«Ας φύγει όποιος πρέπει να φύγει και ας μείνει όποιος κλέβει καλύτερα»

 

Η Στικούδη ξεμπρόστιασε τις παίκτριες ότι αντιγράφουν τα looks τους! Έξαλλος ο Κουδουνάρης στο #MyStyleRocksGR! Ο Χρήστος Παντελίδης έκανε την πρώτη του πασαρέλα! Ποιος είναι ο νέος παίκτης του reality μόδας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η νέα εβδομάδα του My Style Rocks… δεν ξεκίνησε καλά για τους διαγωνιζόμενους, καθώς η Κατερίνα Στικούδη ξεμπρόστιασε κάποιες παίκτριες ότι αντιγράφουν τα looks τους από το Instagram. «Είναι σχεδόν πανομοιότυπες. Εμπνεύστε από διάφορα πράγματα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι δίκαιο για το παιχνίδι μας», δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του show μόδας.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης πήρε στη συνέχεια τον λόγο και σχολίασε αρνητικά όσα κορίτσια λένε ψέματα στο My Style Rocks: «Όποιος νομίζει ότι μπορεί να κερδίσει έναν διαγωνισμό με τα ψέματα και να ναι καλά με τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του με γεια του με χαρά του. Ας φύγει όποιος πρέπει να φύγει και ας μείνει όποιος κλέβει καλύτερα».

 

Στον τέταρτο και ανατρεπτικό κύκλο του show μόδας στον ΣΚΑΪ, βλέπουμε για πρώτη φορά και αγόρια να διαγωνίζονται μαζί με τα κορίτσια και να μας δείχνουν το προσωπικό τους στυλ. Το απόγευμα της Δευτέρας, είδαμε τον νέο διαγωνιζόμενο να κάνει πασαρέλα στο My Style Rocks! Ο λόγος για τον Χρήστο Παντελίδη, ο οποίος είναι 32 ετών και κατάγεται από την Αθήνα.

Ο Χρήστος έχει σπουδάσει κομμωτική και σχέδιο μόδας. Ασχολείται και με τα δύο επαγγέλματα, αλλά λίγο περισσότερο με την κομμωτική. Από πολύ μικρή ηλικία τον γοήτευε το κομμάτι της μόδας, αγόραζε συνεχώς ρούχα και είχε ιδιαίτερη αδυναμία σε επώνυμα brands. Εκπροσωπεί το street style και για τα outfit του εμπνέεται από διάφορα καθημερινά πράγματα. Του αρέσει να διαβάζει και να ενημερώνεται για τη μόδα μέσα από περιοδικά, αλλά και από τα social media, όπου ακολουθεί influencers παγκοσμίως.

Δες την πρώτη του πασαρέλα στο My Style Rocks:

Δήλωσε συμμετοχή στο My Style Rocks, γιατί του κέντρισε το ενδιαφέρον πως και το αντρικό στιλ θα αρχίσει να φαίνεται μέσα από τον διαγωνισμό. Θεωρεί πως η βιομηχανία της μόδας κινείται, κυρίως, γύρω από τις γυναίκες, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει έρθει στο προσκήνιο και η αντρική προσέγγιση του στιλ. Δηλώνει πως δεν είναι ανταγωνιστικός γιατί πιστεύει πως ο καθένας έχει το δικό του ξεχωριστό στιλ και τη δική του προσωπικότητα.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

#SurvivorGR: Τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση σχεδόν με μια φωνή
Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την αποχώρηση Γιάννη Ξανθόπουλου & Άντζελας Δημητρίου από το #J2US
#SurvivorGR: Η νέα αλλαγή στις ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πας;»
Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, ο Δημήτρης Παπανώτας το ζει μόνος του»
Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό» - H epic απάντηση της
#J2US: «Βόμβα» από την Άντζελα Δημητρίου: «Πρέπει να φύγω, η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου»
#Eurovision 2024: Οι μεγάλες αλλαγές της φετινής διοργάνωσης – Οι ανακοινώσεις της EBU
Η Μαρία Σολωμού «κέρδισε» τις Απόκριες! Μεταμφιέστηκε σε Απόλυτη - Τo σχόλιο της iconic Άννας Βίσση
Ακυρώνονται οι εμφανίσεις του Νίκου Οικονομόπουλου για αυτό το Σαββατοκύριακο, λόγω ίωσης