Η Μαρία άφησε την Αγάπη στον Αιμιλιάνο και έφυγε από το #GNTMgr!

 

Την φίλησε μπροστά στις κάμερες για πρώτη φορά στην αποχώρηση της! Η τελική πεντάδα του #GNTMgr είναι γεγονός! Παρασκευή, Αιμιλιάνο, Ανδρέας, Έντουαρντ και Ηρακλής θα διεκδικήσουν τη νίκη! Η πλανεύτρα καλλονή, τσιγγάνα Παρασκευή, το μόνο κορίτσι στον τελικό του #GNTMgr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η δοκιμασία επιβράβευσης των 6 φιναλίστ του ριάλιτι μοντέλων ήταν πραγματικά ξεχωριστή. 

Στο συγκεκριμένο challenge τα παιδιά πόζαραν σε ιδιαίτερα πορτρέτα ομορφιάς, με τη βοήθεια προσθετικού μακιγιάζ, για τον φακό του Κώστα Σίμου.

Το κέρδος από την όλη δοκιμασία είναι πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή επιβράβευση, καθώς η αποδοχή στοιχείων της εξωτερικής εμφάνισης αποτελεί μεγάλη υπόθεση για ένα μοντέλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Φωτογραφικά, ένα μοντέλο θα κατάφερνε να ξεχωρίσει και να κερδίσει ένα αβαντάζ-έκπληξη για τη δοκιμασία αποχώρησης, που ακολουθεί.

Στον Ηρακλή προστέθηκε σιλικόνη στο λαιμό του ώστε να φαίνεται πιο κοντός καθώς οι κριτές θεώρησαν πως για κάποιο λόγο, ενώ δεν έχει κοντό λαιμό, κάνει μία κίνηση με τους ώμους του και σχεδόν πάντα φωτογραφίζεται πάντα με κοντό λαιμό.

Ο Έντουαρντ είπε πως τον ενοχλεί μία μικρή ρυτίδα που έχει στο κούτελό του, σημείο όπου τού προστέθηκε σιλικόνη για να τονιστούν οι ρυτίδες.

Η Παρασκευή έχει μάτια που το καπάκι τους είναι κάπως έντονο ενώ η Μαριαγάπη, ο Αιμιλιάνο και ο Ανδρέας Αθανασόπουλος υποβλήθηκαν στο ίδιο ιδιαίτερο μακιγιάζ για να τονίσουν το... ντεφό του προσώπου τους.

 

Όλοι τους φωτογραφήθηκαν με το συγκεκριμένο μακιγιάζ και εκείνο που έπρεπε να κάνουν στο σετ ήταν να αποπνέου αυτοπεποίθηση ακόμα και αν έχουν αυτό το ελάττωμα στην εμφάνισή τους.

Δείτε την απόλυτη μεταμόρφωση των παικτών μετά το ειδικό αυτό μακιγιάζ στο βίντεο παραπάνω αλλά και τον μεγάλο νικητή Έντουαρντ!

 

H δοκιμασία αποχώρησης ήταν άκρως απαιτητική μιας και όσο φτάνουμε προς τον τελικό, ο ανταγωνισμός αυξάνεται και εναπομείναντες παίκτες βάζουν τα δυνατά τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι σύγχρονοι δανδήδες αποτέλεσαν την έμπνευση για το διαγωνιστικό concept του αποψινού επεισοδίου.

Αριστοκρατικό ύφος, πολυτέλεια, ρομαντισμός, κοσμήματα και sur mesure ρούχα, ήταν τα στοιχεία, που συνέθεσαν την αισθητική της φωτογράφησης, δια χειρός Στέφανου Παπαδόπουλου.

 

Όλα αυτά σε ένα τριπλό σκηνικό μέσα σε ένα πολυτελές σπίτι. Τα μοντέλα έπρεπε να αναπαραστήσουν σκηνές της εστέτ καθημερινότητάς τους, παρέα με τον καλύτερό τους φίλο… ένα άλογο!

Ο ξεχωριστός παρτενέρ ήταν αυτός που θα απέδιδε μια αίσθηση σουρεαλισμού στο τελικό κλικ, θα πρόσθετε όμως και πόντους δυσκολίας, σε μια από τις πιο εντυπωσιακές fashion καμπάνιες του GNTM 3.

 

Λίγο πριν βρεθούν όλοι στο σετ, η Παρασκευή η οποία είχε κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία στην προηγούμενη δοκιμασία, μοίρασε το disadvantage της στους συμπαίκτες της.

 

Η Μαριαγάπη ήταν από τις πρώτες που βρέθηκαν στο σετ της φωτογράφισης και ήταν πράγματι πολύ όμορφη όμως δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένη από την απόδοσή της στη φωτογράφιση.

