Η ανακοίνωση της Καγιά τους άφησε άφωνους στην αποχώρηση... θρίλερ του #GNTMgr

 
 
Ξεσπάθωσε η Παρασκευή: «Ο Ηρακλής για μένα είναι ο καλύτερος ψεύτης»! Χαμός ανάμεσα σε Ανδρέα και Έντουαρντ! Ένταση άνευ προηγουμένου! Η πρώτη ανάρτηση του Εμμάνουελ στα social media μετά την οριστική του αποχώρηση από το #GNTMgr
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Οι σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες άρχισαν να γίνονται όλο και πιο έντονες, ειδικά από τότε που μπήκαν τέσσερις παλιότεροι παίκτες ξανά μέσα στο παιχνίδι. 

Ανάμεσά τους και η Παρασκευή η οποία έχει επιστρέψει δυναμικά και έτοιμη να καταφέρει τον στόχο της και να φτάσει στον τελικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος παίκτης δεν θα μπει στην οκτάδα του #GNTMgr και θα αποχωρήσει;

Και όχι μόνο είναι αποφασισμένη αλλά έχει αρχίσει να βγάζει και... νύχια απέναντι στους συμπαίκτες της, έχοντας βάλει στον στόχο της ειδικά τη Μαριαγάπη, τον Ηρακλή και τον Αιμιλιάνο.

«Πολλά παιδιά από εδώ μέσα είναι αλλιώς μπροστά στις κάμερες και αλλιώς πίσω… Η Μαριαγάπη που στην αρχή κάναμε πολύ παρέα, την είχα εμπιστευτεί ξαφνικά άλλαξε απέναντί μου. Είναι άλλη μπροστά στις κάμερες και άλλη πίσω. Ο Ηρακλής για μένα είναι ο καλύτερος ψεύτης, το λέει και ο ίδιος.

Τι να πω για τον Αιμιλιάνο; Που και αυτός είναι το ίδιο; Μπροστά στις κάμερες είναι το campaign και πίσω είναι ο καθένας για τον εαυτό του. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει» είπε στις κάμερες η Παρασκευή για τους συμπαίκτες της, μην καταφέρνοντας να κρύψει την ενόχλησή της για τη συμπεριφορά τους.

 

Τα μοντέλα κάνουν partner yoga με δασκάλα την Άννα Ζώρζου.

Τα μοντέλα κλήθηκαν να κάνουν γιόγκα και να αναπτύξουν και το μυαλό τους αλλά και να χαλαρώσουν τα σώματά τους!

Ο Γιώργος Καράβας καλημέρισε τους παίκτες στο ριάλιτι μοντέλων και τους ανακοίνωσε ότι σήμερα θα κάνουν μια διαφορετική είδους γυμναστική, αυτή της γιόγκα. Κάποιοι από τους παίκτες χάρηκαν και κάποιοι δεν ένιωσαν και ιδιαίτερα τη χαρά για γιόγκα.

Τα μοντέλα έβαλαν τις φόρμες τους και με τα στρώματα γυμναστικής τους υποδέχτηκαν την καθηγήτρια γυμναστικής και το πρόγραμμα της γιόγκα ξεκίνησε.

Στο τέλος, οι περισσότεροι είπαν ότι τους βοήθησε αρκετά και χαλάρωσαν από τους πυρετώδεις ρυθμούς του σπιτιού.

 

Με νέο ανατρεπτικό concept κλήθηκαν να φωτογραφηθούν τα μοντέλα για τη φωτογράφιση αποχώρησης!

Χαρακτηρίστηκε δύσκολο και απαιτητικό το concept στο σημερινό επεισόδιο. Ο Δημήτρης Σκουλός τους «μπρίζωσε» και τους άγχωσε λέγοντα τους πως φτάνουν σιγά σιγά στον ημιτελικό.

