Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Τι εννοείς ακριβώς; Αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή είναι λάθος και άδικο»

  16/12/2020 11:54
«Τι εννοείς ακριβώς; Αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή είναι λάθος και άδικο»

«Τι εννοείς ακριβώς; Αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή είναι λάθος και άδικο»

  16/12/2020 11:54
 
 

Η ατάκα της ρεπόρτερ εκνεύρισε τη Βίκυ Καγιά! Η αντίδρασή του Καράβα σε ερώτηση για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Άγγελος Μπράτης βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησαν για όλα!

Τις πρώτες τους δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση του τελικού του GNTM έκαναν η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Μια ερώτηση όμως, για τον Γιώργο Καράβα, εκνεύρισε τη Βίκυ Καγιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Δεν έπεσε κανένα σύστημα, δεν έμεινε καμία ψήφος ακαταμέτρητη. Ήταν όλα τέλεια. Σκεφτόμουν μήπως… τριτώσει, αλλά μερίμνησε φέτος το κανάλι και η εταιρεία που ήταν πίσω από αυτό ήταν αυτή που έπρεπε. Όλα καλά. Δεν είναι καθόλου άδικο που κέρδισε ο Ηρακλής επειδή είχε τη δεύτερη ευκαιρία. Το άξιζε! Κέρδισε πολλά ο Ηρακλής και πάνω στην ατυχία του κορονοιού είναι και τυχερός για να ξεκουραστεί», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

«Κάποιοι έλεγαν ότι δεν μπορεί να επιβληθεί ο Γιώργος Καράβας στα παιδιά», είπε η ρεπόρτερ και η Βίκυ Καγιά απάντησε: «Με ποια άποψη; Τι εννοείτε; Πώς να επιβληθείς; Να κάνεις τι άλλο; Τι εννοείς ακριβώς; Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή είναι λάθος και άδικο. Μιλάμε για αγόρια και κορίτσια που τα αγόρια έχουν άλλη προσωπικότητα, άλλο τσαμπουκά και άλλο τρόπο να εκφράζονται. Αυτό είναι άδικο που λέτε για τον Γιώργο. Δικαίωμά της της Ηλιάνας να το πω και γνώμη της. Με ρωτάς τώρα κάτι, τι να πω σε αυτό; Ο καθένας μπορεί να πει αυτό που πιστεύει».

Για την πρωτόγνωρη εμπειρία του στο τηλεοπτικό κομμάτι αναφέρθηκε ο Γιώργος Καράβας, μετά τον τελικό του GNTM. Το γνωστό μοντέλο τόνισε πως θα το ξαναέκανε, ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί στις δηλώσεις που έκανε για τον ίδιο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα το κομμάτι το τηλεοπτικό. Μου άρεσε πάρα πολύ, όλα πήγαν καλά και το προσωπικό στοίχημα που είχα θέσει στον εαυτό μου, το κέρδισα. Ο κόσμος ήταν ο τελικός κριτής, όπου έδωσε στον Ηρακλή το αβαντάζ και με τη συνολική πορεία και τη βαθμολογία που είχαν δώσει οι κριτές, το άξιζε! », είπε αρχικά ο Γιώργος Καράβας.

Για το αν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τον αδίκησε με τις δηλώσεις της, ο Γιώργος Καράβας είπε: «Δεν θέλω να αναφερθώ σε κάτι τέτοιο, πραγματικά. Εγώ εδώ βρίσκομαι για το GNTM, οπότε δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι τέτοιο».

«Φυσικά και θα το ξαναέκανα. Ο πρώτος με τον δεύτερο είχαν πολύ μικρή διαφορά, της τάξεως των 3-4 βαθμών», πρόσθεσε ο Γιώργος Καράβας.

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Άγγελος Μπράτης βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησαν για όλα!

«Το άξιζε ο Ηρακλής. Από την ψηφοφορία δεν περίμενα κάτι το διαφορετικό, αλλά δεν περίμενα και το ίδιο. Δηλαδή άλλη ματιά έχουμε εμείς, άλλη ματιά έχει το κοινό. Αλλά αυτό είναι και το ωραίο! Έχουμε και εμείς αγωνία για να δούμε τι θα συμβεί», είπε ο Δημήτρης Σκουλός.

«Εγώ είμαι αυστηρή αλλά δεν το θεωρώ κακό γιατί όταν είσαι ειλικρινής τα παιδιά γουστάρουν την αυστηρότητα. O κόσμος πλέον έχει άποψη και μου αρέσει που έχουμε εκπαιδεύσει το κοινό», πρόσθεσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Με τη σειρά του, ο Άγγελος Μπράτης θέλησε να κάνει μία διευκρίνηση για τη φράση που είπε στον τελικό ότι η ομορφιά θα νικήσει:
«Εννοούσα η ομορφιά γενικότερα και όχι η εξωτερική ομορφιά. Γιατί κάποιοι έγραψαν ότι γιατί το είπα αυτό και ότι προωθώ την εξωτερική ομορφιά».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας