Η απάντηση του Μουτσινά στο ξέσπασμα του Λιάγκα για την υπόθεση στον Κολωνό

Έξαλλη η Νικολούλη - Μουδιασμένη η Τσολάκη - Πατούλης και Ρώμας για τις φωτογραφίες με τον παιδόβιαστή Ηλία Μίχο στον Κολωνό - Αντέδρασε η Χρηστίδου
 
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Αγγελική Νικολούλη και η ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια, Ναταλί Βέλτση, άγγιξαν το θέμα, μιλώντας για μία κοινωνία που εθελοτυφλεί και αδιαφορεί. 

«Έχω βαρεθεί να βλέπω ιθύνοντες να σοκάρονται. Εμείς δίνουμε αγώνα και δεν γίνεται τίποτα. Δηλαδή έλεος. Έβλεπαν τα παιδάκια παραμελημένα, είχαν ενημερώσει κάποιες αρχές. Γιατί δεν έκαναν κάτι; Έλεος σε αυτή την κοινωνία», ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη σε ένα σημείο συνομιλώντας με την κα. Βέλτση και τον Πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού, κ. Γιαννόπουλο.

Στο σημείο αυτό, η ψυχολόγος συμπλήρωσε: «Το χαμόγελο του παιδιού είναι ΜΚΟ η αντίστοιχη του κράτους που είναι; Ποιο είναι το νούμερο αν είμαι παιδί να πάρω τηλέφωνο;», επισήμανε σε ένα σημείο με την κα. Βέλτση να αναρωτιέται:

«Τι περιμένει το κράτος για να πάει στο σπίτι η κοινωνική λειτουργός; Δεν ασχολείται κανείς με αυτή την «ασθένεια».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε και γκρέμισε το Twitter με το «έλα κούκλε» στο νέο της συνεργάτη

 

Η ψυχολόγος τόνισε πως το πρόβλημα πρέπει να αλλάξει από την ρίζα.

«Μία κοινωνία αντικατροπτίζεται μέσω του πώς φερόμαστε στα αδύναμα μέλη. Στα παιδιά, στους ηλικιωμένους και ζώα. Θεωρώ πως σαν κοινωνία έχουμε πρόβλημα», επισήμανε.

Στο σημείο αυτό η Αγγελική Νικολούλη σχολίασε πως «η κοινωνία είναι ανάστατη. Οι κοινωνικοί λειτουργοί που είναι;», ενώ μετά από λίγο επισήμανε πως όλα αυτά έχουν ειπωθεί πολλές φορές στην εκπομπή, αλλά είναι σαν να κάνεις μία τρύπα στο νερό.

 

 

 

 

Μια διαφορετική έναρξη για το #OpenWeekend έκανε το πρωί του Σαββάτου η Ελένη Τσολάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια εμφανίστηκε παγωμένη για όλα όσα έρχονται στο φως για την φρικιαστική υπόθεση βιασμού και μαστροπείας μιας 12χρονης στα Σεπόλια.

Παράλληλα, η Ελένη Τσολάκη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της για την απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη σε ηλικία 42 ετών.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Ένα μουντό Σάββατο όπως μουντή είναι και η διάθεση όλων μας όλη αυτή τη βδομάδα που παρακολουθούμε χωρίς λόγια και με κομμένη την ανάσα όλες αυτές τις εξελίξεις. Ο ρόλος της ψυχαγωγίας κάτι τέτοιες στιγμές είναι κάπως περίεργος και εμείς αισθανόμαστε λίγο περίεργα, πολλές φορές λίγο παράταιρα. Αλλά αυτό κάνουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Όλη αυτή η υπόθεση με την 12χρονη και η ιστορία που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας μόνο ένα μούδιασμα στην καρδιά, ένα σοκ και έναν πόνο προκαλεί σε όλους μας, άσχετα αν είσαι μητέρα, γονιός. Εγώ δεν είμαι αλλά ευελπιστώ να γίνω. Νομίζω ότι όλοι αυτά νιώθουμε, τα αποκρουστικά συναισθήματα με αυτή την φρικτή υπόθεση η οποία μας αφήνει παγερούς, χωρίς να μπορούμε να πιστεύουμε στα μάτια μας όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Σαν άνθρωποι όλοι θέλουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη όσο πιο γρήγορα γίνεται, να πληρώσει κάθε άνθρωπος που έχει βιάσει το σώμα και τη ψυχή αυτού του κοριτσιού. Είμαστε όλοι λίγο περίεργα…» τόνισε η Ελένη Τσολάκη στην έναρξη της εκπομπής. 

 

 

 

Στο στόχαστρο της κοινής γνώμης μπήκαν γνωστά ονόματα του πολιτικού – και όχι μόνο – λόγω της γνωριμίας τους με τον 53χρονο παιδόβιαστή Ηλία Μίχο στον Κολωνό.

Φωτογραφίες αγκαλιά με τον δράστη στην πολύκροτη υπόθεση της 12χρονης πυροδότησαν αντιδράσεις και ο Χάρης Ρώμας ήταν ένα από τα πρόσωπα που δέχτηκε «πυρά».

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» έδωσε την απάντησή του προς όσους τον επέκριναν για τις επαφές του με τον 53χρονο.

«Το πρόβλημα είναι το γιατί σχολιάζεται κάτι που είναι φως φανάρι. Κάνουμε κάποια επαγγέλματα μέσω των οποίων απευθυνόμαστε στον κόσμο. Οι άνθρωποι αυτοί είναι και ψηφοφόροι. Οι πολιτικοί τους ψηφοφόρους τους αγαπούν και τους αγκαλιάζουν. Εκ των υστέρων αισθάνθηκα ότι είμαι ευάλωτος. Δεν αισθάνομαι καμία ενοχή αλλά οργή που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι».

«Ο 53χρονος ερχόταν συχνά στον χώρο εστίασης με τον οποίο έχω σχέση μαζί με την “άγια” οικογένειά του».

Και κατέληξε: «Το πρόβλημα πρέπει να εντοπιστεί στο ότι υπήρξαν άνδρες πρόθυμοι να συνευρεθούν με το ταλαίπωρο κοριτσάκι».

Τη δική του τοποθέτηση έκανε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης αναφορικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης ήταν ένας από τους πολλούς πολιτικούς που βρέθηκαν στο επίκεντρο της επικαιρότητας λόγω φωτογραφιών και βίντεο που κυκλοφόρησαν με τον 53χρονο που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια.

Ο κ. Πατούλης έκανε λόγο για «πολιτική σπέκουλα» καθώς ορισμένοι προσπαθούν να συνδέσουν το όνομά του με την υπόθεση.

«Αυτό που έγινε είναι μία επαίσχυντη, δολοφονική και εγκληματική ενέργεια, όπως όμως είναι εγκληματική και η σπέκουλα που κάποιοι προσπαθούν να κάνουν εις βάρος προσωπικοτήτων και ιστοριών που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης.

Η Σίσσυ Χρηστίδου αντέδρασε στα λεγόμενα του Γιώργου Πατούλη: «Είναι πολύ ατυχής η σύγκριση. Δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε αυτά. Καταλαβαίνω ότι βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση και σε μια αμηχανία. Αλλά το να “μην ασχοληθούμε με ασήμαντα πράγματα” ή να συγκρίνουμε το κατά πόσο εγκληματικό είναι αυτό με την πολιτική σπέκουλα είναι εξαιρετικά ατυχές».

 

 

 

Ο Νίκος Μουτσινάς επανήλθε με νέα σχόλια για τις τηλεοπτικές εκπομπές και την υπόθεση στον Κολωνό.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 14/10 λίγα λεπτά μετά την έναρξη της εκπομπής, #ΚαλόΜεσημεράκι, ο Νίκος Μουτσινάς βλέποντας την φρικιαστική υπόθεση να αναπαράγεται στις περισσότερες εκπομπές, θέλησε να αναφερθεί στην περσινή υπόθεση της Πάτρας. 

