H Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκαθαρίζει δημόσια για το bullying στο #GNTMgr

O Παναγής Τζωρτζάτος αποκαλύπτει ποιος κριτής του #GNTMgr έκανε bullying στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Jeremy Asgari, στο πλαίσιο του podcast «Inside With Outsiders», μιλώντας για πρώτη φορά ανοιχτά για την επιστροφή της από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα, για την δύσκολη περίοδο που διένυσε κατά τη διάρκεια του #GNTMgr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καγιά: «Δεν πάει το μυαλό μου στο ποιος μπορεί να έκανε bullying στην Ηλιάνα»

 

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Στο #GNTMgr βίωσα bullying»

«Μεγάλωνα ηλικιακά και ήμουν στη Νέα Υόρκη που ή θα τα κατάφερνα στο modelling ή όχι, δεν υπήρχε κάτι ενδιάμεσο. Ξεκίνησα να έχω άγχος λόγω αυτού, δε συνέβη κάτι άλλο, απλά ήταν στο μυαλό μου. Αρρώστησα περισσότερο στην Ελλάδα. Ήταν δύσκολο για μένα να καταλάβω τη δουλειά, γιατί την έκανα για πρώτη φορά και προσπαθούσα να την κάνω όσο καλύτερα μπορούσα. Μετά βίωσα bullying στη δουλειά», ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Έκανα εγχείρηση, δεν το ξέρει κανείς»

«Πάλευα, αρρώσταινα όλο και πιο πολύ και μετά είχα μια εγχείρηση. Κανείς δε το ξέρει αυτό. Στη δεύτερη σεζόν του GNTM ήμουν πολύ άσχημα. Έκανα εγχειρήσεις και έπαιρνα φάρμακα. Αν με ήξερε κάποιος καταλάβαινε ότι ήμουν άρρωστη. Το βάρος μου άλλαζε. Τη μια έπαιρνα βάρος και την άλλη έχανα από τα φάρμακα. Η πρώτη και η δεύτερη σεζόν του #GNTMgr ήταν εφιάλτης, αλλά εγώ προσποιούμουν τη χαρούμενη. Τελειώσαμε τη δεύτερη σεζόν και εγώ έμεινα εκτός του show για λόγους, που δε μπορώ να πω και μετά ήρθε η πανδημία», δήλωσε το γνωστό μοντέλο.

 

 

 

O πρώην συνεργάτης της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, Παναγής Τζωρτζάτος, με τον οποίον συνεργάστηκαν στην εκπομπή #PopUp, μίλησε στην κάμερα του #OpenWeekend και αποκάλυψε το πρόσωπο το οποίο πίεζε την Ηλιάνα την εποχή της συνεργασίας τους στο ριάλιτι μόδας του Star.

«Η Ηλιάνα μου είχε πει ότι στο GNTM υπήρχαν συνάδελφοι με τους οποίους δεν πέρασε καλά, από τους κριτές. Είχε παράπονο. Νομίζω το έχει εκφράσει κιόλας ότι η Ηλιάνα είχε παράπονο από την Βίκυ Καγιά. Δεν είναι κρυφό», είπε ο Παναγής Τζωρτζάτος.

 

 

Τις δηλώσεις του πρώην συνεργάτη της Παναγή Τζωρτζάτου, ο οποίος αποκάλυψε πως το μοντέλο του είχε εκμηστηρευτεί ότι η πίεση που δεχόταν προερχόταν από τη Βίκυ Καγιά, κλήθηκε να σχολιάσει η Ραμόνα Βλαντή.

Οι τηλεοπτικές κάμερες τη συνάντησαν σε βραδινή της έξοδο και εκείνη με τις δικές της δηλώσεις άφησε αρκετά υπονοούμενα για τη Βίκυ Καγιά.

«Δεν αμφιβάλλω, δεν αμφιβάλλω καθόλου να έκανε bullying στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το ξέρουμε όλοι στο χώρο. Οσοι είναι γλυκείς στην κάμερα δεν είναι τόσο γλυκείς. Εσύ δεν έχεις ακούσει; Δε τα ξέρεις; Κι εσείς τα έχετε ακούσει και τα ξέρετε, όλοι τα ξέρουμε, άσχετα αν δε μιλάει κανείς γι΄ αυτό» δήλωσε η Ραμόνα

 

 

Ένα τέλος μέσα από μια ανάρτηση θέλησε να δώσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε όσα γράφονται και ακούγονται το τελευταίο διάστημα, μετά  τις πολυσυζητημένες δηλώσεις της ίδιας για το μπούλινγκ που βίωσε στο #GNTMgr.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια το απόγευμα της Κυριακής 13/11 θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση της, μετά από ένα κύμα συμπαράστασης που δέχτηκε στα social media, αλλά και μετά την αποκάλυψή του πρώην συνεργάτη της, Παναγή Τζωρτζάτου ο οποίος αποκάλυψε όσα του είχε πει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για εκείνη τη σκοτεινή περίοδο, κάνοντας μια μικρή αναφορά στη Βίκυ Καγιά.

