Άννα Μαρία και Γρηγόρης ξεσκεπάζουν την στρατηγική της Ραμόνα στο #BigBrotherGR

 
 
 

Το #BigBrotherGR πάει στρατό και ο Θέμης παθαίνει πολιτισμικό σοκ! Η συνομωσία των παικτών για την Άννα Μαρία! Η δοκιμασία που ανέδειξε τον παίκτη ο οποίος κέρδισε την ασυλία! 'Οσα θα δούμε στην Κύπρο απόψε το βράδυ στο #BigBrother λόγω της χρονοκαθυστέρησης μίας ημέρας με το επεισόδιο στην Ελλάδα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Λιγοστεύουν οι παίκτες και το άγχος για τον τελικό μεγαλώνει!

Το επεισόδιο του Big Brother ξεκίνησε με τα σχόλια περί αποχώρησης της πρώην παίκτριας Ραϊσα και οι παίκτες είπαν τη γνώμη τους για το αποτέλεσμα! Η αλήθεια είναι ότι οι μέρες περνούν και ο τελικός δεν αργεί να έρθει και έτσι οι παίκτες αρχίζουν να υποψιάζονται τις περισσότερες στρατηγικές και οι μάσκες αρχίζουν να... πέφτουν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Ένας ένας πέρασαν στο δωμάτιο επικοινωνίας και μίλησαν για τις στρατηγικές που χρησιμοποιεί ο καθένας στο σπίτι.

Το θέμα άνοιξε με αφορμή τις ερωτήσεις που ειπώθηκαν στο live της Παρασκευής και το παιχνίδι με τα μπαλόνια που έκρυβαν κάποιες ερωτήσεις που έκαναν οι ίδιοι οι παίκτες για κάποιους άλλους.

Κάποιοι υποστήριξαν ότι η Άννα Μαρία έχει την καλύτερη στρατηγική και το κάνει πολύ καλά ενώ ο Γρηγόρης υποστήριξε ότι δεν παίζει καθόλου στρατηγικά μέσα στο ριάλιτι κοινωνικού πειράματος.

 

Ένα στιγμιότυπο από την αποχώρηση της Παρασκευής προβλήθηκε στο επεισόδιο του Big Brother. Λίγο πριν την τελική ετυμηγορία του κοινού ανάμεσα σε Κεχαγιά και Ραϊσα και στο τελευταίο διάλειμμα για διαφημίσεις, η Σοφία Δανέζη είναι αναστατωμένη που δεν έχει ακούσει ακόμα το όνομα του Κεχαγιά κι ότι παραμένει τελικά στο ριάλιτι.

Οι δυο τους πηγαίνουν στο καπνιστήριο, αγκαλιάζονται, ανταλλάσσουν λόγια τρυφερά και η Σοφία φαίνεται στιγμιαία σαν να λυγίζει. Λίγο πιο πέρα η Άννα Μαρία παρούσα σε αυτό το τρυφερό αισθαντανέ, παρακολουθεί αυτό που γίνεται και δεν μπορεί κανείς να την πείσει ότι υπάρχουν πραγματικά συναισθήματα ανάμεσά τους κι ειδικά από την Σοφία.

«Είδα δυο ανθρώπους μπροστά από την κάμερα να αγκαλιάζονται κι ούτε δάκρυα. Πας να αποχαιρετήσεις έναν άνθρωπο που φεύγει, το ταίρι σου. Δεν θα ξεκολλούσα από πάνω του. Θα τον φιλούσα, θα τον αγκάλιαζα και δεν θα καθόμουν μπροστά στην κάμερα. Να δείχνουμε στον κόσμο ότι είμαστε ζευγάρι; Όχι. Δεν με έπεισε καθόλου.»

Η γνώμη της Άννας Μαρίας ταυτίζεται με πολλούς που παρακολουθούν το ριάλιτι.

 

Γεμάτο εντάσεις και αποκαλύψεις ήταν το επεισόδιο στο σπίτι!

Έχουν μείνει λίγοι οι παίκτες στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού και τα «μαχαίρια» μέχρι τον τελικό ξεκίνησαν.

Σε συζήτησή του ο Γρηγόρης και η Άννα Μαρία κατέληξαν στο γεγονός ότι η Ραμόνα όχι μόνο έχει στρατηγική αλλά παίζει και πολύ καλά το ρόλο της.

Η Άννα Μαρία έφερε στη μνήμη της έναν από τους καβγάδες με τη Σοφία πριν από κάποιο καιρό και αποκάλυψε ότι τότε η Ραμόνα της είχε εκμυστηρευτεί κάποια πράγματα με σκοπό να την κάνει «τούρμπο» και να τσακωθεί με τη Σοφία όπως κι έγινε.

Αμέσως μετά ο Γρηγόρης κατευθύνθηκε στο δωμάτιο και συζήτησε το θέμα με τον Δημήτρη Κεχαγιά και την Σοφία Δανέζη. Ο Δημήτρης Κεχαγιάς δυσκολεύτηκε να πιστέψει ότι η Ραμόνα έχει καλύτερη στρατηγική από την Άννα Μαρία.

 

Τι ετοίμασαν στην Άννα Μαρία οι παίκτες; 

Η Άννα Μαρία είχε την ονομαστική της εορτή και οι παίκτες σκέφτηκαν να την τιμήσουν!

