Ένοχος o Παπαγιάννης στη διαμάχη με τη Παυλίδου – Αυτή είναι η ποινή του

Σοφία Παυλίδου - Μάνος Παπαγιάννης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την εκδίκαση της υπόθεσης 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Σοφία Παυλίδου και Μάνος Παπαγιάννης συναντήθηκαν ξανά στα δικαστήρια το πρωί της Δευτέρας 14/11 για την υπόθεση των αλληλομηνύσεων, που είχαν ανταλλάξει. Η Σοφία Παυλίδου είχε κατηγορήσει τον Μάνο Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό το 2018, κάνοντάς του μήνυση για απλή σωματική βλάβη, όταν συνεργάζονταν στο έργο «Πετάει – Πετάει». Στη συνέχεια, και ο Μάνος Παπαγιάννης είχε κάνει μήνυση στη Σοφία Παυλίδου για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η Σοφία Παυλίδου κρίθηκε αθώα για την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πλευρά του Μάνου Παπαγιάννη κατέθεσε έφεση επί της απόφασης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι υπέρ της Σοφίας Παυλίδου κατέθεσαν Σωτήρης Καλυβάτσης, Ρέα Τουτουντζή, Κόνι Μεταξά και Κάτια Νικολαΐδου, ενώ υπέρ του Μάνου Παπαγιάννη κατέθεσαν η σύζυγός του Αγγελική Δαλιάνη, ο Βασίλης Γκουρούσης, ο θεατρικός παραγωγός Δημήτρης Αγγελόπουλος κι ένας τεχνικός της παράστασης.   

 

 

Μεταξύ των μαρτύρων υπεράσπισης του Μάνου Παπαγιάννη η σύζυγός του, Αγγελική Δαλιάνη, ο θεατρικός παραγωγός, Βασίλης Γκουρούσης αλλά και ένας τεχνικός του θεάτρου. 

Από την άλλη πλευρά, η Σοφία Παυλίδου θα είναι με τον Σωτήρη Καλυβάτση και την Κόνι Μεταξά, ενώ στο πλευρό της είναι η Μαρία Ανδρίτσου.

 

 

 

Να σας θυμίσουμε ότι τον Ιανουάριο του 2018 γίνει ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα στους δυο ηθοποιούς, στα καμαρίνια του θεάτρου Χυτήριο που τότε ανέβαινε η παράσταση «Πετάει, πετάει» και τότε η ηθοποιός του έκανε μήνυση για βιαιοπραγία.

 

 

Η Σοφία Παυλίδου έκανε δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία, μετά την απόφαση να κριθεί ένοχος ο Μάνος Παπαγιάννης στη μεταξύ τους διαμάχη.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένη στις κάμερες και ευχήθηκε σε όλα τα θύματα να δικαιωθούν.

«Το δικαστήριο έκρινε ένοχο αυτόν τον άνθρωπο και καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές. Δέχτηκα μήνυση από αυτόν για να λυγίσω, να μην συνεχίσω. Ευχαριστώ τον δικηγόρο μου, κ. Αλέξανδρο Μίντζια που ήταν δίπλα μου σε αυτόν τον αγώνα, αλλά και τους μάρτυρές μου, οι οποίοι ούτε αυτοί λύγισαν από τις μηνύσεις που δέχτηκαν, από τις αναβολές, από τις καθυστερήσεις. Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα θύματα να βγουν νικητές και να δικαιωθούν, να μην χάνουν την πίστη τους.

Η αλήθεια πάντα θα λάμπει… Είμαι συγκινημένη γιατί ήρθε η ώρα να δικαιωθώ και να είναι ξεκάθαρο ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε έναν χώρο πολιτισμού όπως είμαστε εμείς» είπε με συγκίνηση η Σοφία Παυλίδου.

Για την ποινή που επιβλήθηκε στον Μάνο Παπαγιάννη, σχολίασε πως «δεν είναι ακριβώς η μικρότερη. Θα μπορούσε να είναι ένας μήνας ή πέντε ημέρες. Η ποινή δείχνει πόσα ψέματα είπε αυτός ο άνθρωπος και πόσο κατακριτέα είναι η πράξη του».  

 

 

 

Μετά τη Σοφία Παυλίδου, και ο Μάνος Παπαγιάννης έκανε δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία για την απόφαση του δικαστηρίου στη διαμάχη με τη Σοφία Παυλίδου. 

«Εγώ δεν έχω να πω πολλά παιδιά. Ασκήσαμε έφεση επί της απόφασης. Νιώθω ότι όλα πήγαν καλά κι όλα θα πάνε καλά, ακόμα καλύτερα δηλαδή. Και ελπίζω να είστε όλοι εδώ. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία» είπε ο Μάνος Παπαγιάννης, χαμογελαστός. Ο ηθοποιός δεν θέλησε να κάνει καμία αναφορά στη Σοφία Παυλίδου.

«Νιώθω ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Είμαι αισιόδοξος. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Φυσικά και υπάρχει μεγάλη ζημία, επαγγελματική, οικονομική και καλλιτεχνική. Όλα θα πάνε καλά. Νιώθω χαρούμενος, είμαστε στο πλαίσιο αυτού που περιμέναμε. Στο Εφετείο θα δικαιωθούμε πανηγυρικά» κατέληξε ο Μάνος Παπαγιάννης. 

Η συνήγορος υπεράσπισης του Μάνου Παπαγιάννη, κα Γιάννα Παναγοπούλου τόνισε ότι σέβονται την απόφαση της Δικαιοσύνης.

 

 

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της