Το μεγάλο ευχαριστώ του Ηρακλή, της Παρασκευής, του Αντρέα και του Αιμιλιάνο!

 
 
Λίγες ώρες μετά τον τελικό οι φιναλίστ του #GNTMgr εξέφρασαν τα συναισθήματά τους στον προσωπικό τους λογαριασμό!
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μετά από μια μαραθώνια βραδιά όπου η αγωνία κορυφωνόταν ώρα με την ώρα, ο Ηρακλής Τσουζίνοβ αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του GNTM 3.

Ο παίκτης που από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στις οθόνες μας τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα και πολλοί είδαν στο βλέμμα του τον νικητή του φετινού Greece’s Next Top Model, μετά από μια μεγάλη πορεία και αφού αποχώρησε και επέστρεψε στο παιχνίδι ξανά, τελικά κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Πριν από λίγες ώρες, ο Ηρακλής Τσουζίνοβ ανάρτησε και την πρώτη του φωτογραφία μετά τον τελικό του GNTM.

Τα λόγια που έγραψε ο Ηρακλής Τσουζίνοβ μετά τη νίκη του στο GNTM ήταν: «Kαλή φάση μπορώ να πω, σας ευχαριστώ έναν προς έναν που με στηρίξατε και πιστέψατε σε εμένα όταν υπήρξαν στιγμές που δεν πίστεψα ο ίδιος. Δεν παίζει να φτάσει ένα ποστ να πω το πως αισθάνομαι θα το αποδείξω στην πορεία, και να θυμάστε πάντα να αγαπάτε τον εαυτό σας».

 

 

Η κάμερα της εκπομπής «Στην Φωλιά των ΚουΚου». με την Τζώρτζια Γεωργία βρέθηκε στα παρασκήνια του χθεσινού τελικού και μετά το πέρας αυτού συνομίλησε με τον μεγάλο νικητή. Ο Ηρακλής, αφού παραδέχθηκε ότι δεν περίμενε να κερδίσει τον διαγωνισμό, αποκάλυψε και την αλλαγή που έχει υπάρξει στην προσωπική του ζωή, αφού πλέον δεν είναι ζευγάρι με την όμορφη Αγγελική. 

«Η Αγγελική λογικά σκέφτεται τα καλύτερα, θέλω να πιστεύω ότι με στηρίζει, αλλά πλέον δεν κρατάει τον τίτλο της κοπέλας μου γιατί “τα σπάσαμε”. Απλά αυτή τη στιγμή θέλω να αφοσιωθώ στα επαγγελματικά κι όχι στα προσωπικά». ανέφερε ο Ηρακλής Τσουζίνοφ.

 

Λίγες ώρες μετά, η Παρασκευή αρκέστηκε να βάλει ένα story με τον make up expert Παντελή Τουτουντζή και θέλησε να ευχαριστήσει για την στήριξη.

 

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος έφτασε με υψηλές προσδοκίες στον τελικό του GNTM 3. Δυστυχώς, όμως, η βαθμολογία από τις φωτογραφίες του και η ψηφοφορία του κοινού τον άφησαν στην τρίτη θέση, πίσω από τον Ηρακλή και την Παρασκευή.

Πριν από μερικές ώρες, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος ανέβασε την πρώτη του φωτογραφία στο Instagram, μετά την ολοκλήρωση του GNTM και έγραψε μερικά λόγια…

Το κείμενο που έγραψε ο Ανδρέας Αθανασόπουλος τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά τον τελικό του GNTM 3, ήταν: «Το όμορφο ταξίδι ήρθε η ώρα να τελειώσει και για εμένα κάπου εδώ! Ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλη την στήριξη και την αγάπη που μου δείξατε. Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και αυτό θα συνεχίσω να κάνω, τώρα που το πραγματικό παιχνίδι ξεκινά. Να θυμάστε υγεία, χαμόγελα, αγάπη και πάνω από όλα πίστη στον εαυτό σας και εύχομαι όλα σας τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα! Cheers, to new beginnings»

 

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος ήταν ο παίκτης που έμεινε από την αρχή μέχρι το τέλος στο GNTM, χωρίς να αποχωρήσει, σε αντίθεση με τον Ηρακλή και την Παρασκευή, οι οποίοι ήταν οι λεγόμενες «επιστροφές».

Εν τέλει βγήκε τρίτος αφού στις δοκιμασίες του τελικού δεν τα πήγε και τόσο καλά, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος μιλώντας «Στη φωλιά των Κου Κου».

«Βγήκα τρίτος και έχω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο και για την αγάπη που μου έδειξε! Δε σταματάμε εδώ όμως… όλα καλά! Συγχαρητήρια στον Ηρακλή, του εύχομαι ότι καλύτερο και μακάρι να πετύχει τους στόχους του. Όσο για μένα έχω να πω ότι το προσπάθησα πολύ στον διαγωνισμό. Δεν ήμουν τόσο καλός στον τελικό, στις δοκιμασίας αλλά δεν πειράζει. Όμως έδειξα πόσο το θέλω και γενικά πιστεύω ότι αν κάτι το θέλεις πολύ το σύμπαν θα συνωμοτήσει και θα στο δώσει. Προσπάθησα πάρα πολύ, έκανα υπερπροσπάθεια. Νομίζω ότι δεν είχα άλλη ενέργεια στο τέλος και γι’ αυτό δεν τα πήγα και τόσο καλά στις δοκιμασίες. Έδωσα ότι είχα και δεν είχα».

Οι πρώτοι άνθρωποι με τους οποίους μίλησε αμέσως μετά το τέλος του μεγάλου τελικού ήταν η οικογένειά του.
«Θα τρέξω σπίτι να τους πάρω μία αγκαλιά και να πάρω αυτή την αγάπη που θέλω», είπε ο Ανδρέας Αθανασόπουλος.

 

Μετά την αποχώρησή του ο Αιμιλιάνο, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα το μοντέλο δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του και έγραψε:

«Μην αφήνετε τις προσδοκίες και τις απόψεις άλλων ανθρώπων να επηρεάσουν τις επιλογές σας. Ζήστε την καθε εμπειρία σαν να ειναι η ζωη σας..γιατι είναι η ζωή σας,επιλογή σας και όχι η δική τους 
Ευχαριστώ τους πάντες όσους με υποστήριξαν καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού όπως επισης οφείλω να συγχαρώ την παραγωγή όπου υπό τις δύσκολες αυτες συνθήκες κατάφερε να φέρει το show αυτο στις οθόνες σας.»

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων