H Ελευθερία Αρβανιτάκη αποθέωσε τον ΛΕΞ: «Εξαιρετικά εντυπωσιακό κι ελπιδοφόρο»

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Συνήθως φαίνομαι η υπερβολική και ξινή της υπόθεσης. Ευτυχώς η Ελευθερία Αρβανιτάκη δουλεύει το ίδιο πολύ»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μαζί. Μέσα σε μία λέξη χωράνε 4 μουσικές δεκαετίες, αμέτρητα τραγούδια που έχουν γράψει μέσα μας, τα έχουμε ζήσει και τα έχουμε χιλιοτραγουδήσει και δύο φωνές από αυτές που χαρακτηρίζουν το ελληνικό τραγούδι και την συνέχειά του.

Μαζί. Φανταστείτε μόνο τις δυο τους. Μαζί στην σκηνή. Την εσωτερική φλόγα της Ελευθερίας Αρβανιτάκη να συναντάει το εκρηκτικό ταπεραμέντο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη. Δύο σπάνιες φωνές, δυο ερμηνεύτριες με τεράστια ερμηνευτική γκάμα.

Ούτε το ρεπερτόριο τους χρειάζεται ειδική αναφορά. Είναι τα τραγούδια που έχουν γράψει μέσα μας. Που τα έχουμε ζήσει και στις χαρές και στα δύσκολα. Τραγούδια που εναλλάσσονται στον ραδιοφωνικό αέρα, αλλά και στις δικές μας προσωπικές ψηφιακές λίστες, τώρα γίνονται μια σπάνια ζωντανή συλλογή επιτυχιών αλλά και απρόβλεπτων στιγμών στην σκηνή του VΟΧ.

Δυο γενιές συναντιούνται επί σκηνής, δυο γυναίκες που έχουν χαρακτηρίσει με την φωνή τους το ελληνικό τραγούδι που αγαπάμε να τραγουδάμε, δύο μοναδικές ερμηνεύτριες μαζί σε ένα πρόγραμμα από αυτά που θα θυμόμαστε για πάντα.

Oι ερμηνεύτριες έδωσαν συνεντεύξεις για την συνεργασία τους. Στο #HappyDay η Ελευθερία Αρβανιτάκη έκανε την έκπληξη και έδωσε την δική της απάντηση για την τραπ μουσική, η οποία είπε ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό το είδος, ωστόσο, αποθέωσε τον ΛΕΞ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Με την τραπ δεν έχω καμία σχέση και ούτε θα αποκτήσω. Υπάρχει ο ΛΕΞ όμως, ο οποίος αυτό το καλοκαίρι μάς έδειξε ότι χωρίς διαφήμιση, χωρίς παρουσία στην τηλεόραση ή γενικά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με έναν εξαιρετικό στίχο, ο οποίος μπόρεσε και συγκέντρωσε όλη αυτή τη νεολαία. Για μένα αυτό είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό και εξαιρετικά ελπιδοφόρο», είπε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είπε από την πλευρά της: «Η αλήθεια είναι πως κι εγώ με την τραπ δεν ασχολούμαι. Δεν είναι ένα άκουσμα που με ευχαριστεί, κυρίως γιατί στιχουργικά δεν συμφωνώ με κάποια πράγματα»

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά δήλωσε ότι χαίρεται πολύ που συνεργάζεται με την Ελεονώρα, με την Ζουγανέλη να απαντά ότι είναι ευτυχισμένη που βρήκε έναν άνθρωπο, να δουλεύει το ίδιο με εκείνη γιατί συνήθως φαίνεται υπερβολική και η ξινή της υπόθεσης. «Ευτυχώς η ελευθερία δουλεύει το ίδιο πολύ.»

Η Ελευθερία από αποκάλυψε ότι η συνεργασία τους, ήταν μια ιδέα δική της, γιατί την ξέρει καλλιτεχνικά πολύ καλά και μοιράζεται την σκηνή με μία νεότερη γενιά, που της δίνει ενέργεια και χαρά»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

O γοητευτικός επιχειρηματίας που είναι σε σχέση η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά το διαζύγιο με τον Πρίγκιπα Νικόλαο
H Άντζελα Δημητρίου τα ξαναβρήκε με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη: «Ως μητέρα δεν γίνεται να μη τη συγχωρήσω»
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Από το πουθενά ένας τύπος αρχίζει ένα υβρεολόγιο… νομιζα ότι θα με χτυπήσει»
Η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη δέχτηκε επίθεση στο ρεπορτάζ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά
Η Καίτη Γκρέυ έγινε 100 ετών και έσβησε κεράκια - Το πάρτι με τους αγαπημένους της
Αναβολή στη δίκη για τη δεύτερη καταγγελία εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου – Αμίλητος on camera
Βαρύ πένθος για την Βάνα Μπάρμπα - Πέθανε η μητέρα της σε ηλικία 85 ετών μετά από μάχη με την άνοια
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε συνέντευξη από τη μητέρα του – Η ιστορία αγάπης με τον πατέρα του
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Πέρασα από το στάδιο της θλίψης, στενάχωρες και βασανιστικές περιόδους»
Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Θανάση Ευθυμιάδη: «Σκεφτόμουν μήπως έχεις πάθει κάτι... Συγχώρα με»