγαπάω πολύ το Πρωινό. Θεωρώ τον ΑΝΤ1 σπίτι μου παρόλο το ότι έχω περάσει πολύ καλά και σε άλλα κανάλια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Eπί 7 χρόνια ψάχνει δουλειά... αν είχε βύσμα τον πατέρα & πρώην υπουργό...» Ο Λιάγκας απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν ζειγάρι με την Σαλαγκούδη

Η αμηχανία και των δυο ήταν φανερή και δεν δίστασαν να το μοιραστούν και με τους τηλεθεατές.

Στη συνέχεια στο πλατό μπήκε η νέα ομάδα που θα πλαισιώνει την εκπομπή και αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τη Νάνσυ Παραδεισανού και τον Τάσο Τεργιάκη. 

Και μπορεί οι δυο τους να μην μιλούν συχνά για τα παιδιά τους καθώς επιθυμία τους είναι αυτές τις στιγμές να τις κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αυτή τη φορά ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε.

Αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής πώς αντέδρασαν ο Γιάννης και ο Δημήτρης στην είδηση ότι ο μπαμπάς και η μαμά θα είναι και πάλι μαζί στην εκπομπή. Οι ατάκες των δυο γιων τους επικές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»