O χωρισμός του Ηρακλή και η απουσία του πατέρα του από τη ζωή του

 
Καλεσμένος στην εκπομπή «Στην Φωλιά των ΚουΚου» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο μεγάλος νικητής του #GNTMgr, Ηρακλής Τσουζίνοφ. «Κύριος στόχος μου είναι κάποια στιγμή στη ζωή μου να φτάσω τόσο ψηλά που να με δει ακόμα και ο πατέρας μου, ο οποίος με είχε αφήσει για δικούς του λόγους... Να καταλάβει τι είχε και τι έχασε...»
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το όμορφο μοντέλο μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι, για το χωρισμό του από την Αγγελική, για την απουσία του πατέρα του από τη ζωή του και το μεγάλο του στόχο, ενώ αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σκέφτηκε να αποχωρήσει.

 

Για το GNTM: «Είναι μεγάλη ανατροπή που νίκησε μια επιστροφή! Χαίρομαι που το έκανα πρώτος… Τα παιδιά δεν είχαν καταλάβει το ότι βγήκαμε δεν σημαίνει ότι είμαστε κατώτεροι. Αποφεύγουν να σκεφτούν ότι μας επέλεξε το Elite ή δεν έχουν σκεφτεί ότι για να φύγαμε σημαίνει πως αποτύχαμε κι αυτό μας έριξε ψυχολογικά. Η Παρασκευή όταν έφυγε πλάνταξε στο κλάμα, όμως επέστρεψε πιο δυναμική»

Για τον χωρισμό του από την Αγγελική: «Την φάση με την Αγγελική την έζησαν φουλ! Ήταν ένα μεγάλο μέρος στη ζωή μου και την ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Απλά το παιχνίδι με άλλαξε. Ήταν τόσο δυνατή εμπειρία που άλλαξε το πώς νιώθω και απλά δεν ήμουν ο ίδιος απέναντί της και δεν ήθελα να την κοροϊδεύω σε αυτό το κομμάτι. Ήθελα να είμαι ξεκάθαρος για να είμαστε και οι δύο εντάξει και νομίζω έκλεισε πολύ ωραία, προκειμένου να είμαστε φίλοι και να έχουμε επαφές»

 

Για την απουσία του πατέρα του: «Κύριος στόχος μου είναι κάποια στιγμή στη ζωή μου να φτάσω τόσο ψηλά που να με δει ακόμα και ο πατέρας μου, ο οποίος με είχε αφήσει για δικούς του λόγους και να καταλάβει την απώλειά του. Να καταλάβει τι είχε και τι έχασε. Με τον μπαμπά μου δεν έχουμε επικοινωνία από τότε που με θυμάμαι αλλά δεν πολυενδιαφέρομαι κιόλας γιατί εγώ έχω συνεχίσει τη ζωή μου. Θέλω να εκπληρωθεί το κάρμα, να βάλω όμως κι εγώ το χεράκι μου»

Για τις σκέψεις να αποχωρήσει οικειοθελώς από το GNTM: «Ήθελα να φύγω αλλά η παραγωγή με βοήθησε να παραμείνω, με έβαλε πίσω στον δρόμο μου, στους στόχους μου γιατί εγώ πραγματικά ήμουν στο τσακ να φύγω. Με είχε πλακώσει ψυχολογικά όλο αυτό που δεν άντεχα… Είχα πλήξει, δεν ήξερα τι άλλο να κάνω, είχα τη φάση του overthinking και είπα ότι στον επόμενο πλατό δίνω το λόγο μου ότι φεύγω. Μαθεύτηκε, με πιάσανε και το συζητήσαμε και απλά μου έκανε “κλικ” και είπα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια, να ξεπεράσω τον εαυτό μου»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα, στον αέρα της εκμπομπής της
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
#SurvivorGR: Aνατροπή στη νέα υποψηφιότητα: «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει»
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν έγινε ποτέ μπλοκ και unfollow»
Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σαν γεροντοκόρη από το χωριό που δεν παντρεύεται»
Θανάσης Ευθυμιάδης: «Οι κόρες μου συχνά δεν θέλουν να πάνε σχολείο, οριακά περνάνε τις τάξεις με τις απουσίες»