Κεχαγιάς, Ραμόνα, Ραΐσα, Αφροδίτη και Μακρίδης επιστρέφουν στο #BigBrotherGR!

 

Spoiler! Ανάβουν φωτιές στο #BigBrotherGR! Θα υποβάλλουν ερωτήσεις στους πρώην συμπαίκτες τους. Οι γονείς του Ζακ σχολιάζουν τη πρόκρισή του στον τελικό και τις στρατηγικές στο σπίτι του #BigBrother! Για πρώτη φορά μιλά ο θείος του Θέμη 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ανατρεπτικό θα είναι το αποψινό επεισόδιο του «Big Brother», καθώς θα έχουμε πέντε επιστροφές έκπληξη.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κεχαγιά, τη Ραμόνα, τη Ραΐσα, την Αφροδίτη και τον Χρήστο Μακρίδη, οι οποίοι θα επιστρέψουν μέσω του… ματιού στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» και θα υποβάλλουν ερωτήσεις στους πρώην συμπαίκτες τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Οι ερωτήσεις αυτές θα φέρουν αναστάτωση στους ενοίκους και θα «ανάψουν» φωτιές, ενώ θα έχουμε για μία ακόμη φορά ρήξη στις σχέσεις του Θέμη με τη Σοφία.

Παράλληλα στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε τη δοκιμασία για τη δεύτερη ασυλία, ενώ η Άννα Μαρία συνεχίζει να έχει στο στόχαστρο τον Ζακ.

Στην εκπομπή «Love it» προβλήθηκε μάλιστα και ένα απόσπασμα του αποψινό επεισόδιο, στο οποίο βλέπουμε την ερώτηση της Ραμόνας στον Χρήστο Βαρουξή.

 
 
Δείτε το τρέιλερ:
 

 

Οι γονείς του Ζακ σχολιάζουν τη πρόκρισή του στον τελικό και τις στρατηγικές 

Η Μαίρη και ο Νίκος Ιωαννίδης σχολίασαν τα όσα συμβαίνουν στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», την παρουσία του γιου τους, αλλά και την Άννα Μαρία, η οποία τον χαρακτήρισε «ανύπαρκτο».

«Θεωρώ ότι η Άννα Μαρία θεωρεί τον Ζακ δυνατό παίκτη. Και επειδή τον θεωρεί δυνατό παίκτη, για αυτό τον χτυπάει. Απλώς δεν τον χτυπάει στα ίσια, τον χτυπάει διαφορετικά. Θα είμαι πολύ ειλικρινής. Σκέφτηκα πολύ αν θα πρέπει να εκφραστώ, αλλά θα είμαι ειλικρινής. Δε ξέρω αν έχετε διαβάσει Καρκαβίτσα. Αλλά υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά μέσα από τη γραφή του, που χαρακτηρίζουν τον τρόπο που κινείται. Θεωρώ πως δεν αντιπροσωπεύουν τον Ζαχαρία και χαίρομαι για αυτό.

Η Άννα Μαρία θα πολεμήσει κι άλλο τον Ζαχαρία. Μέχρι τώρα ήταν ο “ανύπαρκτος”. Αν προσέξατε χθες, έχει πάει στον επόμενο. Ο Ζαχαρίας είναι ένας από τους “ανύπαρκτους”. Νομίζω η Άννα Μαρία θα αρχίσει να τους πολεμάει όλους. Είναι μεγάλο επίτευγμα που έφτασε μέχρι εκεί που έφτασε ο Ζακ» είπε, μεταξύ άλλων, η μητέρα του Ζακ, με τον πατέρα του να συμπληρώνει: «Μέχρι στιγμής ο Ζαχαρίας προσπάθησε να προστατέψει τον Γρηγόρη. Μπορεί να κρίνει ο Ζαχαρίας, αλλά αυτό που βλέπουμε, ειδικά τώρα προς το τέλος δεν είναι ό,τι καλύτερο».

 

Για πρώτη φορά μιλά ο θείος του Θέμη 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»