Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

O χωρισμός του Ηρακλή και η απουσία του πατέρα του από τη ζωή του

  16/12/2020 14:10
O χωρισμός του Ηρακλή και η απουσία του πατέρα του από τη ζωή του

O χωρισμός του Ηρακλή και η απουσία του πατέρα του από τη ζωή του

  16/12/2020 14:10
 
Καλεσμένος στην εκπομπή «Στην Φωλιά των ΚουΚου» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο μεγάλος νικητής του #GNTMgr, Ηρακλής Τσουζίνοφ. «Κύριος στόχος μου είναι κάποια στιγμή στη ζωή μου να φτάσω τόσο ψηλά που να με δει ακόμα και ο πατέρας μου, ο οποίος με είχε αφήσει για δικούς του λόγους... Να καταλάβει τι είχε και τι έχασε...»
 

Το όμορφο μοντέλο μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι, για το χωρισμό του από την Αγγελική, για την απουσία του πατέρα του από τη ζωή του και το μεγάλο του στόχο, ενώ αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σκέφτηκε να αποχωρήσει.

Για το GNTM: «Είναι μεγάλη ανατροπή που νίκησε μια επιστροφή! Χαίρομαι που το έκανα πρώτος… Τα παιδιά δεν είχαν καταλάβει το ότι βγήκαμε δεν σημαίνει ότι είμαστε κατώτεροι. Αποφεύγουν να σκεφτούν ότι μας επέλεξε το Elite ή δεν έχουν σκεφτεί ότι για να φύγαμε σημαίνει πως αποτύχαμε κι αυτό μας έριξε ψυχολογικά. Η Παρασκευή όταν έφυγε πλάνταξε στο κλάμα, όμως επέστρεψε πιο δυναμική»

Για τον χωρισμό του από την Αγγελική: «Την φάση με την Αγγελική την έζησαν φουλ! Ήταν ένα μεγάλο μέρος στη ζωή μου και την ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό. Απλά το παιχνίδι με άλλαξε. Ήταν τόσο δυνατή εμπειρία που άλλαξε το πώς νιώθω και απλά δεν ήμουν ο ίδιος απέναντί της και δεν ήθελα να την κοροϊδεύω σε αυτό το κομμάτι. Ήθελα να είμαι ξεκάθαρος για να είμαστε και οι δύο εντάξει και νομίζω έκλεισε πολύ ωραία, προκειμένου να είμαστε φίλοι και να έχουμε επαφές»

Για την απουσία του πατέρα του: «Κύριος στόχος μου είναι κάποια στιγμή στη ζωή μου να φτάσω τόσο ψηλά που να με δει ακόμα και ο πατέρας μου, ο οποίος με είχε αφήσει για δικούς του λόγους και να καταλάβει την απώλειά του. Να καταλάβει τι είχε και τι έχασε. Με τον μπαμπά μου δεν έχουμε επικοινωνία από τότε που με θυμάμαι αλλά δεν πολυενδιαφέρομαι κιόλας γιατί εγώ έχω συνεχίσει τη ζωή μου. Θέλω να εκπληρωθεί το κάρμα, να βάλω όμως κι εγώ το χεράκι μου»

Για τις σκέψεις να αποχωρήσει οικειοθελώς από το GNTM: «Ήθελα να φύγω αλλά η παραγωγή με βοήθησε να παραμείνω, με έβαλε πίσω στον δρόμο μου, στους στόχους μου γιατί εγώ πραγματικά ήμουν στο τσακ να φύγω. Με είχε πλακώσει ψυχολογικά όλο αυτό που δεν άντεχα… Είχα πλήξει, δεν ήξερα τι άλλο να κάνω, είχα τη φάση του overthinking και είπα ότι στον επόμενο πλατό δίνω το λόγο μου ότι φεύγω. Μαθεύτηκε, με πιάσανε και το συζητήσαμε και απλά μου έκανε “κλικ” και είπα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια, να ξεπεράσω τον εαυτό μου»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας