To tweet της Γερμανού για την τηλεθέαση της αντιπάλου, έφερε απάντηση Μπακοδήμου

 To «καρφί» της Ελεονώρας Μελέτη για τοξικότητα - Για ποιον χτυπά η καμπάνα; - Ο Τσουρός απαντά στον Μουτσινά

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το Τwitter είναι το αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Ναταλίας Γερμανού μέσω του οποίου πολλές φορές επιλέγει να τοποθετηθεί για διάφορα θέματα αλλά και να ανοίξει διάλογο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το ίδιο συνέβη και το απόγευμα του Σαββάτου, όταν μία τηλεθεάτρια θέλησε μέσω Twitter να δηλώσει την προτίμησή της στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου που παίζει απέναντι από εκείνη της Ναταλίας Γερμανού και αναρωτήθηκε για τα χαμηλά ποσοστά της εκπομπής της στον ΣΚΑΪ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ναταλία Γερμανού: «Ο τρόπος έκφρασης του Λιάγκα τον καθιστά αντιπαθή» - Τζεφ Μοντάνα για Κούγια-Λιάγκα: «Τους συμπαθώ αλλά κάποιες απόψεις τους είναι για τα σκουπίδια»

 

Τότε η παρουσιάστρια του Alpha δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει το δικό της σχόλιο, παραδίδοντας μαθήματα τηλεοπτικής ευγενούς άμιλλας.

«Είναι νέα εκπομπή. Σε λίγο καιρό θα σκίζει η φιλενάδα μου» έγραψε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού, προκαλώντας τον θαυμασμό των χρηστών του Twitter, που έσπευσαν να την συγχαρούν για το μήνυμά της.

  

 

 

Η Μαρία Μπακοδήμου από την πλευρά της, θέλησε να απαντήσει στον αέρα της εκπομπή της, λέγοντας: «Θέλω να το παίξω τέρμα αλληλεγγύη! Είναι ένα tweet που μας έκανε η Ναταλία Γερμανού. Είναι μια χρήστις του Twitter που γράφει για μένα, «Για μένα χίλιες φορές το #Γεια σου από το #Καλύτερα. Δεν ξέρω γιατί δεν πάει τόσο καλά. Ίσως επειδή βρίσκονται στον ΣΚΑΪ» και απαντάει η Ναταλία Γερμανού, «Είναι νέα εκπομπή. Σε λίγο καιρό θα σκίζει η φιλενάδα μου». Φιλενάδα σου έβαλα και καρδούλα μετά αλλά δεν το έχουμε».

 

 

 

Μετά το τέλος της εκπομπής η κάμερα της εκπομπής #MegaΚαλημέρα και η Βασιλική Μπασιούρη συνάντησαν την Μαρία Μπακοδήμου, η οποία ρωτήθηκε και το συγκεκριμένο περιστατικό και αποφεύγοντας να απαντήσει δήλωσε:

«Η Ναταλία είναι φίλη, την αγαπώ και εμείς είμαστε και παλιές, δεν έχουμε μεταξύ μας ανταγωνισμό. Δεν έχω να σας πω τίποτα άλλο». 

 

 

Οι δηλώσεις που έκανε η Μαρία Μπακοδήμου για τη Ναταλία Γερμανού σχολιάστηκαν το πρωί της Δευτέρας 14/11 στο #MegaΚαλημέρα.

Αρχικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι σχολίασε ότι «έτυχε φέτος η Μαρία Μπακοδήμου έτυχε να μην έχει την επιτυχία που περίμενε ή που θα μπορούσε να έχει, για πολλούς λόγους, και η Ναταλία ένιωσε την ανάγκη να τη στηρίξει. Αυτό μου αρέσει πολύ».

«Για να μην τρελαθούμε κιόλας, δηλαδή, θα μας πουν εμάς εδώ ότι κάποια εκπομπή είναι καλύτερη από τη δική μας και εμείς θα πούμε “βλέπε την άλλη γιατί θα σκίσει”. Δεν θα απαντούσα εγώ. Δεν ξέρω αν ήταν αντίστροφα τα πράγματα πώς θα απαντούσε η Ναταλία αλλά θεωρώ ότι όσο ευγενής άμιλλα να υπάρχει, αυτό λίγο ξεπερνά τη Σουηδία», σημείωσε με τη σειρά του ο Κώστας Τσουρός.

Λίγο αργότερα, με αφορμή τα όσα είπε ο συνεργάτης της, η Ελεονώρα Μελέτη… πέταξε ένα «καρφί» με συγκεκριμένη κατεύθυνση: «Άκου να δεις Κώστα μου, στον χώρο που λειτουργούμε, αυτή η συμπεριφορά είναι πιο θεμιτή και πολύ πιο ωραία από την άλλη συμπεριφορά ανθρώπων, που ενώ είναι από πάνω, βγαίνουν και λένε ότι οι άλλες εκπομπές είναι χάλια. Γιατί αυτό το λες και τοξικότητα, δεν το λες και τοξικότητα; Ε μα πια… Με τσιγκλάτε!».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μουτσινάς δίκασε την εκπομπή της Mελέτη και τον... πετσόκοψαν! Βόμβα Λιάγκα!

 

Για ποιον χτυπά η καμπάνα;

 

 

Ο Κώστας Τσουρός έδωσε τη δική του απάντηση στα σχόλια του Νίκου Μουτσινά, που αφορούν την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στην οποία συμμετέχει.

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και εξέφρασε τη δική του άποψη, ενώ σχολίασε και την κόντρα Σπυροπούλου – Πετρογιάννη.

«Άντε πάλι με τον Νίκο Μουτσινά» ξεκίνησε να λέει ο Κώστας Τσουρός και συνέχισε: «Δεν ξέρω αν έχει νεύρα η Ελεονώρα. Παλιά τηλεόραση λέει ότι κάνουμε ο Μουτσινάς, ο καθένας κάνει την τηλεόραση που ξέρει. Αλήθεια τώρα, αφού ξέρετε ότι έχουμε πρόβλημα, γιατί μας το κάνετε αυτό;».

 

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων