«Δεν μπορείς να στηρίξεις καριέρα σε ριάλιτι» - «Ήταν χαρά μου που ήμουν κριτής»

Στο πλατό του #EnwpiosEnwpiw βρέθηκε η Ελευθερία Αρβανιτάκη, μαζί με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, το βράδυ της Κυριακής προκειμένου να συναντήσει τον Νίκο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Οι δύο σπουδαίες τραγουδίστριες αποκάλυψαν μυστικά από τη συνεργασία τους στη μουσική σκηνή. Θυμήθηκαν στιγμές από την επαγγελματική και προσωπική τους πορεία, και σχολίασαν πώς το διαδίκτυο έχει επηρεάσει τους νέους και το σύγχρονο τραγούδι.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, η Ελεθερία Αρβανιτάκη μίλησε για την συμμετοχή των νέων ανθρώπων στα ριάλιτι παιχνίδια και τις προοπτικές που έχουν μετά από αυτά.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελεθερία Αρβανιτάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχει αλλάξει τόσο πολύ το τοπίο που πραγματικά δεν ξέρω τι θα έλεγα σε ένα νέο παιδί. Μπορεί και μέσα από το διαδίκτυο, μπορεί να φτιάξει μια μικρή ομάδα μουσικών και να αρχίσει να παίζει σε κλαμπάκια ώστε σιγά σιγά να φτιάξει ένα ρεπερτόριο όπως και έχει συμβεί στη νεότερη γενιά. Πραγματικά όμως είναι τόσο διαφορετική και τόσο δύσκολη εποχή που δεν ξέρω αν θα είχα και δίκιο».

«Στα μουσικά τηλεοπτικά παιχνίδια δεν νομίζω ότι μπορείς να στηρίξεις μια καριέρα. Δηλαδή και ότι έχει συμβεί, είναι σπάνιο φαινόμενο από ένα παιχνίδι να βγει ένας τραγουδιστής ή μια τραγουδίστρια που θα κάνει μεγάλη καριέρα. Είναι παιχνίδι, δεν είναι κάτι που στέκει μουσικά. Θέλω να πω ότι είναι πιο πολύ ένα παιχνίδι και σε δεύτερο επίπεδο είναι το μουσικό».

«Νομίζω και γω ότι υπάρχουν κάποιες ξεχωριστές περιπτώσεις, που μπορεί να τους έχει δώσει ένα τηλεοπτικό παιχνίδι ένα πουσάρισμα αρχικό αλλά θα μπορούσε αυτό να το κάνει σε όλους που όμως δεν συμβαίνει σε όλους» συμπλήρωσε, επίσης, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στη βραδινή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Ελευθερία Αρβανιτάκη αποθέωσε τον ΛΕΞ: «Εξαιρετικά εντυπωσιακό κι ελπιδοφόρο» - Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Συνήθως φαίνομαι η υπερβολική και ξινή της υπόθεσης»

 

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε για την περίοδο που ήταν κριτής στο #TheVoiceGR, μαζί με την Έλενα Παπαρίζου, τον Σάκη Ρουβά και τον Πάνο Μουζουράκη και ανέφερε τον λόγο που δεν συνέχισε να είναι κριτής στον διαγωνισμό.

«Πέρασα πάρα πολύ καλά και έμαθα και πάρα πολλά. Ήμασταν μία ωραία παρέα. Τους αγαπώ. Μπήκαν στην διαδικασία να είμαι η “δασκάλα” των παιδιών και μου άρεσε πολύ. Με αναζωογόνησε. Απλά τώρα επιστρέφω σε αυτό που αγαπώ περισσότερο, στο τραγούδι» ανέφερε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

«Δεν έχανα χρόνο. Αφιέρωνα πάρα πολύ χρόνο. Μου άρεσε πάρα πολύ να είμαι εκεί. Δεν πήγαινα μόνο για το γύρισμα. Πήγαινα με τα παιδιά και κάναμε πολλές ώρες πρόβα. Με ευχαριστούσε πολύ. Ήταν χαρά μου και μεγάλο κίνητρο για εμένα. Ήταν μέσα στην καραντίνα και είχα να κάνω κάτι το τόσο δημιουργικό» συμπλήρωσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αναφέρθηκε σε εκείνους που «τρυπώνουν» στην προσωπική της ζωή, τονίζοντας ότι θεωρεί πολύ αγενές και την θυμώνει το γεγονός ότι κάποιοι ρωτούν ακόμη και τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, προκειμένου να εκμαιεύσουν πληροφορίες για εκείνη.

«Παλαιότερα ήμουν λίγο πιο χαλαρή σε σχέση με αυτό. Ίσως λόγω ηλικίας. Από όταν η ζωή μου άρχισε να τυλίγεται με φίλους, συντρόφους, οικογένεια δεν μ’ αρέσει γιατί συμπαρασύρει και ένα περιβάλλον. Το θεωρώ πάρα πολύ αγενές που ρωτούν τον πατέρα μου για την προσωπική μου ζωή. Είναι κάτι που δεν συμβαίνει καθόλου στη ζωή. Ακόμα και στους φίλους την μητέρα μας και τον πατέρα μας τους κρατάμε σε μία απόσταση» ανέφερε αρχικά η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Και συνέχισε: «Είναι πάρα πολύ αγενές και με θυμώνει πάρα πολύ. Με θυμώνει η ασυδοσία και το ότι δεν σκέφτεται κανείς ότι κάποια πράγματα – και δεν έχει σημασία αν είναι αλήθεια ή ψέματα – σε βάζουν σε μία διαδικασία να νιώθεις ενοχές, να νιώθεις ότι πρέπει να βγεις και να πεις κάτι με το ζόρι».

«Πιστεύω ότι επειδή είμαστε άνθρωποι που μέσα από το τραγούδι αποκτούμε μία δημόσια εικόνα και κάποιοι μας αγαπούν, δεν θεωρώ απαραίτητο ότι πρέπει να απολογούμαστε και να πέφτουν οι προβολές στο σπίτι μας. Χάνονται οι αξίες οι πραγματικές» κατέληξε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

 

 

 

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»