Ο Ηρακλής κατάφερε με επιτυχία όλους τους άθλους & στέφθηκε απόλυτος νικητής!

 
 
Δείτε όλα όσα έγιναν στο μεγάλο τελικό του #GNTMgr! Η διαδρομή για την ανάδειξη του νικητή!
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού και οι τέσσερις φιναλίστ αναπολούν τις στιγμές τους μέσα στο σπίτι.

Μπορεί τα μοντέλα που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό να είναι ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, o Ανδρέας Αθανασόπουλος o Αιμιλιάνο Μάρκου και η Παρασκευή Κερασιώτη, όλοι οι παίκτες κατάφεραν να βάλουν το λιθαράκι τους και όλοι μαζί συντέλεσαν στην επιτυχία του φετινού κύκλου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Στα πρώτα πλάνα του τελευταίου επεισοδίου, είδαμε τους παίκτες να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους και να σκέφτονται όλες τις στιγμές που έχουν ζήσει στο σπίτι.

 

 

Σάστισαν οι τέσσερις φιναλίστ όταν άκουσαν από τους κριτές την ανατροπή που θα συνέβαινε στις διαδικασίες. 

Και ενώ ο Αιμιλιάνο Μάρκου, η Παρασκευή Κερασιώτη, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος και ο Ηρακλής Τσουζίνοφ ήταν μέσα στην... καλή χαρά καθώς ήξεραν πως είχαν μπει στην τελική ευθεία και βρίσκονταν πλέον στον τελικό, ήρθε η ανακοίνωση των κριτών για να τους απογοητεύσει αλλά και να τους εκπλήξει δυσάρεστα.

Η ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά είχε να κάνει με τη συνέχιση των όλων διαδικασιών για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή αφού από τους τέσσερις μόνο οι τρεις θα κατάφερναν να πάνε στην ουσία στον τελικό.

Και οι τέσσερις φιναλίστ έδειξαν τα πραγματικά συναισθήματά τους, από τα οποία εκείνο που υπερίσχυσε ήταν τελικά το άγχος και η αγωνία, για ακόμα μία φορά, για τη δοκιμασία που ερχόταν.

Όπως τους είπαν οι κριτές έπρεπε να κάνουν catwalk και από αυτή τη δοκιμασία θα κρινόταν η παραμονή τους στον τελικό.

 

 

Πρώτος σταθμός, ένα εντυπωσιακό σκηνικό στο οποίο οι κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός και ο coach Γιώργος Καράβας, υποδέχονται τα παιδιά με μεγάλη υπερηφάνεια, χαρά αλλά και συγκίνηση.

Οι συνθήκες με την πανδημία του Covid-19 απαιτούν προσαρμογές αλλά δε στερούν τίποτα από τη λάμψη της στιγμής. To GNTM 3 ξεκίνησε με το ID Catwalk και ολοκληρώνει τον κύκλο του με μια πασαρέλα για λογαριασμό τριών αναγνωρισμένων brand μόδας: NatarGeorgiou, Nidodileda και Sotiris Georgiou.

Η μεγάλη έκπληξη είναι πως μαζί με τους κορυφαίους τέσσερις, θα περπατήσουν και δεκαπέντε από τα παιδιά που αποχώρησαν από το διαγωνισμό. Η ακόμα μεγαλύτερη -και όχι τόσο ευχάριστη- έκπληξη, που ακολουθεί, είναι πως στο τέλος της μέρας μόνο τρεις θα συνεχίσουν στην επόμενη διαγωνιστική φάση.

 

Στην πιο καθοριστική δοκιμασία όλου του διαγωνισμού του GNTM 3 δεν υπήρχε χώρος για άγχος και συναισθηματισμούς και οι φιναλίστ κλήθηκαν να ετοιμαστούν άμεσα για την πιο σημαντική πρόκληση της μέχρι τώρα πορείας τους.