Tα μοντέλα, έβαλαν ρούχα του Άγγελου Τσακίρη. Σε ζευγάρια τους δόθηκαν γράμματα της αλφάβητου και με το σώμα τους έπρεπε να κάνουν το concept πάνω σε ξυλοπόδαρα.

Το challenge είναι βασισμένο σε γνωστή εταιρία κινητής και σταθερής τηλεφωνίας και επειδή η εταιρία έχει να κάνει με την επικοινωνία και τα μηνύματα, τα μοντέλα κλήθηκαν να φωτογραφηθούν με τα σώματά τους και να σχεδιάσουν το γράμμα που τους δόθηκε.

Η Παρασκευή να σας θυμίσουμε είχε στα χέρια της το avandage και θα έδινε όποιο γράμμα ήθελε σε συμπαίκτες της.

 

Η Παρασκευή ως νικήτρια της προηγούμενης εβδομάδας, ευνοούμενη με το avandage μοίρασε τα ζευγάρια και τα γράμματα της σημερινής φωτογράφισης!

Η Παρασκευή είχε το πλεονέκτημα να δώσει μόνο 1 λεπτό χρόνου προετοιμασίας για να φωτογραφηθεί.

Έτσι επέλεξε σαν ζευγάρι της τη Λία και επέλεξε το γράμμα «Π». Με τη Λία είναι καλές φίλες.

Το γράμμα «Υ» πήραν η Μαριαγαπή με τον Εμμάνουελ, με το σκεπτικό ότι δεν θα συνεργαστούν πολύ καλά, εξαιτίας βάρους και ύψους!

Το «Η» το έδωσε στην Ξένια και στον Έντουαρτ, διότι πιστεύει ότι είναι δύσκολοι στις συνεργασίες τους και δεν τους ευνόησε!

Ο Ηρακλής και ο Ανδρέας πήραν το γράμμα «Χ» και ο Αιμιλιάνο μαζί με τον Δημοσθένη πήραν το γράμμα «Α», με τον Αιμιλιάνο να λέει ότι η Παρασκευή έχει «καβαλήσει» το καλάμι.

Το disavandage το έδωσε στον Εμμάνουελ και στη Μαριαγάπη με σκοπό να έχουν μόνο 1 λεπτό προετοιμασίας για το σετ της φωτογράφισης.

 

Αμέσως μετά την προσπάθεια του Εμμάνουελ και της Μαριαγάπης, ωστόσο, η Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν έκρυψε την έντονη δυσαρέσκεια της για το αποτέλεσμα που παρουσίασαν και ξέσπασε προς τους παίκτες του GNTM!

Η κριτής του ριάλιτι μόδας του STAR θέλησε, μάλιστα, να δείξει μαζί με τον Γιώργο Καράβα πως θα μπορούσαν να λειτουργήσουν πιο απλά αλλά ουσιαστικά τα ζευγάρια κατά τη φωτογράφιση. Με μια μικρή, όμως διαφορά.

Εκείνην πως… η Ζενεβιέβ και ο Γιώργος δεν βρέθηκαν ποτέ πάνω σε ξυλοπόδαρα!

 

Ένταση άνευ προηγουμένου επικράτησε ανάμεσα στον Ανδρέα και τον Έντουαρντ για μία λήψη!

Ο λόγος η λήψη του Έντουαρντ με την Ξένια που άκουσε τα καλύτερα σχόλια από τους κριτές.

Κάτι που δεν φάνηκε να αρέσει καθόλου στον Ανδρέα ο οποίος λίγο πριν δεν είχε ακούσει καλές κριτικές για τη δική του λήψη με τον Ηρακλή επειδή αψήφησε τις οδηγίες των coaches στο σετ της φωτογράφισης και έκαναν παρακινδυνευμένη πόζα.

Κάπως έτσι λοιπόν άρχισε η ένταση ανάμεσα στους δύο άντρες με τον έναν να τη λέει στον άλλον χωρίς σταματημό.