Ήταν τόσο απογοητευμένη μετά το τέλος της δικής της φωτογράφισης που ξέσπασε σε κλάματα. Βλέποντάς την η Ζενεβιέβ της ζήτησε να πάει κοντά της και την αγκάλιασε προσπαθώντας να την καθησυχάσει και να την ηρεμήσει.

 

Φτάνοντας σε ένα ακόμα πλατό, οι 4 κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, υποδέχτηκαν τους διαγωνιζόμενους και τις εντυπωσιακές τους λήψεις.

Η κριτική και το τελικό αποτέλεσμα, είχαν πολύ μεγάλη σημασία, καθώς θα οδηγήσουν 5 μόνο επίδοξα top models στην επόμενη φάση, που δεν είναι άλλη από τον φετινό ημιτελικό.

Οι λεπτομέρειες μπήκαν στο μικροσκόπιο, όμως ένας κατάφερε να κερδίσει στα σημεία και να πάρει τη δουλειά.

Και ένας άλλος έφτασε στην... πηγή αλλά δεν ήπιε νερό.

 

Τα άστρα ευθυγραμμίστηκαν για αυτήν τη λήψη του Ανδρέα, που πήρε τη δουλειά, διαβάζοντας με φυσικότητα την εφημερίδα του παρέα με τον Σέρλοκ!

 

Πώς νιώθει ο Ανδρέας που πήρε την πιο σημαντική δουλειά έως τώρα; Είναι έτοιμος για τον ημιτελικό του #GNTMgr;

 

Ο εκνευρισμός του Αιμιλιάνο με τον Ηρακλή

 

Ο Αιμιλιάνο και η Μαριαγάπη είχαν δώσει πολλές αφορμές κατά τη διάρκεια του ριάλιτι μοντέλων ώστε να καταλάβουν οι γύρω τους πως είναι ζευγάρι και πως έχουν έρθει πολύ κοντά. 

Και τώρα που φτάσαμε στην πεντάδα και λίγο πριν τον ημιτελικό, οι δυο τους επιτέλους εκφράστηκαν δημόσια.

Αφορμή βέβαια ήταν η έντονα φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή της αποχώρησης της Μαριαγάπης η οποία έπρεπε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της και να υποσχεθούν ο ένας στον άλλον καλή αντάμωση σε λίγες μέρες, αφού ήμαστε πλέον ενόψει ημιτελικού την ερχόμενη Δευτέρα.

Η στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος από τη Βίκυ Καγιά φυσικά και ήταν αναμενόμενη αφού η Μαριαγάπη δεν τα είχε πάει το ίδιο καλά με τους υπόλοιπους παίκτες, όμως εκείνη ξέσπασε σε κλάματα καθώς είχε φανταστεί τον εαυτό της στον τελικό με τον Αιμιλιάνο.

Όμως, η όλη ιστορία κατέληξε σε... κλάματα με τον Αιμιλιάνο να λυγίζει βλέποντας την αγαπημένη του να αποχωρεί από το παιχνίδι.

Ήρθε λοιπόν η στιγμή του αποχαιρετισμού. Και τόσο ο νεαρός Άδωνις όσο και η εντυπωσιακή καλλονή δεν σταμάτησαν να είναι αγκαλιασμένοι και να είναι τρυφεροί ο ένας με τον άλλον.

 

Η Μαριαγάπη είχε την πιο αδύναμη λήψη, αφού φαινόταν να είναι θλιμμένη παίζοντας σκάκι με το αγαπημένο της άλογο. Πώς νιώθει που το ταξίδι της στο #GNTMgr τελειώνει εδώ;

 

Αμέσως μετά την προβολή της αποχώρησής της στην τηλεόραση, η Μαριαγάπη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία της και έκανε το δικό της απολογισμό για το ταξίδι που έζησε μέσα στο σπίτι του GNTM.

«Και κάπου εδώ αρχίζουν όλα. Ήταν μια εμπειρία ζωής. Ένα πανέμορφο ταξίδι με χαρές, εκπλήξεις, αγάπες, στιγμές θυμού, στεναχώριας, άγχους και συγκίνησης. Πολύ συγκίνηση. Τύπου παρά πολλή. Το ταξίδι συνεχίζεται και ανυπομονώ πραγματικά να δω τι μας επιφυλάσσει το νέο έτος.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς που με στηρίζατε κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, και φυσικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που δούλευαν μέρα νύχτα μαζί μας επί 4 μήνες μπροστά και πίσω από τις κάμερες. The journey just begun. Stay tuned», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαριαγάπη.

 

Η τελική πεντάδα του #GNTMgr είναι γεγονός! Παρασκευή, Αιμιλιάνο, Ανδρέας, Έντουαρντ και Ηρακλής θα διεκδικήσουν τη θέση τους στον μεγάλο τελικό!

 

Δείτε το τρέιλερ:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»