Φώτα, μουσική, ρυθμός, styling και ένα backstage γεμάτο παλμό, ήταν τα στοιχεία, που συνέθεσαν το φαντασμαγορικό show, που δε συγχωρούσε το παραμικρό λάθος. Ένα τέτοιο, μικρό λάθος ήταν τελικά και αυτό, που στέρησε από ένα μοντέλο την πρόκρισή του στη δεύτερη διαγωνιστική φάση. Κοινώς, έφτασε στην πηγή αλλά δεν κατάφερε να πιει νερό, παρ' όλο που το ήθελε πολύ.

 

Ο Αιμιλιάνο ήταν εκείνους που έφτασε ένα βήμα πριν τον τελικό αλλά δεν κατάφερε να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο, αφού αποχώρησε.

Ο ίδιος μάλιστα λύγισε, βάζοντας τα κλάματα.

 

Για τον Αιμιλιάνο, η διαδρομή για τον τελικό σταματά σε αυτό το catwalk. Ποια είναι τα συναισθήματά του μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του;

 

Η τελική 3άδα του Greece's Next Top Model 3

 

Τα υπόλοιπα τρία επίδοξα top models κατάφεραν να ξεπεράσουν τον σκόπελο της πασαρέλας και οδηγήθηκαν στο τελικό στάδιο των δοκιμασιών, που δεν ήταν άλλο από μια διπλή φωτογράφηση μόδας, δια χειρός Δημήτρη Σκουλού.

Η πρώτη φωτογράφιση των τριών φιναλίστ που θα έκρινε κατά το ήμισυ το τελικό αποτέλεσμα για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή ήθελε τους τρεις φιναλίστ να ποζάρουν ως σταρ του σινεμά και μάλιστα μαζί με τον Γιώργο Καράβα και τη Βίκυ Καγιά.

 

Το εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά έγινε το σκηνικό για τα δύο σετ: ένα εντυπωσιακό red carpet, στο οποίο η Παρασκευή, ο Ηρακλής και ο Ανδρέας φωτογραφήθηκαν ως αστέρες που βραβεύτηκαν και ένα πολυτελές ατμοσφαιρικό πάρτι, που ακολούθησε μετά τη βράβευση.

Παπαράτσι, κομπάρσοι, επαγγελματίες μοντέλα, ρούχα υψηλής ραπτικής και κριτές σε μεγάλα κέφια, δημιούργησαν μια αίσθηση υπερπαραγωγής αλλά και ενθουσιασμού, καθώς το διαγωνιστικό κομμάτι του GNTM 3 ολοκληρώθηκε με τον πιο «παραμυθένιο» τρόπο.

Το red carpet του Ηρακλή
 
 
 
To red carpet της Παρασκευής Κερασιώτη
 
 
 
To red carpet του Ανδρέα Αθανασόπουλου 
 

 

Το αποτέλεσμα:

 

Μια ανάσα πριν το τέλος και η δοκιμασία γίνεται… πάρτι!

Η Παρασκευή, ο Ηρακλής και ο Ανδρέας τα έδωσαν όλα στο δεύτερο και τελευταίο μέρος της φωτογράφισης.

Πόζαραν, χόρεψαν και ανέδειξαν τις καλύτερες πτυχές τους. Σε αυτό όμως το μέρος η Παρασκευή είχε ένα αβαντάζ καθώς ήταν η μοναδική γυναίκα και ως γυναίκα έχει το χάρισμα εκείνο της θηλυκότητας, του λικνίσματος και της γοητείας.