Η μακροσκελής ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Και ξαφνικά το instagram μου γέμισε με μηνύματα συμπαράστασης. Σας ευχαριστώ πολύ, εκτιμώ την αγάπη σας και το χρόνο σας. Θέλω όμως να είμαι ξεκάθαρη και ειλικρινής πάνω από όλα με τον εαυτό μου αλλά και με εσάς. Αισθάνομαι ότι από μια συζήτηση εφ’όλης της ύλης που έκανε σε ένα podcast, μιλώντας για προσωπικά βιώματα, προσωπική και επαγγελματικές επιτυχίες αλλά και αποτυχίες και το πως έχουν επηρεάσει εμένα στη ζωή μου. Ξεκίνησε μια συζήτηση εκτός θέματος. Η ζωή έχει υπάρχει δύσκολη για εμένα αλλά και πολύ καλή ταυτόχρονα. Και ο λόγος που μοιράστηκα όλα αυτά είναι γιατί όλοι αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στη ζωή μας και αρκετοί μπορούν να ταυτιστούν και να πάρουν δύναμη. Το πρόσημο ήταν ξεκάθαρα θετικό.

Όπως θετικό είναι και το πρόσημο της πορείας και της προσπάθειάς μου. προσωπικά τις δυσκολίες μου έχω καταφέρει να τις ξεπεράσω να τις προσπεράσω, να τις λύσω και αν γίνω πιο δυνατή. Το μήνυμα είναι και ήταν πάντα το εξής. Να μην το βάζουμε κάτω, να παλεύουμε και να αγαπάμε τον εαυτό μας στα καλά του και τα κακά του. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προσωπική επίθεση και δεν φωτογραφίζει συγκεκριμένες συνεργασίες, καταστάσεις και ανθρώπους, ούτε τα προσωπικά μου βιώματα είχα ποτέ σκοπό να γίνουν αφορμή δυσάρεστων συζητήσεων. Χρησιμοποιώντας μια πρόταση από ολόκληρο pοdcast μιάμισης ώρας ξεκίνησε ένα ανθρωποκυνηγητό να βρεθεί ο κακός της υπόθεσης. Αυθαίρετα, σε έναν κύκλο ανθρωποφαγίας που μας κυνηγάει όλους, κυρίως τα τελευταία χρόνια. Δε συμμετέχω εγώ σε αυτό, δεν έχω εκδικητική φύση και δεν έχω κανένα απωθημένο.

Ότι και αν έχει συμβεί, όποιος άνθρωπος και αν με στενοχώρησε, άθελά του ή όχι,  βρήκα τη δύναμη και το θάρρος το συζήτησα και το έλυσα μαζί του. Και έχει τελειώσει. Αργά ή γρήγορα για κάποιους το έκανα όταν εγώ το ένιωσα. Δεν έχω συζητήσει με κανέναν εκτενώς το θέμα αυτό πέραν της οικογένειάς μου και δύο κοντινών μου ανθρώπων, μόνο και μόνο για να με βοηθήσουν να το διαχειριστώ. Και κανείς δεν έχει δικαίωμα να υποθέτει και να εκφράζεται με αρνητικό πρόσημο για τον οποιονδήποτε ότι και να γνωρίζει ο χώρος μας ή όχι.

Προσωπικά αφήνω πίσω όλες αυτές τις υποθέσεις και τις συζητήσεις, ποτέ δε θα εκθέσω κανέναν ούτε θα κουνήσω ποτέ το δάχτυλο σε κανέναν στη ζωή μου, πέραν ότι δεν μου το επιτρέπουν οι αξίες που έχει πάρει από την οικογένειά μου αλλά και γιατί κανένας δεν θέλω να περάσει ότι μπορεί να έχουμε περάσει οι περισσότεροι. Ήρθα η ώρα να τα αφήσουμε όλα αυτά πίσω, εδώ και τώρα, μαζί. Άλλωστε για μένα όλα αυτά έχουν τελειώσει εδώ και καιρό. Στόχος μου είναι η αγάπη και στόχος μου είναι το δυσάρεστο να το μετατρέπω σε ευχάριστο. Με σεβασμό απέναντι στον εαυτό μου, σε όλους εσάς αλλά και σε εκείνους που εξακολουθούν να προσπαθούν να δημιουργήσουν ίντριγκες, που δεν υπάρχουν πια, σας είπα και σας λέω με ευγένεια την αλήθεια σεβόμενη το χρόνο και την ενέργεια που σπαταλάτε τόσα χρόνια να με ρωτάτε, αλλά μέχρι εδώ. Εδώ τραβάω μία κόκκινη γραμμή, να φαίνονται ξεκάθαρα τα όρια μου, οι αξίες μου και η προσέγγισή μου. Τα καλύτερα έρχονται».

 

  

  

  

  

  

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη
Ο Μπάμπης Στόκας υποψήφιος στις Ευρωεκλογές: με την Πλεύση Ελευθερίας - Μαζί του ο Κωστής Σαββιδάκης
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας