Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της συζύγου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

«Η σπάνια μορφή καρκίνου στον πνεύμονα διεγνώσθη σε μεταστατικό στάδιο» λέει ο γιατρός του - Λύγισε on air η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Ξέσπασε σε κλάματα ο Παναγιώτης Στάθης - Τα λόγια της Φαίη Σκορδά, της Κατερίνας Καινούργιου και της Μπέττυς Μαγγίρα

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Πέθανε από καρκίνο ο δις αργυρός ολυμπιονίκης του Τάε Κβον Ντο και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαϊδης, σε ηλικία μόλις 43 ετών.

Η δυσάρεστη είδηση ανακοινώθηκε μέσα από τον λογαριασμό του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στα social media, με ένα μήνυμα γραμμένο σε πρότερο χρόνο από τον ίδιο.

Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης έγραφε στην τελευταία του ανάρτηση:

«Θα ξεκινήσω με αυτό το κλισέ, ότι για να διαβάζετε τώρα αυτή τη δημοσίευσή μου, μάλλον έχω φύγει για κάπου καλύτερα ή και για το πουθενά.

Δύο χρόνια βασανίστηκα κι εγώ με τον καρκίνο. Με έναν τόσο σπάνιο τύπο καρκίνου, το καρκίνωμα nut, που αυτή τη στιγμή εννέα στους δέκα γιατρούς που το διαβάζουν, το ακούν για πρώτη φορά και θα σπεύσουν να το ψάξουν. Ευτυχώς ο δικός μου γιατρός, ο υπέροχος Γιάννης Μπουκοβίνας που με πήρε από το χέρι στο πιο δύσκολο ταξίδι της ζωής μου, τον γνώριζε αυτό τον σπάνιο τύπο και έκανε τα πάντα για να με σώσει ή να μου χαρίσει λίγη παραπάνω ζωή. Κίνησε γη και ουρανό, να φέρει φάρμακα κυριολεκτικά από την άλλη άκρη της γης για να τα δοκιμάσω».

 

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ελλάδα από τον θάνατο σε ηλικία 43 ετών του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, του Ολυμπιονίκη του ταεκβοντό, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την δημοσιογράφο Δώρα Τσαμπάζη με την οποία είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, την Ελεάννα και τον Γιώργο.


Λίγη ώρα μετά την γνωστοποίηση του θανάτου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη μέσα από μια συγκλονιστική επιστολή του ίδιου που αναρτήθηκε στο προφίλ του στο Facebook, η σύζυγος του 43χρονου πρωταθλητή είπε το δικό της «αντίο στον άνθρωπο με τον οποίο είχε ζήσει τα τελευταία χρόνια.  

 

 

Για τον αποχαιρετισμό της η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη επέλεξε ένα απόσπασμα από το «Μονόγραμμα» του Οδυσσέα Ελύτη το οποίο ανήρτησε στο Instagram.

«Ποιός μιλεί στα νερά και ποιός κλαίει – ακούς; Ποιός γυρεύει τον άλλο, ποιός φωνάζει – ακούς; Είμ’ εγώ που φωνάζω κι είμ’ εγώ που κλαίω, μ’ ακούς. Σ΄αγαπώ, σ’ αγαπώ, μ’ ακούς» είναι το απόσπασμα που επέλεξε η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

 

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Αθανάσιος Δημόπουλος μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το #HappyDay για τον αθλητή που πάλεψε γενναία μέχρι την τελευταία στιγμή.

«Είναι μία ιδιαίτερα δυσάρεστη ημέρα. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αλέξανδρου για τη συμπαράσταση που του έδειξαν στην προσπάθεια αυτή και τον αγώνα που έκανε για 2 χρόνια για τον καρκίνο και να έχουν δύναμη να τον θυμούνται και να τιμούν τη μνήμη του.

Όντως, διεγνώσθη με μία πολύ σπάνια μορφή καρκίνου του πνεύμονα σε προχωρημένο ήδη στάδιο από την περίοδο της διάγνωσης. Αντιμετωπίστηκε με όλες τις ενδεδειγμένες θεραπευτικές αγωγές, ωφελήθηκε από αυτές για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά δυστυχώς ότι διαγνώστηκε με τη νόσο σε μεταστατικό στάδιο δεν του έδωσε τη δυνατότητα να το ξεπεράσει» είπε ο κ. Δημόπουλος, ο οποίος βρισκόταν όλο αυτό το διάστημα στο πλευρό του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

«Όντας παθολόγος, ογκολόγος και ερχόμενος καθημερινά σε επαφή με ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο, προφανώς είναι μία δύσκολη περίοδος ειδικά όταν αφορούν νέα άτομα, ειδικά όταν αυτά αισθάνονται το βάρος της οικογένειας, των μικρών παιδιών, τον φόβο ότι μπορεί να τα αφήσουν πίσω, χωρίς να έχουν βοηθήσει στην ολοκλήρωση των σπουδών τους και στην αποκατάστασή τους, δημιουργεί ένα επιπλέον άγχος. Γι’ αυτό και οι λίγοι μήνες παράτασης ζωής να έχουν σημασία, ακόμη και ψυχολογική γι’ αυτούς» πρόσθεσε ο πρύτανης του ΕΚΠΑ.

«Τι να πεις παιδιά, όταν έχεις φτάσει τόσο κοντά και συνειδητοποιείς ότι έρχεται το τέλος και έχεις γράψει αυτό το κείμενο και παρ’ όλα αυτά έχεις το μεγαλείο της ψυχής να μην πεις “γιατί σε μένα;” Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια, είχε δύο παιδιά», ανέφερε στον αέρα του #HappyDay συγκινημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

 

Η Φαίη Σκορδά με την ανακοίνωση της είδησης στην εκπομπή της, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Ζήτησε αυτή η ανάρτηση να ανέβει στα social media από την οικογένεια του αφού φύγει. Ενώ θα έχει φύγει να κάνει καλό με τα μεταλλεία του που ήταν ότι πιο σημαντικό επαγγελματικά για αυτόν. Μιλά για την οικογένειά του και για τον γιατρό που δεν κατάφερε να τον σώσει αλλά αναφέρει ότι ήτανε δίπλα του, ήξερε τι είχε και τον συνόδεψε σ’ αυτό το ταξίδι. Είχαν ένα σπουδαίο άνθρωπο δίπλα τους, όχι μόνο μπαμπά και σύντροφο αλλά ένα σπουδαίο άνθρωπο. Έφυγε με αξιοπρέπεια και αφήνοντας κάτι αισιόδοξο. Με την ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει και θα βοηθηθούν άλλοι που ίσως αυτή τη στιγμή είναι στη θέση του»

«Ξέρω ότι στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ αγαπητό παιδί. Δικοί μου άνθρωποι που ήταν κοντά στην οικογένεια, δεν μπορούν να συνέλθουν και για το χαμό ενός νέου ανθρώπου αλλά και για το πόσο δεμένοι οικογένεια και πόσο καλό παιδί ήταν»

 

 

Κατερίνα Καινούργιου για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: Συγκλονιστικός άνθρωπος! Λύγισε ο Γρ. Γκουντάρας

 

 

Ξέσπασε σε κλάματα ο Παναγιώτης Στάθης

 

 

Όσα είπε η Μπέττυ Μαγγίρα

 

 

Συγκίνηση για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη και στους Αταίριαστους

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
Συγκίνησαν Νιόβη Χαραλάμπους, Χριστίνα Παυλίδου & Δέσποινα Μπεμπεδέλη στην κηδεία του Νίκου Χαραλάμπους
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Με άφησαν απλήρωτο και παραγωγός με απείλησε ότι αν το καταγγείλω»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»