Το μπλε πάρτυ του Ηρακλή Τσουζίνοφ
 

 

Το μπλε πάρτυ της Παρασκευής Κερασιώτη

 

Το μπλε πάρτυ του Ανδρέα Αθανασόπουλου

 

Το αποτέλεσμα:

 

That's a wrap! Οι τρεις φιναλίστ έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στις back-to-back φωτογραφίσεις του τελικού! Τι έχει να πει ως επίλογο των δοκιμασιών η αγαπημένη μας art director;

 

Στον μεγάλο τελικό, δεν βρέθηκαν στο πλατό όλοι οι παίκτες που συμμετείχαν στο φετινό ριάλιτι μοντέλων καθώς λόγω covid έπρεπε να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα για ασφάλεια των συμμετεχόντων. 

Αν και συνηθίζεται σε κάθε τελικό και ειδικά στο τελευταίο πλατό να είναι παρόντες όλοι οι παίκτες που πέρασαν από το ριάλιτι μοντέλων φέτος, λόγω covid δεν ήταν εφικτό κάτι τέτοιο.

Έτσι, οι άνθρωποι της παραγωγής αποφάσισαν να ρίξουν... το μπαλάκι στους τρεις φιναλίστ οι οποίοι με τη σειρά τους θα επέλεγαν δύο από τους πρώην συμπαίκτες τους που θα ήθελαν να έχουν κοντά τους για να τους σταθούν σε αυτές τις σημαντικές στιγμές τους.

Έτσι, στο πλατό βρέθηκαν ο Παναγιώτης ο τυροκόμος, ο Τσεντολίνι, η Λία, ο Αιμιλιάνο, ο Εμάνουελ, ο Δήμος, ο Έντουαρντ και ο Σήφης.

Όλοι τους δήλωσαν κατενθουσιασμένοι με την παρουσία τους εκεί, εκτός βέβαια από τον Αιμιλιάνο ο οποίος ως ο τελευταίος που έφυγε πριν τον τελικό, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του ενώ τόνισε πως στενοχωριέται που δεν κατάφερε να εκπληρώσει την υπόσχεση που είχε δώσει στη Μαριαγάπη να βρεθούν στον τελικό.

 

 

 

 

 

Μετά το τέλος της βαθμολογίας των κριτών, οι πρώην παίκτες μέσω skype έκαναν τις δικές τους προβλέψεις.

Για να δούμε τελικά ποιος ή ποια θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

Η Βίκυ Καγιά μάλιστα ανακοίνωσε πως η αποψινή βραδιά έκανε ρεκόρ στη ψηφοφορία του κοινού καθώς το τηλεοπτικό κοινό με sms θα κρίνει το τελικό αποτέλεσμα, με την ίδια να συγκινείται για την ανταπόκριση του κόσμου.

 

Στο τελευταίο και πιο σημαντικό μέρος της βραδιάς του μεγάλου τελικού, κριτές και διαγωνιζόμενοι φόρεσαν τα καλά τους και εμφανίστηκαν ζωντανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες έτοιμοι για τη μεγάλη ετυμηγορία.

Εκεί, οι τρεις φιναλίστ ένιωσαν την αγωνία τους να φτάνει στα ύψη καθώς η κορυφή θα είχε ένα μόνο όνομα. Και αυτό, όπως ανακοίνωσε με ενθουσιασμό η Βίκυ Καγιά, δεν ήταν άλλο από το… Ηρακλής Τσουζίνοβ!

 

Στην βαθμολόγηση, τέλος, των δύο τελευταίων δοκιμασιών, την πρώτη θέση από τους κριτές είχε ο Ηρακλής Τσουζίνοβ με 79 βαθμούς. Η τελική κατάταξη του GNTM, έπειτα από τον συμψηφισμό της βαθμολογίας των κριτών και του τηλεοπτικού κοινού, είναι: Ανδρέας Αθανασόπουλος 84,8 βαθμοί – Παρασκευή Κερασιώτη 87 βαθμοί – Ηρακλής Τσουζίνοβ 95,2 βαθμοί.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκείνον που «υπέδειξε» από την πρώτη του εμφάνιση στο παιχνίδι ως νικητή το τηλεοπτικό κοινό, αυτός κέρδισε και το έπαθλο στο φινάλε!

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της