Την ιδέα είχε η Σοφία Δανέζη κι έτσι κάλεσε τον Δημήτρη Κεχαγιά, τον Ζακ και τον Γρηγόρη και τους ανακοίνωσε χαμηλόφωνα ότι πρέπει να ετοιμάσουν κάτι για να την τιμήσουν.

Έτσι ο Ζακ και η Σοφία ανέλαβαν… δουλειά στην κουζίνα για να της ετοιμάσουν cape cakes που ξέρουν ότι της αρέσουν πολύ! Φαίνεται η Σοφία πως μετά την υποτιθέμενη κουμπαριά της με την Άννα Μαρία ήρθαν πιο κοντά!

Ομαδική συνεργασία για χάρη της Άννας Μαρίας που γιόρτασε την ονομαστική της εορτή!

Φυσικά η Άννα Μαρία δεν το περίμενε καθόλου και καταχάρηκε όταν της έκαναν την έκπληξη με την τούρτα! Ο Πυργίδης της ετοίμασε και ένα μικρό δωράκι, ένα καπέλο που φορούν στα πάρτι γενεθλίων!

Δείτε το video με την «συνομωσία» όλων των παικτών για την Άννα Μαρία!

Δείτε την αντίδραση της Άννας Μαρίας για την έκπληξη που της ετοίμασαν!

 

Μία σχετικά εύκολη δοκιμασία ανέδειξε και τον παίκτη που κέρδισε την ασυλία για αυτή την εβδομάδα. 

Οι παίκτες κλήθηκαν να δημιουργήσουν όσες περισσότερες λέξεις μπορούσαν με τα γράμματα που τους έδωσε ο Μεγάλος Αδελφός.

Όσες περισσότερες κατάφερναν να δημιουργήσουν στον πίνακα που είχαν μπροστά τους, τόσο πιο κοντά στην εξασφάλιση της ασυλίας θα ήταν.

Οι περισσότεροι κατάφεραν μία ή δύο λέξεις να σχηματίσουν με τα γράμματα ενώ η μεγαλύτερη... αποτυχία ήταν η Ραμόνα η οποία δεν βρήκε ούτε μία αλλά δικαιολογήθηκε ότι δεν θα μπορούσε έτσι και αλλιώς να είναι καλή σε αυτό το παιχνίδι αφού δεν ξέρει να γράφει καλά ελληνικά.

Ποιος ή ποια παίκτρια όμως κέρδισε την ασυλία;

 

Η εβδομαδιαία αποστολή

Μία ιδιαίτερη δοκιμασία σκάρωσε ο Big Brother για τους ένοικους του σπιτιού με αρχηγό την Σοφία Δανέζη. Όλοι τους πρέπει να φορέσουν χακί, να ακολουθήσουν κανόνες, να τηρούν πιστά το ωράριο κατάκλισης και εγερτηρίου και να έχουν στρατιωτική πειθαρχία.

 

Στο πρόσταγμα της «λοχαγού» Δανέζη πρέπει να υπακούσουν όλοι οι συγκάτοικοι αλλά ο Θέμης Κανέλλος δεν φαίνεται να παίρνει την αποστολή με καλό μάτι. Αρχικά θέλει να συνδυάσει με δικά του ρούχα όλη την ένδυση ενώ τα βρίσκει δύσκολα και με τις αρβύλες με τον ίδιο να αναφωνεί: «Δεν το πιστεύω αυτό. Για εμένα είναι πολιτιστικό σοκ.»

Μάλιστα έρχεται και σε αντιπαράθεση με την Σοφία όταν του λέει ότι πρέπει να είναι ντυμένος ακριβώς, όπως ένας φαντάρος. Μετά από αυτήν την παρατήρηση, ο ίδιος λυγίζει γιατί δεν του αρέσει να κάνει πράγματα που δεν είναι πάνω του.

Δύσκολη η στρατιωτική θητεία για τους συγκάτοικους του Big Brother.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Καραμίχος για την περιπέτεια με τον καρκίνο: «Μου είπαν ότι πρότειναν να γίνει εισαγωγή άμεσα»
Ο Αλέξης Γεωργούλης πέρασε την Καθαρά Δευτέρα στο μπαλκόνι της Δανάης Μπάρκα
«Χείμαρρος» η Κατερίνα Στικούδη για τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της: «Θα φοράω ό,τι θέλω παντού»
Marseaux: «Πήγαινα πίσω από τη σκηνή, έκανα εμετό και έβγαινα ξανά»
Οι YouTubers που ήταν μαζί του TikToker, Tzane περιγράφουν την στιγμή της τραγωδίας: «Πέθανε ακαριαία»
#MasterChefGR: Ο παίκτης που επέστρεψε και τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση στο άψε σβήσε!
#SurvivorGR: Τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση σχεδόν με μια φωνή
Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την αποχώρηση Γιάννη Ξανθόπουλου & Άντζελας Δημητρίου από το #J2US
Στάθης Σχίζα: «Είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Έβαλα οριστική τελεία στην προηγουμένη»
Δημήτρης Καμπόλης: «To σπίτι μας πήρε φωτιά, έχασα την μάνα μου από τις αναθυμιάσεις»