Χρειάστηκε η παρέμβαση του Δημοσθένη και η ανάγκη να βρεθούν ξανά στα πλατό για την ετυμηγορία της δοκιμασίας αποχώρησης και κάπως έτσι σταμάτησε η λογομαχία Ανδρέα και Έντουαρντ.

 

H μεγάλη ανατροπή στο αποψινό επεισόδιο ήταν ότι οι παίκτες και όχι οι κριτές κλήθηκαν να ψηφίσουν την καλύτερη φωτογραφία καθώς όπως είπαν οι Καγιά-Σκουλός-Ζενεβιέβ και Μπράτης αποκάλυψαν πως ήταν ανάμεσα σε δύο, αυτή των Έντουαρντ-Ξένιας και Αιμιλιάνο-Δήμου.

Δείτε ποια τελικά ήταν η καλύτερη φωτογραφία στο παρακάτω βίντεο:

 

Ο Εμμάνουελ μπορεί να επέστρεψε δυναμικά στο Greece’s Next Top Model και να απέσπασε πολλά θετικά σχόλια από τη Βίκυ Καγιά, τον Άγγελο Μπράτη, την Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Δημήτρη Σκουλό, όμως σήμερα δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις της δοκιμασίας και έτσι είδε για δεύτερη φορά τη πόρτα της εξόδου.

 

Ο Εμμάνουελ και η Μαριαγαπή είχαν το disadvantage της Παρασκευής, ωστόσο δυστυχώς ο Εμμάνουελ ήταν αυτός που δεν είχε την καλύτερη επίδοση και αποχώρησε οριστικά από το GNTM, συγκινημένος και γεμάτος νέες εμπειρίες. «Μικρός είμαι, μαθαίνω από τη ζωή» δήλωσε λίγο πριν αποχαιρετήσει το reality μόδας.

 

Λίγο αργότερα από την τηλεοπτική προβολή της αποχώρησής της, ο πρώην παίκτης του GNTM έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας την κριτική επιτροπή αλλά και δηλώνοντας πως ανυπομονεί να τον… ξαναγνωρίσουμε!

«The Journey just begins● Πρωτον συγχαρητήρια σε όσους καταλάβαιναν τι ελεγα στην τηλεόραση! Έφτασε η σειρά δυστυχώς να αποχωρήσω από το παιχνίδι (2η φορα) θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για την αγάπη κι την υποστήριξη κι ένα συγγνώμη για κάποιες περιπτώσεις που τυχαινε να ξεφύγω από τον χαρακτήρα μου. Επισης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά με τα οποια το έζησα ολο αυτο κι στους ανθρώπους μπροστά αλλα κι ΠΙΣΩ από τους κάμερες…

(Συντάκτες, ηχολήπτες, εικονοληπτες και όλα τα ατομα της παραγωγής) που εκαναν αυτη την εμπειρία αξιοζήλευτη. Εχουμε κι λέμε λοιπόν ανυπομονώ για τις νέες εμπειρίες κι να γνωρίσω ολους εσας αλλα κι να με ξαναγνωρισετε». έγραψε χαρακτηριστικά ο Εμμάνουελ.

 

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Ο παίκτης που επέστρεψε και τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση στο άψε σβήσε!
#SurvivorGR: Τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση σχεδόν με μια φωνή
Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την αποχώρηση Γιάννη Ξανθόπουλου & Άντζελας Δημητρίου από το #J2US
#SurvivorGR: Η νέα αλλαγή στις ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πας;»
Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, ο Δημήτρης Παπανώτας το ζει μόνος του»
Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό» - H epic απάντηση της
Σοκάρε η 71χρονη Βίκυ Λέανδρος το κοινό της - Έπεσε από τη σκηνή στο κενό ενώ τραγουδούσε το «I love life»
#J2US: «Βόμβα» από την Άντζελα Δημητρίου: «Πρέπει να φύγω, η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου»
#Eurovision 2024: Οι μεγάλες αλλαγές της φετινής διοργάνωσης – Οι ανακοινώσεις της EBU