Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Δεν ήμουν καλός πατέρας… δεν μπορούσα να επικοινωνήσω» Τι λένε τα 3 παιδιά του;

  24/11/2020 10:14
«Δεν ήμουν καλός πατέρας… δεν μπορούσα να επικοινωνήσω» Τι λένε τα 3 παιδιά του;

«Δεν ήμουν καλός πατέρας… δεν μπορούσα να επικοινωνήσω» Τι λένε τα 3 παιδιά του;

  24/11/2020 10:14
 

Στο πλατό του «Ενώπιος Ενωπίω», βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας, ο γνωστός συνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος. O Nίκος Χατζηνικολάου ετοίμασε ένα μεγάλο αφιέρωμα στον καταξιωμένο συνθέτη. Μίλησαν για τη ζωή και το έργο του, η Νάνα Μούσχουρη, ο Γιάννης Πάριος, ο Μίμης Πλέσσας, η Τάνια Τσανακλίδου και άλλοι. Γιατί δεν αποδέχθηκε την υποψηφιότητα για Όσκαρ;

Ο γνωστός συνθέτης είναι παντρεμένος με την γοητευτική σύζυγό του Μαρία πάνω από 40 χρόνια και είναι ακόμα ερωτευμένοι κι αγαπημένοι. Μαζί απέκτησαν 3 υπέροχα παιδιά.

Η Άννα Χατζηνάσιου, η Ρίτα Χατζηνάσιου και ο Χρήστος Χατζηνάσιος, μίλησαν με τα πιο γλυκά λόγια για τον μπαμπά τους και συγκίνησαν τον Γιώργο Χατζηνάσιο με τα μηνύματα αγάπης. Φιλιά στο παππού τους έστειλαν και τα εγγόνια του συνθέτη!

Η Ρίτα Χατζηνάσιου είναι η μόνη από τα παιδιά του γνωστού συνθέτη που ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα της καθώς σπούδασε μουσική και ασχολείται με τη μουσική. «Ήταν ένας τρόπος για να πλησιάσω τον πατέρα μου. Γιατί η γλώσσα του πατέρα μου είναι η μουσική» είπε η Ρίτα για τον μπαμπά της! Ο Χρήστος Χατζηνάσιος είπε πόσο περήφανος είναι για τον πατέρα του γιατί έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου!

Μετά το βίντεο με τα λόγια λατρείας για τον πατέρα τους, ο Νίκος Χατζηνικολάου ρώτησε τον Γιώργο Χατζηνάσιο, αν ήταν καλός πατέρας.

«Δεν ήμουν καλός μπαμπάς. Ήμουν σε απόσταση.. Αν δεν ήταν η Μαρία…δεν θα μπορούσα να επικοινωνήσω με τα παιδιά. Αφού έβαλα κάγκελα. Ήμουν φυλακισμένος γιατί  την ώρα που έγραφα έμπαιναν τα παιδιά μέσα και φώναζαν»

Για τα παιδικά του χρόνια: «Ο πατέρας μου μου ήταν ένας φοβερός μουσικός. Στη γενιά μας, αν δεν γινόσουν αυτό που ήταν ο πατέρας σου δε γλίτωνες με τίποτα. Εγώ ακόμα μωρό 3 ετών, μουρμούριζα και κατάλαβε ο πατέρας μου ότι έχω έφεση στη μουσική

Τι θες να παίξεις με ρώτησε ο πατέρας μου. Βιολί ή πιάνο. Και είπα πιάνο γιατί έβλεπα τα σημάδια στο λαιμό των βιολιστών. Αλλά αυτό, το πιάνο, συνετέλεσε στο να είμαι συνθέτης.»

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αποκάλυψε πως ζήτησε από τη δισκογραφική εταιρεία να κόψει ο Δημήτρης Μητροπάνος το ποτό και το τσιγάρο για να συνεργαστούν.

«Όταν η εταιρεία μου, μου είπε να βγάλω το όνομά του από το δίσκο του Πάριου, σταμάτησα να συνεργάζομαι μαζί τους. Δεν ήμουν καλός μπαμπάς. Είχα βάλει κάγκελα στο στούντιο για να μην μπαίνουν μέσα τα παιδιά μου και να φωνάζουν. Αρνήθηκα να πάω στα Oscar γιατί το τραγούδι μου, με το οποίο ήμουν υποψήφιος, ήταν… τσουρούτικο», είπε ο Γιώργος Χατζηνάσιος στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Και αποκάλυψε: «Αρνήθηκα να δουλέψω με τον Μητροπάνο αν δεν έκανε αποχή από το ποτό και το τσιγάρο. Για ένα μήνα το έκανε».

Αποκάλυψε ποιο μεγάλο συγκρότημα άνοιξε τη συναυλία του, με δικό του τραγούδι, αλλά και γιατί δεν αποδέχθηκε τη συμμετοχή του στα Όσκαρ, όταν προτάθηκε ως υποψήφιος.

Ενδιαφέρον είχαν οι αποκαλύψεις από μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, για τη συνεργασία τους με τον Γιώργο Χατζηνάσιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας