Tο τσιγγάνικο πάρτι για την Παρασκευή & o συγκινητικός & περήφανος πατέρας της!

 
 

Χαμός στο σπίτι της Παρασκευής Κερασιώτη το βράδυ του τελικού του #GNTMgr! Η μητέρα του Ηρακλή ξέσπασε σε κλάματα στο άκουσμα της νίκης του! Πώς αντέδρασε η οικογένεια του Ανδρέα Αθανασόπουλου με το αποτέλεσμα;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η νίκη του Ηρακλή Τσουζίνοφ στον χθεσινό τελικό του Greece’s Next Top Model πέρα από το γεγονός ότι χαροποίησε ιδιαίτερα τον ίδιο, συγκίνησε πολύ και τη μητέρα του, κυρία Όλγα, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Ηρακλής είχε αναφερθεί πολλές φορές στη μητέρα του μιλώντας για τα δύσκολα χρόνια που πέρασαν μαζί, τις στιγμές που τον στήριξε αλλά και τα εμπόδια που ξεπέρασαν μέχρι σήμερα. Ο ίδιος, μάλιστα, την αποκαλεί “ηρωίδα”. 

Η κάμερα της εκπομπής «Στην Φωλιά των ΚουΚου» βρέθηκε στο σπίτι του Ηρακλή και παρακολούθησε τον τελικό μαζί με την μητέρα του, τον πατριό του και τον μικρότερο αδερφό του. Η μητέρα του είχε αγωνία για το αποτέλεσμα και έτσι στο άκουσμα της νίκης του γιου της ξέσπασε σε κλάματα. Η ίδια είναι πολύ περήφανη για τον γιο της και αυτό φαίνεται!

 

Η Παρασκευή Κερασιώτη ήταν η παίκτρια του GNTM 3 που πέτυχε την απόλυτη ανατροπή στο παιχνίδι, από την πρώτη εμφάνισή της μέχρι και τον τελικό. Την αμφισβήτησαν πολλοί, αποχώρησε από το παιχνίδι, γύρισε με έναν απίστευτο δυναμισμό και έφτασε μέχρι τον τελικό, κερδίζοντας τη δεύτερη θέση.

Στο σπίτι της Παρασκεύης στην Πάτρα, η οικογένεια είχε πάρει θέση από νωρίς μπροστά στην τηλεόραση. Μαζί τους και η Φωτεινή Ψυχίδου από τη Φωλιά των Κου Κου. Κάποια στιγμή, το κέφι άναψε και δεν χρειάστηκε και πολύ για να ξεκινήσει ο χορός πάνω στα τραπέζια…

Η κάμερα της εκπομπής «Στην Φωλιά των ΚουΚου» ταξίδεψε στην Πάτρα και επισκέφτηκε τη γειτονιά της Παρασκευής αλλά και το πατρικό της. Οι γονείς της μαζί με τις τέσσερις αδερφές της παρακολούθησαν τον μεγάλο τελικό και περίμεναν με αγωνία το αποτέλεσμα. Σύσσωμη η οικογένειά της βρίσκεται στο πλευρό της!

Μπορεί τελικά η Παρασκευή να μην κέρδισε, ωστόσο τους έκανε περήφανους. Όπως θα δεις, τόσο οι γονείς όσο και οι αδελφές της περίμεναν ότι η 19χρονη τσιγγάνα να είναι η φετινή νικήτρια.

Δες το βίντεο:

 

Η αγωνία για τους τρεις φιναλίστ του GNTM ήταν μεγάλη, το ίδιο και για τις οικογένειές τους. Στο κάθε ένα από τα τρία σπίτια οι προσδοκίες ήταν υψηλές.

Η Νάντια Ρηγάτου με την κάμερα από τη «Φωλιά των ΚουΚου»  βρέθηκε στο σπίτι του Ανδρέα Αθανασόπουλου. Οι γονείς του περίμεναν ότι θα έβγαινε νικητής και βέβαια μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον γιο τους. Τι συνέβη την ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος;

Η απογοήτευση στα βλέμματα ήταν φανερή και αναμενόμενη…

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!