«Είναι ένα τραγικό θέμα, δεν είναι ένα θέμα που πρέπει να παίζουμε κάθε μέρα. Και αυτό που είπα χθες για την υπόθεση της Πάτρας, ήταν ότι από κάποια στιγμή και μετά παρακολουθούσαμε κάτι άλλο, είχαμε φύγει από το ζητούμενο», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Και συνέχισε: «Αντιλαμβάνομαι ότι αυτά τα θέματα έχουν ενδιαφέρον και για τον κόσμο γιατί βλέποντας αυτό το τέρας που έκανε κακό στο παιδί του, μπορεί να νιώσει καλύτερα ο ίδιος και να νομίζει ότι είναι καλύτερος πατέρας γιατί σου λέει εγώ δεν φέρομαι έτσι. 

Να καταλάβουμε σε τι κοινωνία ζούμε μετά από τόσα χρόνια που νομίζαμε όλοι ότι είμαστε πολύ καθωσπρέπει, να το καταλάβουμε, δεν αντιλέγω καθόλου», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Και έφερε ως παράδειγμα την υπόθεση της Πάτρας: «Και την Πάτρα την θυμάται κανείς; Δεν την θυμάται κανείς το τερματίσαμε πια της Πάτρας. «Πόσες πληροφορίες χρειάζεται να ξέρω εγώ που είμαι σπίτι μου από μία υπόθεση που αφορά ένα μικρό παιδί στο οποίο ξαφνικά έχουμε μάθει πληροφορίες που δεν υπήρχε λόγος να μάθουμε τόσα πολλά. Τον ανακριτή, τον γιατρό που έβγαλε την ανακοίνωση, τι συνέβη, εκεί με τις εξετάσεις. Όλα αυτά είναι παραπανίσια. Από κάποια στιγμή και μετά γίνεται μονοδιάστατο και αρχίζει και φεύγει το όριο και βγαίνουν πληροφορίες που δεν αφορούν στην πραγματική υπόθεση.

Μπορώ να καταλάβω ότι οι περισσότεροι είναι γονείς, τους χτυπάει μια ευαίσθητη χορδή, αλλά ρε παιδιά εντάξει, τι θα κάνουμε; Δεν γίνεται να παίζουν οι εκπομπές πιο πολύ το θέμα από το δελτίο. Τι σημαίνει, ότι το δελτίο δεν το θεωρεί σημαντικό και κάπως έχει αναλάβει η ψυχαγωγία και οι κοινωνικές εκπομπές να το φέρουν στην επιφάνεια; Δεν ήθελα να πω κάτι για τον Γιώργο, σαν αφορμή πήρα το απόσπασμα του Γιώργου κι εύχομαι να μην μιλάει για εμάς, θα στεναχωρηθώ, θα κάνω σάτιρα. Να ναι καλά και να ησυχάσει», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στο απίστευτο ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα.

«Τον έχουν θυμώσει πολύ. Μη θυμώνεις ρε παιδάκι μου, κάνε αυτό που θέλεις να κάνεις. Τώρα ξαφνικά φεύγει το ενδιαφέρον, μπερδεύεται. Ενώ θέλει να μιλήσει, πάει και απαντάει για μια άλλη εκπομπή που μπορεί να του είπε…

Είχα πει πέρυσι ότι ας μην μετράνε τα νούμερα αφού θέλουν να ασχοληθούν με αυτό οι εκπομπές. Αφήστε τους. Να φύγει το κομμάτι του ανταγωνισμού, ας μη μετράμε τα νούμερα, ας κάνουν οι άνθρωποι αυτό που θέλουν, την έρευνα. Συγχύστηκε. Μη συγχύζεσαι ρε Γιώργο, τόσα χρόνια είσαι.

Τι είναι αυτά παιδιά; Μην ασχολείστε. 0,2 λέει… Για ποιους να λένε; Μεταξύ τους… Μην τα λέτε αυτά, αφήστε τα νούμερα, τα νούμερα δεν έχουν σημασία άμα γίνεται έρευνα. Μην τα μετράτε. Δεν είναι ωραίο. Με αυτά και με αυτά, εγώ έκανα lifestyle και θα πληρωθώ» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»